Typiskt

Nu när jag trodde att jag skulle få en lugn dag och äntligen ha lite tid över för att svara på alla era kommentarer, vad händer då tror ni?! Jo, jag kommer på att min gamla hemsida med blogg och allt kommer att stängas ner typ IDAG! Så det var bara att sätta sig och lägga över hela bloggen (2 år) till ett worddokument eftersom det tyvärr inte fanns nån exporterafunktion på hemsidan. Några texter fick jag göra likadant med. Fotogalleriet däremot var bara att ladda ner, så det gick hyfsat smidigt ändå:bigeyes:
Men nu är det gjort. Skönt, för man vill ju gärna ha kvar sin "dagbok". Hittade många roliga saker medan jag kopierade. Kanske kommer nån grej nån gång i denna blogg;)


Nu är det väl bara att sätta igång med middagen då antar jag:| 

Axeln inte ok :(

Glädjen att vara på gymmet byttes ganska snabbt mot frustration i morse. Efter uppvärmningen började jag köra bröst men jag kände av axeln direkt:mad: Körde lugnt på tre av bröstövningarna. På den fjärde däremot kände jag inte av axeln alls så där lastade jag på som jag brukar (måste ju få lite tillfredställelse).
Rygg gick mycket bättre. Där kunde jag köra som jag brukar på alla fem övningar:D
Men jag är fortfarande frustrerad och måste nu planera om mitt träningsprogram. Skulle ju ha kört axlar i morgon, men det blir ju inget av:mad:


Hänger och vilar i cable crossen

Negativt och positivt och premiär

Allt på samma dag!

Börjar med det negativa och det är riktigt skit också! Kände av detta redan i lördags egentligen, men som vanligt ignorerade och förträngde jag det. I morse gick det dock inte att ignorera längre; jag har inflammation i vänster axel. Skit skit skit! Nu proppar jag i mig Ipren, håller i alla daghundar med höger hand och har lagt axelpasset på fredag (ev. söndag).
I morse gick det bra med axeln för då körde jag mage och ben, 4 övningar av varje. Helt klart det svettigaste passet på länge! Underbart!
På magmördarövningen ni ser här nedan kör jag nu 3 x 30, vilket jag tycker är helt ok:)



Nu till det positiva! Löpträning stod på dagens program också och den sträcka jag sprang på prick 15 min förra gången sprang jag idag på prick 14 min. Kändes så j-vla skönt! Nu finns det hopp för fystestet på Hundtjänstskolan i sommar:thumbup: 
Eftersom jag sprang längre blev det bara 6,5 min powerwalk sista biten hem.

Premiären då? Det är en premiär som är så härlig varje år, både för hundarna och för mig skulle jag tro. Idag på eftermiddagspromenaden gick nämligen Zippy utan täcke. Morgon och kväll och antagligen mitt på dagen också en del dagar kommer de fortfarande att behöva täckena, men nu är det i alla fall på g mot varmare tider och SOMMAREN!:D


Väntar...

...på potatisen som snart är klar. Idag har jag testat ett nytt recept igen, grekinspirerade torskfiléer. Till det serveras potatis (inte till mig då) och wokgrönsaker.
Efter maten ska vi gå upp på kalas hos min far som fyller år. Kan redan nu avslöja att jag kommer att fuska med en semla;)


Hittat kanonsida

Idag hittade jag en kanonsida där man kan se t ex hur mycket protein, kolhydrater och fett ett livsmedel innehåller. Hur bra är inte det? :thumbup:



Nu...

...äntligen sitter jag med en kaffekopp framför datorn en stund. Har varit några fartfyllda dagar, men jag hoppas på en lite lugnare dag i morgon:)

Söndag
Gymmet med Per och Micke på förmiddagen. De körde bara en muskelgrupp, så det blev så för min del också. Hade egentligen tänkt köra rygg och biceps, men nu blev det bara rygg, 4 övningar. Ganska skönt faktiskt, dels för kroppen och dels för att jag ju hade skolarbete att göra. Träningen kändes bra iaf.

Efter gymmet var jag tvungen att läsa alla era bloggar (= gruvade mig för att sätta igång med skoluppgiften:blush: ). Sedan, på sena eftermiddagen och kvällen satt jag ju som ni vet med uppgiften och lyckades få den klar.

Idag måndag
Gissa var jag var i morse...japp, på gymmet hehe. Var extra roligt pass idag eftersom jag har möblerat om muskelgrupperna i träningsprogrammet. Omväxling förnöjer...både kropp och själ!
Idag fick armarna blöda lite. Hade en liten tidspress så jag hann bara med 3 övningar av vardera biceps och triceps. Gick riktigt bra. Så kul när man känner att man kommer att kunna öka!

Sedan har det varit daghundar och lite annat och nu 18.30 kom jag och Daniella från hennes utvecklingssamtal. Det är väl nackdelen med barn, dessa astråkiga utvecklingssamtal! Jag vet inte om jag också lider av ADHD eller nåt, men det kryper i kroppen av att sitta där och lyssna i en timme (vart tog de klassiska KVARTsamtalen vägen kan man undra). Tro nu inte att jag inte är intresserad av hur det går i skolan för mina barn, jag önskar bara att detta skulle kunna förmedlas på nåt roligare sätt:)



Deadline fixad :D

Tack Fatima och Pudelvippa för era uppmuntrande kommentarer!!! Nu har jag skickat in uppgiften. Skönt, och det som är ännu mer skönt är att jag såg att jag nu bara har en liten uppgift kvar innan examen! Den ska dessutom inte vara inne förrän 2 maj...fatta nästan sommar:D

Nu säger jag bara GODNATT!:tired:


Deadline idag 24.00

I morse kom jag på att jag har en deadline ikväll kl 24.00. Inte nåt stort arbete men det räcker till när man känner sig lite stressad:S

Därför har jag inte tid att skriva nåt mer nu. Återkommer...:)


Bild tagen från google


Kul gymdag!

På löpträningsprogrammet stod idag intervaller och jisses vad jobbigt! Men jag fixade utmaningen iaf:D
Efter rundan umgicks jag med Daniella, ja ja, vi satt på hennes rum och nördade igen:blush: Sedan blev det lite lunch. För min del blev det kyckling, sallad, ett kokt ägg och lite keso. Mums!

När hundarna hade fått sin promenad stack vi till gymmet. Ella följde med och så hämtade vi upp vår vän Micke också. Så det blev en väldigt kul dag på gymmet! Ella och jag började med att värma upp 6 min, hon på cykel och jag på trappmaskin. Lade upp ett styrkeprogram åt Ella så att hon skulle köra igenom hela kroppen. Hon körde på jätteduktigt och när hon var klar med alla muskelgrupper ville hon köra mer, så det blev en övning till av ben, bröst och rygg. Därefter avslutade hon med att cykla 6 minuter till:thumbup:



För min del gick det också bra. Idag fick axlar och bröst kämpa hårt. 4 övningar av varje. Micke och Per körde sitt eget lilla race dom:)

Efter vi hade duschat åkte vi och handlade lite godis och annat gott, däribland 2,4 kg gurka. Lidl hade ju kanonpris och det passar ju bra nu med min nya diet! Innan vi åkte hem svängde vi in på Videoteket och hyrde några filmer.
Väl hemma beställde vi hem mat. Daniellas kompis Frida kom hit och såg en av filmerna med oss medan vi käkade. Sedan försvann tjejerna in på Ellas rum, men jag har ju haft en härlig dag tillsammans med dottern idag:D

Nu blir det nog en film till...

Laddar

Sitter just nu och laddar inför löprundan som jag flyttade från igår till idag. Mycket var det för att det igår blåste nästan storm här och haglade en sväng också. Idag verkar jag ha bättre tur med vädret. Det är soligt och blåser mindre:)


Nördar med dottern

Idag kom Daniella hit:D
Så efter den obligatoriska fredagsmiddagen med tacos sitter vi nu i TVsoffan och nördar med våra datorer:bigeyes:


Stormig fredag

Efter en vilodag var det skönt att komma till gymmet igen i morse. Dock var det mindre skönt att ta 6 minuters fitnessprogram på trappmaskinen. Vet inte vad som hände, men de första minuterna gick såååå tungt att jag tänkte det här kommer inte att gå, jag får avsluta övningen. Men min hjärna säger alltid som Demi Moores rollfigur i filmen G.I Jane; Failure is not an option, så jag använde de sista krafterna för ett sista försök och vips så klev jag över tröskeln. Det kändes mycket bättre och jag kunde slutföra passet:D
Fr o m idag har jag ändrat lite när det gäller muskelgrupperna också. Nu har jag lagt in mage som en muskelgrupp, tidigare har jag ju kört crunches som avslut vid nästan varje pass. Eftersom min träning nu är uppdelad i sju muskelgrupper och jag normalt kör två muskelgrupper varje träning, så kommer det ju bli ett rullande schema. Ska bli kul att testa:)
Så det blev 4 magövningar och 4 ben. Dessutom gjorde jag 3 x 20 ryggresningar på golvet. Jag tror (och hoppas) att det kommer att kännas i morgon både lite här och lite där;)


Den här övningen för sida mage körde jag idag

När jag sedan skulle gå ut med Tina var min första tanke, som jag dessvärre också lydde, att variera promenaderna lite och ta en annan väg. Det kanske inte var så smart att ta vägen längs flygfältet när det stormar och dessutom med iskalla vindar. Som min mormor alltid sa "är huvve dumt får kroppen lida" (huvve = huvudet på norrländska). När jag gick svängen med mina skruttar gick jag från min kampanj "vägra täckbyxor för att det ska vara vår". Både täckbyxorna och mössan fick åka på:(

Varit på bibblan...

...och lånat böcker. Vad annars?:P



Aktivitetsboken och Gamla hunden ska jag ha till nästa skolarbete som handlar om aktivering. Chihuahua-boken blev bara en rolig bonusbok för att jag var så duktig att gå till bibblan, i stället för att köpa böcker;)

Sanslöst!

Att allas vår Försäkringskassan är snåla och sega på att betala ut pengar, men däremot snabba när det gäller att kräva tillbaka pengar, det vet vi nog alla. Jag kan kanske förstå att saker inte kan ske från en dag till en annan, men HEY, 25 år:O det är väl lite att ta i?!
Läste i tidningen om ett par som tagit hand om ett sk Berlinbarn 1976. Först som fosterbarn och sen blev det adoption. Adoptivföräldrar var inte berättigade till t ex barnbidrag på den tiden, men efter påtryckningar från intresseföreningar för adoptivföräldrar kom ett beslut 1998 på att dessa föräldrar skulle få 4 års ersättning retroaktivt. Nu kommer vi till det riktigt sanslösa! Mamman fick när beslutet kom 1998 veta att pengarna skulle komma i samband med hennes pension och hon nöjde sig med det. Nu ytterligare några år senare har hon gått i pension och fick då mycket riktigt en utbetalning...på 450 kr/månad! Summan är alltså uppdelad på inte mindre än 25 år!!! Den stackars människan är ju 90 år innan hon har fått alla pengar som hon har rätt till!!!

Nästa sanslösa grej: Det finns datingsidor för gifta och samboende!:O Otrohetssajter helt enkelt. Vad säger man? Finner inga ord! Grundaren av en av dessa sidor menar på att de är alternativet till en skilsmässa. Som att otrohet skulle vara bättre än skilsmässa, hur f*n tänker karln? Visst ja, han är ju precis det, karl. Det är faktiskt vetenskapligt bevisat att män blir som barn när problem uppstår, de flyr. Medan vi kvinnor är de som stannar och tar hand om skiten helt enkelt:|

Btw, jag har minskat 1 cm runt stussen, på bara nån vecka:thumbup: Det faller nog faktiskt också inom ramen för sanslöst kan jag tycka. Beach 2011, here I come!


Dagens bryt!

Dagen började som så många andra dagar på gymmet. Var bara jag där, så det blev P!nk för hela slanten i högtalarna!
Värmde upp med 6 min intervall på trappmaskinen. Rygg och biceps stod sedan på programmet, 4 övningar av båda muskelgrupperna. Ryggen körde jag inte så tungt, koncentrerade mig på att få bra kontakt i stället. Testade latsdrag med stång och jag börjar faktiskt få till det där nu:D Biceps kändes riktigt bra!
Hem, snabbduscha, trycka en proteindrink och sen iväg till daghundarna.
Lite senare fick jag ett bryt på ett spel jag köpt åt Eddie. När man hade betalat spelet fick man en kod som skulle skrivas in på spelets hemsida, grejen var bara VAR?! Vi loggade in med både Eddies och mitt konto och loggade ut igen några gånger, men lyckades inte få fram sidan där man skulle skriva in koden. Samtidigt höll jag på att laga middag, så jag kan garantera att jag inte var på mitt bästa humör:mad:
Till slut, precis innan jag skulle till en daghund som idag blev kvällshund, lyckades jag få till det, yes! Och sonen blev glad så klart:D


Inte sitta stilla efter denna natt

Jag kom i säng runt 01.30 i natt och strax efter 04.00 vaknar jag av ett hulkande i badrummet. Naturligtvis har Crille åkt på magsjuka och spyr resten av natten/morgonen och jag vaknar så klart varje gång (om jag ens somnade om överhuvudtaget). Klockan 06.30 ringer väckarklockan - utsövd...NOT!!!

Då tänkte jag att det är lika bra att hålla igång, för om jag sätter mig ner och försöker läsa, kommer jag garanterat att däcka. Sagt och gjort!
Gymmet var redan inplanerat sen igår, så där var jag 07.55. Värmde upp med 6 minuters fitnessprogram på trappmaskinen, men tog faktiskt en level lägre. Sedan körde jag 4 bröst, 3 triceps, crunches och ryggresningar. Triceps gick riktigt bra, har ökat mycket i styrka! Medan jag väntade på att Per skulle bli klar tog jag 6 minuters fitness på trappmaskinen igen.

På hemvägen handlade jag blåbärssoppa och Cola åt Crille. Sedan sprang jag ut med hundarna en snabbis innan det var dags att åka till första daghunden och andra och tredje. En timmes lunch sedan var det dags för första daghundens andra promenad för dagen. När jag kom hem var bara att ta nästa halvtimmes promenad med mina egna. Hade då tänkt vila en stund innan min planerade löprunda, men what the hell, jag var ju redan uppvärmd så jag plöjde av den direkt;)

Angående löprundan så skulle jag ju ha börjat mitt löpträningsprogram förra veckan, men det var lite för mycket annat så det föll sig inte riktigt så. Men då gav jag mig f*n på att börja denna vecka och nu är jag alltså igång:)
Enligt programmet var det vilodag igår och idag skulle jag löpa 15 min. Man fick ta hur många pauser man ville, men man skulle sammanlagt löpa i 15 min. Hade faktiskt ingen stor förhoppning på att klara 15 min rakt av, jag är i rätt dålig form:blush:
Gissa om jag kände mig helnöjd när jag klarade dessa minuter rakt av och det kändes inte heller sådär asjobbigt. Visserligen höll jag ingen hög hastighet, men ändå:thumbup: Sista biten hem blev det powerwalk i ca 10 minuter.


Bild tagen från google, jag sprang alltså inte på stranden idag ; )

Efter löprundan kollade jag lite bloggar (lyckades sitta stilla utan att somna) och sen var det bara att laga middag. Men nu börjar det bli fara å färde, nyduschad har jag nu satt mig ner i soffan framför TVn, så det kan hända att däckningen är nära nu:bigeyes:


Äntligen färdig!

Tyvärr en timme försenad har jag nu skickat in fördjupningsuppgiften om Huskurer för hundar. Har suttit med den större delen av dagen fram till nu, så gissa om min hjärna är mosig:rolleyes:

Nu stupar jag i säng, gymmet väntar kl 8 i morgon bitti:P


Zippy polis

Zippy är bara för underbar! Alldeles nyss låg Max & Gibbs och busade med varandra här på köksgolvet. Då kommer Zippy in, skäller till en gång för att säga "lägg av" vilket gör att pojkarna omedelbart slutar sin lek. Därefter vänder Zippy på klacken och går tillbaka till sin säng. Medan han går sneglar han över axeln. 
Vissa situationer med hundarna är bara obetalbara!:D 
Varför Zippy gör så här är för att hundar till varje pris vill undvika konflikter. Tittar man på vargarna så har de inte råd med att sådana uppstår. Zippy är helt enkelt rädd för att det ska uppstå en konflikt mellan Max & Gibbs. Gulliga lilla hund!:)

Provat nytt recept

Till middagen testade jag ett nytt recept, tacobiffar. I receptet hade de ris till men jag kokade potatis. De hade inget annat än sallad till, men det skulle inte ha gått hem hos min sås-älskande man, så jag snodde ihop lite sås av stekskyn. Gjorde en sallad till med isbergssallad, gurka, majs, avokado och ananas. Blev riktigt mumsigt om jag får säga det själv:P

Aj aj aj!

Jisses vad hemmaträningen tog! Värken i baksida lår och rumpa kom smygande lite redan igår kväll, men i morse när jag vaknade och skulle röra mig i sängen - aj aj aj! Tog mig knappt över sängkanten. Detta beror nog på att jag körde lite tyngre än på gymmet och dessutom gjorde jag en övning jag inte gjort på länge plus en för mig helt ny övning. Men det är ju helt underbart för då vet man ju att träningen gav resultat:D

Jag har, dock med lite stön och stånk, lyckats gå en morgonrunda med dogsen och fixa frukost åt både dem och mig. Snart ska jag ta itu med den eviga tvätthögen...boring!

Grovt bröd med sallad, kalkon och tomat. Till det jordgubbste.

Joetta har simmat!

Fortfarande lite trött i morse så jag låg till klockan var över 9, vilket inte är likt mig. T o m Per klev upp före mig och det händer typ aldrig! Men skönt var det:)

När hundarna var kissade och både de och jag intagit frukost och jag dessutom hade hunnit smälta den lite blev det ett träningspass här hemma. Bilen sprutar ju fortfarande olja, so what to do? Vi har lite vikter hemma så det blev faktiskt ett riktigt bra pass med 4 ben, 4 axlar, crunches och ryggresningar.
 
Efter en välbehövlig dusch tog Eddie och jag en promenad på 1 timme och 10 min med dogsen. Men gissa om prinsessan blev skitig!:O Har länge funderat på att testa att simma med henne i badkaret och det kunde ju inte passa bättre än nu. Hon fick stå i badkaret medan vattnet fylldes upp och hon stod lugnt och stilla tills vattnet började komma i rygghöjd. Då började hon sprattla som besatt, så jag tog tag i henne under magen, men hon fortsatte att simma ända tills vattnet var borta. Snuttan!



Som ni ser har jag även lyckats klippa ihop filmen och lägga ut den på YouTube...alldeles själv. Duktiga jag!:P Under tiden jag knåpade med det upptäckte jag dessutom ett nytt favvomellis; skivat äpple med keso till. Mums!

Nu sitter jag och väntar på att Per och Eddie ska komma hem så att vi kan bessa mat. Blir nog kebabtallrik eller pizza för min del, det är ju svullardag idag:D

Trötter

Har varit grymt trött hela dagen, vet inte riktigt varför, men det har gjort att det inte har hänt så mycket här. Caroline och Livor har gått med mig idag. Trevligt med lite sällskap så att man håller sig vaken;)
Som så många andra fredagar gjorde vi tacos till middag. Till den skulle vi se en film


men jag somnade:blush: Filmen hade vi hyrt på vår kvartersbutik 150 m från oss. De har nu börjat med uthyrning av filmer och tar bara 19 kr. Kanon de:thumbup:

Vaknade till i alla fall efter en stund och sen har jag bara kollat in lite bloggar till höger och vänster. Nu är det dock dags att förflytta sig in till sängen känner jag:tired:

Dagens gympass...

När jag kom till gymmet i morse var trappmaskinen upptagen, det är ett väldigt litet gym så det finns bara en. Så det var bara att snällt sätta sig på cykeln för 6 minuters uppvärmning:(
Idag var det rygg och biceps som gällde, 4 övningar av varje muskelgrupp. Rygg gick bra. Jag har lite svårt att få riktig kontakt i latsdragen, så jag frågade min eviga coach Per om råd. Han sa att jag skulle skippa stången och köra med handtaget man använder i tät rodd i stället. Då är det lättare att lära känna musklerna, sedan kan man gå över till stång. Jag skulle dessutom luta mig mer bakåt och svanka mer, annars tar det för mycket på biceps. Som vanligt (när det gäller styrketräning alltså;)) har han rätt. 
Biceps har väl gått bättre. Vet inte varför jag inte kände mig lika stark idag, men jag antar att man inte alltid kan ligga på topp:bigeyes: 

Bild tagen från google

Kanske ska ta med Zippy och Joetta på gymmet nästa gång!


Paketet :)

Nu ska ni få veta vad som var i paketet:D

Det var ju Charlotte Perrellis linne. Ja, inte just hennes men det hon har tagit fram. Så grymt snyggt!


Såååå snyggt med brottarrygg!

Med i paketet var också en shaker och en Granatin Kvinna, vilken innehåller en koncentrerad dos av granatäpplets, tranbärets och broccolins alla fördelar. Ska tydligen ge positiva hälsoegenskaper. Dessa två saker fick jag med gratis, så det var bara att tacka och ta emot!:D


Så nu är jag lite glad igen!

Aaaargh!

Mitt aaaargh kommer jag snart till, vill bara berätta om min härliga morgon på gymmet först.
Värmde upp 6 min på trappmaskinen, fitnessprogrammet. Sedan körde jag 4 bröstövningar och 3 triceps. Känns så grymt nice nu, riktigt känner hur styrkan ökar! Kan det vara Perrellis chockrosa piller månne?;)
Medan kaptenen och löjtnanten duschade sen passade jag på att ta 6 min intervall på min nyfunna vän, trappmaskinen:)

Nu kommer vi till mitt aaaargh. Efter träningspasset var kaptenen så snäll och kollade oljeläckaget på vår bil, var det kom ifrån. Bara det att jag inte skulle kalla det läcka längre, för när jag startade motorn sprutade det som värsta duschmunstycket och då tycker jag att man har passerat stadiet läckage! Tills vi har fixat detta blir det alltså bara de nödvändigaste turerna med bilen, eftersom den nu drar f*n mer olja än bensin. Det innebar också att det inte blev nån praktik nere i Sundsvall på Hundvillan för mig idag:mad:

För att späda på mitt aaaargh lite så är jag så innerligt less på hur svårt det är att gå ute med all is. Det kanske inte skulle vara så farligt om man gick själv, men när man har tre hundar i koppel är det INTE kul! Som grädden på moset uppenbarade sig en j*vla katt också. Ursäkta, men jag hatar verkligen hur katter ligger och gömmer sig bakom snöhögar, i buskar etc så att en annan inte har nån möjlighet att upptäcka dem i tid. Så också på dagens promenad och jag ger mig sjutton (för att inte svära en gång till) på att den hade planerat det så bara för att jävlas. Det hela resulterade i att alla tre hundar gjorde ett blixtanfall när de exakt samtidigt fick syn på katten bakom snödrivan, jag tappade balansen och åkte in i en snödriva:mad:

För att balansera dagen en aning åkte jag och hämtade mitt paket på hemvägen, så nu efter min havregrynsgröt och kesosmörgås ska jag öppna det. Återkommer:P

 Bild på Havregrynsgröt i mikron
Bild tagen från google


Gymmet, praktikant, fotvård och praktik

Fullspäckad dag skulle man nog kunna säga:bigeyes:
Först var jag på gymmet. Testade intervallprogrammet på trappmaskinen, 6 minuter som uppvärmning. Sedan blev det ett intensivpass för styrkan. 4 axlar, 3 ben, crunches och ryggresningar. Jag hoppade över en benövning för att i stället hinna med 8 minuters intervallträning på trappmaskinen. Känns mycket bättre än cyklingen!

Sedan var praktikanten Caroline och hennes hund Livor med mig ut med daghundarna.

Efter det var det dags för mig att gå ner till Salong Soma för fotvård. Helt underbart! Såååå nice att sitta och bli ompysslad...och Mikaela, det gjorde inte ont;) Men jag måste väl erkänna att jag höll på att få panik när hon tog fram en maskin som såg ut som en liten rondell. Aj aj aj, tänkte jag, men det var bara skönt:)
Fick lite skäll också för att jag har misshandlat mina fötter, så jag fick lova att sköta om dem åtminstone en gång i veckan och sen boka in en tid hos Soma nån gång i början av sommaren:blush:
Nu är mina fötter iaf lena som en babyrumpa och nagellack fick jag på också:D
Tack snälla Max & Gibbs för denna julklapp!


Hem och slängde i mig lite middag och rastade hundarna, sen drog jag vidare ner till Ingelas hundmöteskurs. Som figuranthund hade hon lånat in en stencool berner sennenhane vid namn Goliat och det var verkligen ett passande namn! Kul och intressant var det att se träningstekniken användas på de olika hundarna. Men fy vad kallt det var. Jag var som en levande ispinne när jag gick till bilen:|

Orkade helt enkelt inte hämta ut paketet som kom idag, så ni får hålla er till i morgon med att få veta vad det är:P

Längtar...

Kom just på att jag mest förmodlingen får ett paket i morgon. Vad det är får ni se när jag har fått det;)

I morgon har jag ju också fotvård inbokad. För mig som aldrig har satt foten i en skönhetssalong ska det bli väldigt roligt, intressant och förhoppningsvis skönt:D
Rapporterar efteråt!


Sedan på kvällen ska jag ju vara med Ingela på Hundmöteskursen. Vilken dag det kommer att bli!
Bäst att gå och sussa nu, så att man orkar med:bigeyes:

Praktik på H.i.T

Gårdagen blev en lång dag, därför lyste mina inlägg med sin frånvaro.
Hela dagen fram till middagstid var full av daghundar och lite annat. Efter middagen begav jag mig åter igen ner till Ingela på Hunden i Tillvaron för att få praktisera med henne på hennes Hundmöteskurs. Igår var det bara teori och Ingela gick då igenom lite hundspråk, lugnande signaler och hur kursdeltagarna kommer att träna sina hundar. Mycket av det hon sa har vi precis arbetat med i Hundskötarkursen, så det var roligt och intressant att känna igen. Nu ska det bli så skoj att få följa med på onsdag igen då deltagarna kommer att få köra den praktiska delen. Det kommer att bli ett ypperligt tillfälle för mig att öva på att läsa olika hundar:thumbup:


Eftersom dagen var rätt fullbokad så blev det också en ofrivillig vilodag från träningen. Eller ja, från styrketräningen var det ofrivilligt men från löpträningsprogrammet som jag började igår var det ju vilodag första dagen, så där var det väl frivilligt då antar jag;)
Ikväll däremot blir det en löprunda, eller runda och runda, det får bli på löpbandet uppe på gymmet. Fortfarande väldigt isigt ute så jag är lite halvskraj för att springa ute:S

Nu måste jag sätta igång med färdigställandet av fördjupningsuppgiften om huskurer för hund...

Uppgift inskickad, puh!

Så, nu är uppgiften om hundars lugnande signaler inskickad också - med typ 45 minuter tillgodo:bigeyes:
Nu ska jag bara ner i tvättstugan och hänga en maskin med tvätt och sen är det raka vägen i säng:tired:

Rolig träning idag

Idag blev träningen särskilt rolig eftersom Crille var med. Han hängde med Per på hans program:D
Själv testade jag trappmaskinen. Blev bara 5 min uppvärmning den här gången, men det kändes bra mycket bättre än cyklingen som jag kört hittills. Kanske kan jag hitta motivationen att köra lite längre konditionspass nu:)
Sedan blev det 4 rygg och 4 biceps. Avslutade med 2 mage, dels 40 crunches och så fick Crille chansen att plåga sin mor lite när han hjälpte mig med en övning från BRAKen vi brukar köra varje morgon på Hundtjänstskolan.



Nu har vi sett alltid lika underbart roliga Solsidan och nu är det filmtajm med Vantage Point.
Sov gott alla!

Hängt på hundfik igen

Nu har dogsen och jag varit hos Ingela på H.i.T och fikat igen. Blev klart imponerad av fina lilla Zippy-mannen idag. Han gick lugnt in i lokalen med flera hundar, inkl en skällande schäferhane. Sedan lade han sig bara på de mjuka mattorna vi fick låna av Ingela. Blev livat emellanåt när det hände något, men Zippy låg lugnt kvar på mattorna och sa inte ett pip. Det var precis som om han inte hade gjort annat i hela sitt liv!
Joetta var inte mycket sämre hon. Hon skällde bara till någon gång när det kom in nya hundar i "den redan befintliga flocken". Det var väldigt trevligt och framförallt väldigt nyttig träning för hundarna.
Jag fick också uppleva en sak jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva, Joetta nobbade godis:O Det var en pudelägare som bjöd på godis gjort av kängurukött. Spännande och intressant tänkte jag...NOT tyckte hundarna. Inte ens avfallskvarnen Joetta åt alltså upp detta ovanliga godis. Hon tog det i munnen men spottade ut det, vilket resulterade i massa kletiga fläckar på mina jeans. Det var det värsta godis jag någonsin varit med om:|


Nu har jag precis ätit mellis - en smörgås med keso och sallad, gurka och tomater, så om en stund ska jag ta mitt chockrosa piller och sen ska Per och jag upp till gymmet:)

Semla och kexchoklad

Nu har jag sett på Morden i Midsomer och käkat semlan och en bit kexchoklad:)
Semlan blev i alla fall godare med vaniljkräm än med mandelmassa, men jag måste erkänna att jag inte är nån semlemänniska, så den blev ingen hit hos mig. Jag gör likadant varje år; semlorna ser ju så goda ut och alla äter dem kors och tvärs, så då vill jag också äta och tycka om dem. Men de växer bara i munnen på mig, tror att de är för söta helt enkelt:|

Hade ingen sprits så det blev inte den snyggaste semlan precis, but hey, allt kan inte vara vackert här i världen

Nu sitter jag och Eddie och ser på Spindelmannen. Man lär väl snart knoppa in här i soffan misstänker jag:tired:

Dissar Melodifestivalen ikväll

Per drog till Micke vid 15.30, så till middagen blev det jag, Eddie, Crille och hans kompis Albert. Vi åt tacos för andra gången den här veckan, men det är ju så himla gott och det är även en favorit för sönerna. Jag unnade mig ett glas rött också;)
Nu ska jag fixa ihop några semlor (sparade ju semleätandet till idag). Jag gör egna för jag ska nämligen testa att ha vaniljkräm i stället för mandelmassa i. Tror jag kan bli mumsigt:P
Sedan blir det en snabb hundpromenad innan Morden i Midsomer. Jag dissar alltså Melodifestivalen, dels för att den inte är som förr och dels för att jag måste passa på att se Morden i Midsomer nu när Per är borta. Han tycker verkligen inte om nån av alla mina favoritkriminalserier som Ett fall för Frost, Kommissarie Morse och Morden i Midsomer. Gillar ni dem?

Lördagsförmiddag hos Brodéns

Igår hade jag ju vilodag, så idag var det bara att kliva upp och pallra sig till gymmet. Gissa om jag brast ut i gapskratt när jag öppnade kreatinburken. Kapslarna var chockrosa!!!:O Alla som känner mig vet att det är så NOT ME! Men faktum är att det börjar bli en kul grej för mig nu att ha rosa i olika saker. Måste väl bejaka min kvinnlighet på nåt litet sätt antar jag:P


Min filosofi var idag att köra konditionen efter styrkepasset och bara börja med 6 minuters uppvärmning i stället. Det visade sig också vara en alldeles utmärkt filosofi, för Per blev klar en bra stund innan mig så då hann jag ju inte med konditionen;)
Men jag ska inte skolka så länge, för till veckan ska jag sätta igång med ett löpträningsprogram. Ett väldigt bra program, med en vilodag första dagen hehe. Gud vad jag hatar att träna kondition:bigeyes:
Hur som helst så fick jag ihop 4 bröst och 3 triceps i alla fall. Kameran var med på gymmet idag också:



Sedan fick jag inviga min nya Charlotte Perrelli-shaker:D

Uppdatering från h-vetet & kloklippning

Frånvaron av inlägg beror på att min dator laggat och då tänkte jag att det kan vara lika bra att installera en viktig uppdatering för Windows som låg och annonserade sin existens. Problemet var bara att den hmhm uppdateringen tog hela förmiddagen och lite därtill innan allt var klart:mad:
Medan den gick på högvarv gick jag ner i lågvarv i stället och pysslade ihop en godisrulle av en toarulle och satte mig på golvet med Joetta. Som vanligt var hon inte den som går fram och snokar på saker, så till att börja med nu får jag bara koncentrera mig på att få henne att närma sig rullen. En klar utmaning alltså, men ack så avstressande;)


Sedan tog hundarna och jag en promenad till svägerskan för att klippa klorna på prinsessan. Som vanligt fick hon ligga på sin kudde och idag var hon riktigt duktig lilla skruttan. Hon låg helt stilla ända till sista tassen (ena baktassen). Då försökte hon krångla och fräsa sig ur Nettans grepp, men på nån minut lugnade hon sig så att även de klorna blev klippta. Duktigaste lilla tjejen idag!

När vi kom hem vid 14 var fortfarande inte datorn klar med uppdateringen:O Tog ytterligare en stund innan den var fit for fight, men då hann jag inte skriva nåt här för då var det dags att sticka ner på stan en snabbis för att köpa hundmat och sen hämta ett paket från bodystore.com:D

Varsin shaker till mig och Per, kreatin till mig och Plaque Off till dogsen

Det är så lämpligt att bodystore.com även har preparat till djuren, så kan man ju beställa åt dem på en gång och dessutom billigare!
Min shaker och kreatinet är ur serien som Charlotte Perrelli har tagit fram. Jag gillar henne på nåt sätt och hennes låt Tusen och en natt är en riktig nostalgilåt för Per och mig. Vi gick båda och nynnade på den 1999:P
Sedan tycker jag naturligtvis att hon har lyckats bra med träningen av sin kropp och grejerna i serien verkar bra!
Nu bjuder jag på kunglåten, en perfekt fredagsdänga. Varsågoda!

Lite stolt över dogsen

Mina små stjärnor förekommer på några andra hemsidor också har jag sett:D

I måndags skrev Caroline med min fd daghund Livor om Zippy och Joetta i sin blogg. Hon skriver där att efter att ha gått med mina hundar fick hon inspiration till koppelträning med Livor. Inte utan att man blir lite stolt måste jag säga:P
Läs hela inlägget här>>

Sedan har de suttit/legat modell för headern på Hunden i Tillvarons hemsida:P
Kolla in dem här>>

Utlovade bilder på övning

I morse var det lite segt att komma upp ur sängen, så frukosten intogs lite för nära inpå träningen. Därför körde jag bara 6 min uppvärmning idag innan styrkepasset.
Ben och axlar stod på programmet idag. Lyckades få ihop 4 ben och 3 axlar. Skulle ha gjort en axelövning till men då fastnade jag i ett samtal med kaptenen som gjorde att tiden rann iväg, så jag nöjde mig där.
Löjtnanten dök upp en snabbis också och tog kort på övningen jag skrev om igår:


Sorry för den taskiga vinkeln, men ni förstår principen

Man kan gå upp och ner åt sidan som jag gör på bilderna, men man kan också hålla kvar i läget som på första bilden i x antal sekunder.
Vill ni ha fler tips på övningar kan ni gå in på Din Träning.se :)


Tack!

Jag vill börja med att tacka alla för gratulationerna till antagningen! Jätteroligt att så många har kommenterat:D

Blir bara ett snabbt inlägg nu innan kudden ropar mitt namn, har varit full fart här idag. Caroline var ju här och praktiserade och med sig hade hon sin terv Livor. När hon gick hem kl 15 var det bara att snabba sig ner till affären och handla, gå ut med Max, Gibbs, Zippy och Joetta (tur att jag kan ta alla fyra på en gång) och sen sno ihop tacos tillsammans med största sonen. Hann precis slänga i mig två tacos också innan hundskötarkonferensen började. Idag diskuterade vi en praktisk uppgift om följsamhet och passivitet och så uppgiften om Eva Bodfäldts Kontaktkontraktet. Efter det blev det en halvtimmes kvällspromenad med dogsen och nu ska jag slänga mig i TV-soffan en stund:)

Godnatt och sov gott alla!


Klurat lite på gymmet

07.30 på gymmet igen. Idag gick konditionen trögt, benen kändes aningen stumma:( Ska nog testa trappmaskinen nästa gång.
Styrkan gick däremot skitbra. Fy f-n vad det känns bra nu! Idag blev det 4 rygg, 4 biceps (hade egentligen tänkt att köra bara tre, men jag var så inspirerad att det blev fyra), 40 crunches (20 raka och 20 sneda) och till sist ryggresningar. Min man fällde t o m kommentaren; du kan ju snart tävla! och innan en sån kommentar kommer från honom! Mot mig är han inte den berömmande typen och det kanske har att göra lite med att jag inte är den typen som kan ta emot beröm riktigt också. Jag kämpar bättre när han utmanar mig i stället;)
Sedan klurade vi tillsammans med kaptenen på en övning som jag ville testa. Jag hade sett i en träningsblogg en övning för sida mage. Då gjordes övningen i en snedbänk för ryggresningar, men vi har bara en bänk där man ligger horisontellt och sätter fötterna under ett fotstöd. Kaptenen och löjtnanten tänkte till och vips så var försökskaninen (jag) uppe och balanserade på ryggresningsbänken. Jag lade mig på sidan på stödbrädan och saxade fast fötterna runt fotstödets stång. Funkade super!:thumbup: Kan fixa bild i morgon om någon önskar.

Nu ska jag slänga mig in i duschen innan min fd daghund Livors matte Caroline kommer. Hon går på Hundsportsgymnasium i Forshaga och gör sin APU här hos mig den här veckan:)

Yes, jag är antagen...

...till Hundtjänstinstruktör skede 2 - GB 2:thumbup:
Så fr o m 3 juli blir det två veckor med bara hund och Försvaret nere på Marma skjutfält!!!


Lilla kocken

Nu när jag kom hem efter att ha varit ute med Hobbe och Fibi satt Eddie och käkade en hamburgare som han stekt alldeles själv. Inte så konstigt att han lyckades med det egentligen, när han var fem år micrade han fiskpinnar själv och åt en gång när vi var borta. Blir nog kock av den där och det skulle ju inte vara helt fel;)


Early bird...

Nu har jag varit uppe med tuppen igen för att köra hårt med löjtnanten och kaptenen på gymmet;)
07.40 körde jag igång med 10 minuter kondition. Gick bra:)
Efter det 4 bröst, 3 triceps, 3 mage och så ryggresningar. Fick skitbra kontakt med musklerna idag och jag ökade i alla de tre första muskelgrupperna:D

Nu har jag även bokat en tid nästa vecka för fotvård, fick ju ett presentkort på det av mina dagpojkar Max & Gibbs i julklapp. Ska bli såååå skönt!


Crappy day - nice night

Idag gick all must ur mig så den planerade träningen uteblev:(
Dagen började med att avgassystemet rasade när jag skulle hämta Max & Gibbs vid 9. Inget pinsamt att köra genom hela stan med en bil som lät värre än en tokbrunstig älgtjur:S
Sedan ringer optikern och talar om att det inte dragits några pengar för mitt månadsabonnemang på linser på ett bra tag, så jag måste hosta upp en bra summa rakt av nu bara. Känns aningen drygt eftersom det är de som har strulat:|
Som grädden på moset fick jag ett brev från Försäkringskassan och hur ofta är det roliga brev? Inte ofta vågar jag påstå. För det mesta har klåparna där gjort nåt fel och det här var inget undantag. Så i morgon bitti väntar en trevlig telefonkö och ett samtal med nån trevlig handläggare:bigeyes:

På kvällen var vi dock bjudna till våra vänner Peter och Ida på kaffe och bildvisning från deras Thailandsresa. Bilen blev inte klar i tid så vi kom dit en timme försenade, men vi kom dit i alla fall och fick avsmaka Idas nybakade hallonmuffins som såg ut att vara tagna direkt ur Leilas a piece of cake. Kunde inte låta bli att synda lite, men hey, ingen är felfri och mest var det för Idas skull när hon hade gjort sig så för. Mumsigt var det i alla fall:P

Med andra ord slutade den tråkiga dagen väldigt trevligt till slut:D


Bild tagen från google


På hundcafé och gymmet

Blev mycket bra träning för mina två skruttar idag. Dels bilträning och dels miljöträning borta med andra hundar.
På vägen ner gick det väl sådär, Zippy knölade sig fram till baksätet och då blev ju lilla prinsessan alldeles ifrån sig. Jo, vi har lastgaller, men mellan lastgallret och rutan är det en liten springa där lilla räkan kan pressa sig igenom:bigeyes: På hemvägen tryckte jag dock dit en filt på ena sidan och Zippys täcke på andra sidan, så då stannade han kvar där bak.
Hundcaféet var väldigt trevligt, tyvärr var det bara tre hundar kvar när vi kom. Zippy och Joetta var väldigt lugna och snälla. Joetta fräste väl till nån gång som vanligt när en av hundarna råkade titta på henne typ:rolleyes:


Prinsen och prinsessan fick t o m en kunglig soffa att ligga i

En rolig observation jag gjorde var när det kom in en till hund för att hämta en av de tre som var där. Den hund som skulle hämtas satt vid ingången och de två andra satt i soffan som stod i närheten av bordet där jag satt med Zippy och Joetta. Tilläggas ska att Zippy och dessa två hundar i soffan bara hade hälsat lite snabbt på varandra och satt sedan på respektive platser. När den nya hunden kom in klev Zippy upp och gick direkt till soffhundarna och man såg riktigt hur han talade om för dem att 'nu hänger vi ihop och blir då tre mot två om det blir nåt'. Fantastiskt hur fort hundar bildar flock!
Caféet stängde kl 15, men jag blev kvar ända till 16 då Ingela ville visa lokalerna och så pratade vi om ett samarbete oss emellan:D

När jag kom hem utfodrade jag bara hundarna och bytte om och drog sedan iväg till gymmet. Min älskade Per kom också dit och tränade med mig. Kändes verkligen på konditionen att jag under hela dagen bara levt på en proteindrink till lunch och en liten bit chokladkaka på caféet. På styrkan var det mindre märkbart, ökade t o m på både axlar och ben. Körde 4 axlar och 3 ben. Hade tänkt köra en till benövning, men Per blev klar före mig och då struntade jag i den.

Axlar

För en stund sedan fick jag även i mig middag som bestod av en sallad med babyspenat, gurka, paprika, avokado, tomat och tonfisk. Mums!


...och nu har jag sett Solsidan och Timeout och resten av kvällen blir det bara att softa. Både jag och hundarna är lite trötta:tired:

Fixar i ordning oss

Nu har Zippy fått sina klor klippta och snart ska vi ta en promenad i solskenet innan vi åker ner till Ingela på H.I.T i Timrå för att gå på hundcafé. Naturligtvis kommer också bästa gåbort-halsbanden att åka på:P


Gud var inte på min sida...

...han spelade mig ett spratt! Jag sprang och testade dammsugaren bra länge här och sen när det började mörkna ute och jag skulle tända fönsterlamporna, visade det sig att vi inte hade ström i hela den delen som var mommas lägenhet. En sketen propp hade gått! Bytte propp och se, dammsugaren brummade minsann igång på ett kick:bigeyes:
Det positiva är alltså att vi slipper köpa en ny dammsugare, men det negativa var att jag fick ställa mig och dammsuga klart och skura. Har precis blivit klar och ska nu äntligen hoppa in i duschen och sen laga tacos:)

Önskar er alla en härlig lördagskväll!

Gud på min sida?

Det måste ju bara vara så när dammsugaren lägger av efter en stund dammsugning;)
Den brukar göra så ibland, den blir överhettad och startar tyvärr igen om en stund när den har kylts ner en aning. Kan vara dags att införskaffa en ny, men hur kul är det egentligen att lägga pengar på en dammsugare:bigeyes:
Nu läser jag i alla fall gratistidningen jag fick på hälskosten under tiden:)

Underbar lördagsförmiddag

Liftade med maken så att jag var på gymmet strax före 9. Började som vanligt med 10 minuter kondition. Måste hitta motivationen att fortsätta några minuter till:question: Men dessa 10 min gick i alla fall bättre idag när träningsvärken i benen är borta:P
Rygg och biceps stod på schemat idag, så det blev 4 rygg och 4 biceps. På en ryggövning (latsdrag) lastade jag inte på för att i stället få bättre kontakt med musklerna, vilket jag inte fick riktigt förra gången. Resulterade i bättre kontakt idag. Annars kändes det riktigt bra idag måste jag säga. Som avslutning 40 situps, eller crunches som det egentligen heter ('situps' har jag kvar sedan tiden då man gjorde dem) och ryggresningar.


Märk min kamouflagefärgade vattenflaska hehe

Sedan tog jag en powerwalk hem på 35 minuter. Vilket skulle visa sig vara ett livsfarligt äventyr med all is på gatorna och stormvinden som blåser här idag. Men ibland måste man helt enkelt leva lite farligt och vinden blev ju ett bra motstånd och isen gjorde ju att man spände ben och rumpa lite extra:thumbup:
Lämpligtvis bor vi uppe på ett berg också, så backarna ger riktigt bra träning. Så här ser sista biten ut



Vårt aprikosa hus syns längst upp i backen (inte jag som valt färgen)

Nu väntar lite städning och en hundpromenad. Bara inte Joetta blåser iväg:S

PS. Nu var det väl i alla fall nog med bilder i inlägget Daniella?:P DS.

Målet med träningen

Hade vilodag från träningen idag, så då kan jag kanske i stället skriva lite om mitt mål med träningen - om ni undrar.
Målet ja, jag har väl inget direkt mål som jag lätt kan sätta på print. Jag tycker att det är vansinnigt snyggt med muskler och två kvinnor jag beundrar är

Linda Hamilton i Terminator


Bilder tagna från google

och

Demi Moore i G.I. Jane


Bild tagen från google

Om jag lyckas se ut som dem, då är jag nöjd och har nått mitt mål kan man säga:) 

På stan idag

Idag när jag hade gått sista svängen med Tina gjorde jag nåt som jag väldigt sällan gör - jag var på stan. Jag var helt enkelt tvungen att hämta nya piller på apoteket så att jag inte ökar på Sveriges folkmängd. Jag har nämligen gjort mitt på den fronten. Nu får nån annan ställa upp om vi ska bli fler;)
Hur som helst så ligger lämpligt en hälsokostbutik mittemot apoteket, så där slank jag in och köpte proteinpulver. Ska prova en ny sort nu som innehåller mer protein och mindre kolhydrater än den förra. Kanon de! Grejen är bara att den här är smaksatt (tog choklad) och det är samma märke som gainern Per köpte, så det återstår att se om man får pina i sig den eller inte:S Fick med en tidning som verkar rätt intressant också.
Sen drog jag vidare till H&M och köpte strumpor åt Eddie. Han måste banne mig släpa hälarna i golvet när han går, som han avverkar strumpor!


Bara att köra på...

I tisdags hade vi ju deadline nr 2 på fördjupningsuppgiften i Hundskötarkursen. Då skulle uppgiften vara nästan klar så att vår lärare kunde se omfattningen. Nu har jag och Caroline, som jag jobbar ihop med, fått svar att vårt arbete såg mycket bra och intressant ut, bara att köra på till nästa deadline som är den 21 mars:)


Dagens gympass...

...var trevligt då jag hade sällskap av min käre man:)
Konditionen 10 min gick väl som väntat med denna grymma träningsvärk jag har efter benpasset igår, inget vidare alltså.
Styrkan gick trögt i början men sen kom jag igång och då gick det som hejsan:D Körde 4 bröst, 3 triceps och 3 mage. Tänkte avsluta med ryggresningar men när benen tog i stödbrädan sa jag bara aj aj aj! Hade säkert kunnat gjort ryggresningarna på golvet, men det fick helt enkelt räcka där:)

Tidigt på gymmet igen

Uppe med tuppen igen och drog till gymmet kl 8. Konditionen 10 min gick inte lika bra som den har gjort nu några dagar. Men det är som med hundträning; efter några bra träningar kommer alltid ett litet bakslag, så jag misströstar inte så mycket. Bara att fortsätta och ta nya tag!
Jag borde dessutom köra längre konditionspass, men grejen är att jag tycker att konditionsträning på gymmet är så fruktansvärt boring, att t o m min otroliga självdisciplin går bet:S
Styrkan gick bra däremot. Blev 3 axlar och 4 ben. Magen fick vila idag:)

Flytande Dumle-gainern satt ändå fint efter passet

Idag igen stuvade mamma och jag in hundarna i bilen och åkte bort till Fibi för en långpromenad. För min del blev det armträning som heter duga! Alla "mina" tre hundar var i sitt esse och stretade och drog åt varsitt håll. Vet inte riktigt vad det hade tagit åt dem, måste ha varit vårkänslorna som rusade;)

Till middag fick jag för mig att vi skulle ha fisk. Det är nåt som vi äter alldeles för sällan och ibland kan jag bara bli så sugen. Idag blev det torsk i ugn med tomater och frasigt täcke av bröd, pizzakrydda, persilja och ost. Till det åt vi potatismos, broccoli och en minisallad med gurka och babyspenat. Mums vad gott det var!

Nu blir det till att softa framför TVn en stund innan John Blund kommer.

Favorit i repris

Uppe med tuppen och sen till gymmet kl 8. Kondition 10 minuter gick kanon. Förbättring igen:D
Styrkan däremot gick väl sådär. Körde 4 rygg och 3 biceps, men jag hade inte rätta energin riktigt för att lasta på tungt:(
Sen körde jag en magövning som jag testade för första gången i lördags, bakåtvända situps med dip. Fick grym träningsvärk av den då, så jag lär nog kunna vänta en härlig smärta även i morgon;)

Innan jag gav upp blev det ryggresningar också.

Efter det väntade en snabbdusch och sen vidare till Tina för promenad. När jag kom hem gjorde mamma och jag en favorit i repris. Vi lastade in Max, Gibbs, Zippy och Joetta i bilen och åkte bort till Fibi för 1 timme och 15 minuters promenad ute på landet i strålande solsken:D

Nu har jag precis varit ute med Tina andra svängen och ska väl försöka plugga lite. Har en deadline ikväll.

RSS 2.0