Mot alla odds

Har precis sett Mot alla odds på TV. Snacka om beundransvärda människor! Trots sina olika handikapp vandrar de genom Afrika utan minsta gnäll!

Annars har jag inte så mycket att berätta från dagen. Hade noll energi på gymmet i morse, kan vara förkylning på gång, så jag passar på att ta en högrepsvecka. Idag kördes bröst och triceps.

Nu avslutas nog kvällen med film, IN THE NAME OF THE KING: TWO WORLDS med Dolph Lundgren.



Klädkontot hålls litet

Med undantag för i torsdags har grönkläderna åkt på varje dag sedan i onsdags. Nu ikväll var jag på ett möte mellan 18.00 och 20.30. Fortsätter det så här blir ju klädkontot inte stort precis, hehe.

Har också hunnit göra klart Försvarsutbildarnas bokslut idag. Hann dock inte med nån träning tyvärr, men imorgon bitti är det jag som inställer mig på gymmet "pronto".

Nu säger jag godnatt!



Längtar efter sängen

Vi slutade utbildningen strax före 15 idag. När jag kom hem var bara Eddie hemma, så när jag hade varit en sväng ner till tvättstugan fastnade jag i en film som gick på TV, Vänskap till döds. Så skönt att bara softa i soffan efter alla helgens timmar i skolbänken. Tyvärr omfattade utbildningen inget nytt, så det var lite drygt och tråkigt att lägga en hel helg på den. Men ibland måste man bara gilla läget...

Nu ropar sängen mitt namn:tired:

Det var den dagen det

Utbildning från 08.00 till ca 20.45. Per hämtade mig och sen fortsatte jag arbeta hemma fram till nu. Riktigt trött i både kropp och knopp, så det blir till att lägga omkull sig på soffan en stund innan man flyttar in till sängen.
I morgon börjar vi 08.00 igen, puh!


Inget fredagsmys...

...men dock tacofredag i vanlig ordning.
Sitter just nu och pausar en stund innan jag ska hoppa in i duschen och sen fixa i ordning tacos. Sedan bär det av på utbildning resten av kvällen. Känns lite drygt faktiskt, men men, bara att bita ihop!

I morse fick jag Per med mig till gymmet. Hade axlar och mage kvar att köra för denna vecka, så jag tog det iaf lite lugnt med axlarna. Vågar inte fläska på efter smärtan i vänster axel tidigare i veckan. Det känns dock bättre nu, men jag är ju livrädd att den ska gå åt h-vete igen. Magen fick däremot smisk!
Nu blir det vila ända till på måndag, jobbigt!


Spagettiarmarna

Eftermiddagsträning igen för Eddies skull. Han och Per körde kickboxning och jag jobbade på "spagettiarmarna" och ryggen.

Nu ser ni även hur jag ser ut efter besöket hos frissan

Denna övning svider supergott ner mot biceps fäste (armbågen)

Innan träningen laddade jag med denna läckerhet:

Banan med cottage cheese och så fuskade jag med lite hallonsylt

Nu sitter vi och ser den tokroliga filmen Poppers pingviner. Helt underbar!



Making a list...

...och hoppas på att det blir som julafton! Ska skriva ihop en lista på önskemål till en sjukvårdsväska hund, men först den sedvanliga torsk och rislunchen och några hundpromenader.
Btw, nu ser jag ut som en människa i huvudet igen. Skönt!


Får inte vara så...

Ve och fasa! Vaknade upp med smärta i vänster axel. Skulle kunna vara träningsvärk då jag blev ganska mör i axlarna av bröst- och tricepsträningen igår, men lite skumt att det bara är i ena axeln isf. Att det dessutom är i precis den axeln som jag tidigare haft problem med gör ju att träningsvärksteorin blir ännu mindre trovärdig tyvärr. För att ta det säkra före det osäkra och vila axeln det som går blev det idag ett benpass i stället för rygg och biceps som jag hade tänkt. Så himla typiskt om det skulle bli nåt skit nu när vänster axel äntligen håller på att växa ikapp höger!

Men till något roligare. Har äntligen bokat tid hos min frissa Cicci. I morgon åker det vildvuxna barret av, så att jag kan bära basker igen!

Blir väl ungefär så här som vanligt

Lättsamt ibland!

Tänk vad lätt det är att utforma/skapa nåt när man upptäcker att man redan har en färdig fil ;)
Arbetet med dressyrjournalen gick alltså fort, ska bara redigera lite.

Sedan på eftermiddagen upptäckte jag en annan sak: Aoutsch, va det kändes att göra pushdowns med den träningsvärken i magen!!! Efter det körde jag två tricepsövningar till och sedan tre bröst. Blev ett tokintensivt pass men hann ändå inte med sista bröstövningen, vi var tvungna att åka hem för ett möte. Det gjorde nog inte så mycket dock, jag blev rejält slut av de sex övningarna i det tempot.
Eddie och Per var också med. Eftersom även Eddie missar sin träning i helgen har vi lagt den på två vardagseftermiddagar i stället. Planering, planering!

Nu myser jag i soffan med Per, Meija och Zippy. Här kommer några nya bilder på dogsen:

Helt fantastiskt, jag lyckades få Zippy att titta in i kameran!!!


Så här trött kan man vara när man är liten


och på en sekund kan man bli så här klarvaken!

Glatt överraskad!

Var lite besviken över magträningen igår. Fick inte magen att svida som jag brukar. Men i morse hade träningsvärken kommit som ett brev på posten. Yeeah, har nog aldrig blivit så glad över en träningsvärk förut!

Nu ska jag ta fram/utforma en dressyrjournal...see ya!


Full fart i två dagar

Nu har bloggen blivit lite bortprioriterad igen. Har varit fullt upp både igår och idag.
Igår höll jag och en kollega i ett möte mellan 09.00 och 12.00, sedan fortsatte jag en stund med ett eget möte med bara några av de som var där.
När jag kom hem hann jag träffa Sara & Daniel en stund innan de åkte hemåt igen. Tänk, nästa gång vi träffas är de kanske tre!
Resten av dagen gick åt till att gå igenom, tänka och planera vad vi kom fram till på mötet. Blev så trött i huvudet att jag inte ens orkade följa med Per & Eddie till gymmet!

Idag däremot började dagen på gymmet. Körde gårdagens tilltänkta pass med mage och två benövningar. När jag hade kört nästan hela passet kom jag på att jag måste klämma in den här veckans pass till på fredag. Eftersom jag är på utbildning hela helgen kommer jag inte att kunna träna lör-sön. Blir alltså ingen vilodag förrän på lördag. Men, men, bara att köra på!
Mycket tid idag har också gått åt till att följa med dottern till vårdcentralen...och vips så är snart denna dag också slut!

Meija kom vid femtiden till oss och ligger just nu så här. Hon blir hos oss ända till på torsdag

Storfamiljedag på gymmet!

Sara & Daniel följde med till gymmet, men Sara tränade inte på inrådan av hennes barnmorska. Jag och Daniel körde styrka först. För min del blev det axlar och två övningar bröst. De senare pga min strävan att öka i bänk. Eddie och Per tränade kickboxning. När alla var klara med sitt fick Daniel testa på lite självförsvar, naturligtvis med mig som ständig bov att bryta ner. Bra konditionsträning för mig iaf med så många gånger som jag åkte i backen och så upp igen, hehe.

Så här roligt är det att träna på vårt gym i Härnösand!


I de lättare momenten tränade Daniel mot Sara, men när det kom till nedbrytning fick jag ta över pga Saras tillstånd


Var ju tvungna att ta en spännisbild också förstås, haha

Laddar med matTV

Sitter just nu tillsammans med Per, Sara & Daniel och laddar inför gymmet med Junior Masterchef Australia på TV.
Fortfarande helt förbluffad över dessa 8-12 åringars matlagningskunskaper! Ikväll måste det tvunget bli upp till bevis att en annan kan åtminstone lite också!


Ketchupflaska

Först har man ingenting att skriva om, sen helt plötsligt har man hur mycket som helst! Hm, undrar var jag ska börja?

Börjar nog med att berätta att igår vid 0.00-tiden kom Sara & Daniel hit, men eftersom vi alla gick och lade oss ganska omgående hann vi ju inte prata nånting. Gissa om förmiddagen blev rolig här då de vaknade och vi fick sitta och prata om allt & ingenting. Sedan följde de med mig, Zippy, Sting & Mira på en 40 minuters skogspromenad innan de åkte till Saras farmor & farfar och jag åkte till Max & Gibbs.

Dagsfärsk bild på bästaste pojkarna

Sedan har jag helt glömt att berätta att jag nu fått kursintyget på Anatomi/Fysiologi-kursen + att jag har fått tillbaka sista tentan med detta betyg:

Du är godkänd på tentan.
Tack nu har jag ännu ett facit, en strålande insats av dig!

Hon har också lagt till en fråga där hon har gett ett särskilt betyg:

(Till frågan hör bilder på stora bröstmuskeln, breda ryggmuskeln och kappmuskeln/trapezius)

1. Vilken muskel / vilka muskler har inte någon funktion i axelleden?
Klurig fråga då M. Trapezius var den enda av dessa muskler som jag förknippade med axeln i och med att den tillhör muskelgrupp axlar inom styrketräningen. M. Trapezius aktiveras ju t ex vid axellyft åt sidan. Som jag nu förstår det så har den bara med skuldran att göra medan bröst- och ryggmuskeln sköter axelleden.  Helt korrekt!
1. Vilken muskel/vilka muskler har inte någon funktion i axelleden?
Klurig fråga då M. Trapezius var den enda av dessa muskler som jag förknippade med axeln i och med att den tillhör muskelgrupp axlar inom styrketräningen. M. Trapezius aktiveras ju t ex vid axellyft åt sidan. Som jag nu förstår det så har den bara med skuldran att göra medan bröst- och ryggmuskeln sköter axelleden.
Helt korrekt!



Brast ut i tårar!

Idag när jag kom till Max & Gibbs hade deras matte gjort i ordning en rolig överraskning. Jag har nämnt till henne att jag måste köpa en ny almanacka, men att jag tycker att de är så dyra (jag vet, snåljåp ibland). Nu låg en almanacka och dessutom med en bild av sötnosarna Max & Gibbs på framsidan. Jag slutar med pojkarna den sista januari och när jag läste lappen som satt på brast jag ut i gråt! Så fint!


I förmiddags tog jag, mor, far, Zippy, Meija, Sting & Mira en promenad på 1½ timme i det underbara varma och soliga vädret. Helt underbart! 

Mamma, Meija, Mira, jag, Zippy och Sting    Foto: Pappa

Självklart hann jag i morse med en sväng till gymmet också. Tränade ben och vänster axel. Sumoknäböj börjar sitta nu och känns riktigt bra, tar som sjutton på insida lår. Lovely!

Vad ska man säga...

Har verkligen ingen blogginspiration just nu. Förhoppningsvis blir det bättre när Sara & Daniel kommer imorgon kväll!

Inte helt ovanligt så var jag på gymmet imorse. Fyra rygg och tre biceps kördes. Börjar helt enkelt älska hantelrodd!!! Det är nog favoritövningen just nu!

Annars har dagen bestått av hundpromenader, inte det heller helt ovanligt. Nu ska Zippy och Meija få gå ut och kissa, sen ska jag tvätta håret innan sängen väntar. John Blund kommer nog tidigt ikväll och det är inte helt fel eftersom Per ska åka härifrån typ 5.15 imorgon bitti!


Trötter

Har varit toktrött i två dagar, vet inte riktigt varför. Har inte haft ork att skriva här och igår hade jag inget att skriva om heller då jag hade vilodag från gymmet. Hm, det låter som om jag inte har nåt liv utanför gymmet.
I morse var det träning som gällde igen. Skönt, gillar inte vilodagarna! Bröst och triceps stod på programmet. Har ökat i styrka i båda muskelgrupperna, men fr o m idag ska jag maxa i bänk ett tag för att öka styrkan i bröst lite extra.

Nu ikväll kom lilla Meija och ska vara hos oss i två dagar, myyyysigt!


Söndag

Det enda väsentliga jag har gjort idag är att träna och planerat och skrivit upp vilka dagar jag ska jobba veckorna framöver och varit förbi Fibis husse, matte och lill-matte för planering av de tidigare nämnda jobbveckorna. Ja, det blev ju lite ändå.

Träningen gick superbra. Axlarna fick verkligen blöda idag. Körde sex övningar, men den sista körde jag lättare och med fokus på teknik och kontakt. Sedan fick magen kämpa under två riktigt tuffa övningar, so nice!
Eddie och Per tränade kickboxning. Per brukar använda mig för att förevisa och idag förevisade han en spark som gjorde att jag flög iväg som en vante trots att jag höll i en sparkmits, haha.


Slänger också upp en film från gårdagens träning:


Nu har precis Meija kommit och så är det Bones på TV som gäller.

Dagen som försvann...

Blev sen träning idag så innan det hann jag och Per rensa lite i garderoben, vilket inte var en dag för sent, och så tog jag, mamma och Zippy en härlig promenad på nästan en timme.

Åkte inte upp till gymmet förrän 13.45 så hann vi träna innan jag hade ett möte där uppe kl 15. Eddie och Per körde kickboxning och jag körde lite ben, mage och rygg. Inte mitt vanliga program, tänkte egentligen köra ben, men eftersom jag de senaste dagarna har haft känningar i vänster knä vågade jag inte köra varken knäböj eller marklyft. Därför blev det bara benspark, liggande bencurl och vader. Sedan körde jag mage och två övningar rygg.
Ska planera om träningsupplägget inför nästa vecka. Kör nog bara ben en gång i veckan, inte två ggr som jag gör nu, tills knäet känns ok.

Kom hem från gymmet vid 16.30 så dagen försvann i ett nafs. Käkade middag för en stund sedan och nu är det väl bara att pallra sig ut till köket eftersom Per har beställt smulpaj. Pajen ska sedan avnjutas till filmen Men of war med vår favorit Dolph Lundgren.

Totalt imponerad!

Har precis sett Junior Masterchef Australia. 10-12åringar lagar mat som jag inte ens har hört talas om! Helt galet!!!
Måste bara bänka mig framför TVn nästa lördag denna tid för nästa spännande och otroliga avsnitt!


Fredag igen!

Imorse var jag upp till gymmet och körde bröst och triceps. Gick bättre än väntat, jag var nämligen lite irriterad innan jag åkte dit och då brukar det bli bara skit. Per var också med. Skönt att ha nån som passar, särskilt när det gäller bänkpress. Fattar bara inte varför jag har så svårt att öka i bänk och dessutom är jag ojämn. Ibland orkar jag 7 reps för att nästa gång bara orka 5 reps på samma vikt. Gången efter det kan jag få till en 6:a. Skumt!
Men, men, ingen idé att fundera för mycket. Bara att köra på!!!

Gammal bild

Annars har det ju varit tacofredag här som vanligt, mums! Nu blir det en snabbdusch och sen mys framför TVn.

Btw, fick veta idag att jag har fått lite extrajobb i februari och mars!

Kärlek!

Var tvungen att sno denna bild av äldsta sonen. Är de inte bara för söta, Crille och hans Erica?!


Gillar inte vintern men...

...när snön har lagt sitt lilla täcke över landskapet kan man ju inte direkt förneka hur vackert det ändå är! Nåt som kanske är ännu bättre är att man slipper sandiga och leriga hundar när man kommer in!

Bjuder på några bilder från min, Zippys, Miras och Stings promenad idag.





Jag trivs verkligen där vi bor. Dessa miljöer kommer man till bara några hundra meter från vårt hus och ändå har vi bara 2 km ner till stan!
Så, nu har jag varit filosofisk nog för idag, hehe.

Veckans träning...

...so far.

Måndag
Vilodag

Igår
Rygg och biceps. Körde tungt och det kändes bra. Ökade på rodd med hantel, men det räknas egentligen inte för jag har av nån underlig anledning fjantat på med vikten på den övningen fram till nu.

Idag
Ben och rumpa. Kändes som om en förkylning var på g imorse och passet gick sådär. Energin fanns inte riktigt där, men fick iaf ihop fem övningar.
Hur som helst så börjar mina ben växa till sig nu, såååå nöjd!!!

'Bordet' kördes idag

Utlovade bilder...

Medan jag sitter och funderar på vad vi ska äta till middag idag, slänger jag upp de utlovade bilderna.

Julklappar


Denna gjutjärnshund kommer att sitta vid vår postlåda! Underbar, och att det dessutom är en svart labbe gör den ju bara än mer underbar!


En ny tomte till min samling!


Av Eddie fick jag detta underbara hjärta!


Presenten jag fick av Per i lördags

Mobilfodral! Kan inte hjälpa att jag är barnsligt förtjust i Hello Kitty!

Shopping i måndags


Är de inte bara för söta?! 35 kr på Jysk, som hittat!

Köpte också en våg som räknar ut kalorier, protein, kolhydrater mm. Den har 950 livsmedel förprogrammerade och så kan man lägga till ytterligare 50 egna. Kommer bli skitbra för vårens diet!

Nu ska jag tydligen iväg och skriva på ett papper om instruktörsutbildning, har Per ringt och sagt. Det är tur att jag har honom som kommer på vad jag ska pyssla med här i livet, hehe.

Glömt...

Kom just på att jag har lovat er bilder på mina julklappar & presenten jag fick av Per i lördags. Eftersom lovat är lovat så ska jag fixa detta, men det får bli i morgon. Har dessutom lite fler saker att visa som jag shoppade igår!

Men nu kom äldsta sonen hit, så det blir väl lite snack innan jag ska göra mig i ordning och gå och lägga mig...




Wakie wakie små hjärnceller!

Dags att väcka upp hjärncellerna. Administrativt arbete för Försvarsutbildarna idag...


Oväntat besök idag!

Per, jag och Eddie stack ju upp till gymmet mitt på dagen, men nu var det tyvärr Pers tur att ha huvudvärk så det blev ingen träning för honom. Han coachade oss i stället.
Jag körde ett stenhårt axel- och magpass och Eddie körde kondition och ben. Kan inte vara annat än nöjd eftersom jag ökade i flera övningar, so nice! Däremot så kanske jag inte var fullt lika nöjd över att se hur mycket flubb jag har lagt på mig. Per tog nämligen några bilder på axlarna som även visade ryggen och jisses vad mjuk i kroppen jag var. Jag vet att jag inte kan vara nerdeffad hela tiden, men det känns ju alltid lite tråkigt att inte vara i form.
Men, men jag har planer för detta;)

När vi kom hem kom vår vän Tommy och hälsade på och visade några bilder (ja, det var han som sa 'spagettiarmar' om mina armar, haha). Alltid lika trevligt när han tittar förbi!

Nu ikväll fick jag ytterligare en trevlig överraskning; Bones är äntligen tillbaka!!! Dessutom med två avsnitt idag, så kvällen var definitivt räddad!

Min älskade make & coach

Benvärmaren av märket Meija ;)

Har precis fått höra 'spagettiarmar' så nu tokladdar jag med hjälp av Meija inför gymmet! Vissa personer vet verkligen vilka knappar de ska trycka på för att få mig att gå igång, eller hur Tommy?!

Inte alla som har livs levande benvärmare!

Brödbak & premiär för Gladiatorerna!

Idag har jag bakat. Provade ett nytt recept på ett dinkelbröd med torkade aprikoser, nötter och linfrö. Riktigt smaskigt blev det!



Sedan drog jag och Per ner till handelsplatsen Birsta där vi bl a fixade en ny ventil till köksblandaren, så nu har jag varmvatten igen, yeeah! Jag fick också en present av min älskling<3 Ska ta en bild så får ni se sen vad det är.

Nu sitter vi och ser Gladiatorerna. Fruktansvärt snygga de är Gladiatorerna!!!

Fredagsmys

Blev mys med film här ikväll. Först en hyrd, Captain Amerika, och sen en som gick på TV, Don't say a word. Den första var ju en av Pers superhjältefilmer så den var ju sådär, men den andra var riktigt spännande. Meija kom också och var med på myset och nu ligger hon och sussar i soffan vid mina fötter.

Lilla go'Meija

Powermoment och proteinbomb

Snacka om powermoment när Rockklassiker prickade in Survivors "Eye of the Tiger" precis till mina raka marklyft!!! Helt j-vla klockrent!!! I övrigt blev det ett skitbra benpass, ökade i flera övningar.
Eddie var med mig på gymmet och körde lite styrka och kondition.
Måste bara visa vilken underbar utsikt vi har från gymmets fönster:


På väg hem från gymmet stannade vi till och handlade lite mat. Köpte också en dörrtrapets så nu ska jag banne mig träna chins dag & natt till jag kan göra åtminstone några utan hjälp, hehe. Nu har jag precis smaskat i mig en riktig proteinbomb och snart måste jag förbereda för den obligatoriska tacofredagen!

Proteinbomben; ägg och räkor is da shit

Maxad kvällsträning!

Fick till ett helt underbart kvällspass för bröst och triceps på gymmet. Chansade och lastade på lite extra och det gick bra. Är så himla nöjd! Per och Eddie var också med. 

När vi kom hem såg vi på Hälsoresan.


Vitt & vackert

Tror ni att jag slapp huvudvärken i morse då? Naturligtvis inte! Man blir så less och på pissigt humör när man inte kommer iväg till gymmet som man brukar. Ska slänga i mig lite mumsig proteingröt om en stund så blir det förhoppningsvis lite kvällsträning sen!

Har kommit snö här under natten så i förmiddags blev det lite snöskottning för första gången den här vintern. Två promenader har det blivit också, en halvtimme med Max & Gibbs och sen en timme med Zippy-mannen.

Så här vackert var det längs med Zippys och min runda

Segdag...

Innan jag gick och lade mig igår kväll smög sig en huvudvärk på. Trodde att jag skulle sova bort den, men det sket sig. Den var snarare värre i morse. Därför blev det inget gym i förmiddags - skit, skit, skit!

Huvudvärken gick väl över lite under dagen, men jag kände mig fortfarande hängig och seg. Inte blev det bättre av att jag var ute och blev blöt och kall i regnet och slasket heller. Jag gick först en promenad med Max & Gibbs och sen åkte jag och filmade Per och kaptenen när de gjorde en grej, också utomhus naturligtvis, hm.

Per och Eddie åkte upp och tränade nu ikväll men jag var fortfarande inte i form för att följa med. Nu softar vi framför TVn och några filmer som de hyrde på hemvägen och så hoppas jag att jag i morgon är pigg som en lärka och stark som en oxe, hehe!

Saknar min ängel!

Fyra veckor utan dig...


Rumptips!

Idag var pojkarna tillbaka på gymmet, kul! Vi har möblerat om lite så nu värmer vi upp bredvid varandra alla tre.

Eddie på min vänstra sida, jag på cykel i mitten och Per på min högra sida

För min del blev det ben och rumpa. Testade en helt ny övning; sumoknäböj. Man står helt enkelt som en sumobrottare när man kör knäböj. Alltid roligt att köra nåt nytt och den tog som attan på insida lår:D
Körde också en rumpövning som jag vill passa på att tipsa om. Den kallas Bordet eftersom man formar ett bord med kroppen.

Utgångsställning...


...och höj medan du spänner rumpan ordentligt. Man kan köra utan vikt också

Efter gymmet var det dags för Max & Gibbs att få en halvtimmes promenad och sen gick jag och älskade Zippy-mannen en timme. Härligt!

Dropset och på kanelen

I morse fick jag träna själv. Lite tråkigt nu när man är van att ha både Per och Eddie med sig. Fick iaf till ett skitbra rygg- och bicepspass. Testade att köra dropset för första gången på en av ryggövningarna och vilken upplevelse! Kan inte förklara känslan men jag blev helt underbart slutkörd!

Sedan har jag varit hos min vän Annica och hennes dotter Tilde också. Det var extra roligt eftersom det var ett bra tag sedan sist. Är så glad för Annicas skull, hon har fått jobb! Inte så lätt i vår lilla stad.

Nu sitter jag och surfar och ser på när Per lagar mat. Han är för underbar;)


Btw, kanel är äntligen inköpt! Måste nog bli det på kvargen ikväll!

Första dagen på 2012

Kändes faktiskt lite trögt att komma iväg till gymmet idag, men med lite disciplin och pushning från min käre make så kom vi dit iaf. Axlar och mage blev det för min del och det kändes riktigt bra när jag väl var där.

Liten formbild

Sen vågade jag mig på en drygt 30 minuters promenad med Zippy. Inte kul att mitt på promenaden ha 30 min hem om nån idiot skulle hitta kvarblivna raketer. Det skulle också visa mig att mina beräkningar stämde, med ungefär 10 minuter kvar hem var ju nån ärthjärna som inte fattar att vi firade in det nya året för över 15 timmar sedan tvungen att skjuta. En del är ju lite efter sig:|

Nu skriker familjen efter mat...

GRATTIS ZIPPY!

Idag fyller älskade lilla Zippy-mannen 10 år!



Tänk att du har förgyllt vårt liv med dina lustiga små upptåg och ditt mysiga, goa sätt i snart nio år!

Sista dagen på året

Zippy fick en lite längre promenad än vanligt på morgonen och sen hann vi med en promenad till vid 15 innan det var kört. Efter det fick jag bära ut honom åtskilliga gånger på baksidan för att försöka få honom att åtminstone kissa, med blandad framgång får jag väl säga.

Annars blev det fram till middagen mest förberedelser. Var iväg och letade suffléformar till efterrätten men fick inte tag i några så det blev en annan efterrätt i stället. Så här såg menyn ut:

Nyårsmeny hos Brodéns

Toast Skagen
~
Marinerad fläskfilé med rödvinssky
Serverad med hasselbackspotatis, sparris & kantareller
~
Pepparkaksparfait

Blev en trevlig kväll tillsammans med mor & far. Tyvärr blev det inte så många bilder tagna. Det började bra med förrätten, men sen ballade det ur:(

Pappa fick en egen variant


RSS 2.0