Slutet av året - Del 2

Äntligen fick jag i år se ett luciatåg igen! När barnen var mindre var det alltid nån av dem som gick i ett luciatåg, men som sagt, de är inte små längre och de största skulle med största säkerhet inte vilja gå i ett tåg heller. Kvällen den 12 december fick jag och Per gå på förvisning av luciatåget med Eddies klass. Fint & mysigt!
 
Eddie är stjärngossen till vänster om tärnan
 
Sent på kvällen den 14 december kom så Sara, Daniel och lilla Alvin. Självklart blev det en vecka med mycket jul- och bebismys! Vi var bl a på Eddies skola på pysseldag. Eddie gjorde precis klar en ljussten när vi kom och sen kom jag och Daniel igång med pyssel må ni tro. Vi gjorde tomtar och granar av kottar och monterade dem på en pinne tillsammans med lite mossa. Jisses vad fantasin flödade på oss (ok, Sara får ta åt sig äran för kottgranarna)! :P
Sedan blev det ju lite julshopping i Birsta också. Alla julklappar inhandlades + att vi fick med oss en gran hem också. Den kläddes av Daniel och mig på fredag förmiddag. Efter det julexamensprovet insåg jag att Daniel är en svärson precis i min smak, hehe.
Innan de åkte hem till Uppsala på fredag kvällen hade vi en liten julafton här med paketöppning. Här kommer några bilder:
 
 
That's all folks...for now :)

Slutet av året - Del 1

Oops! Var ett tag sedan jag skrev några ord här nu. Så här innan nya året börjar ska jag försöka sammanfatta detta  årets slut iaf. Har hänt en hel del så jag kommer nog att dela upp det på några inlägg.
 
5-7 december var det dags för träff på skolan igen. Trivs verkligen där, med både klasskamrater, lärare och allt det superintressanta vi får lära oss. Vi får ju vid varje träff prova på två olika fysaktiviteter och den här gången blev det Bellypower  (med sjalar med skramlande pengar runt höfterna, såå coolt) och MAQ (Muscle Action Quality). MAQ-passet fick vi köra på Österåsens Hälsohem där vi också åt lunch. Gissa om proteinpanik utbröt för mig när jag insåg att de bara serverar vegetarisk kost där! Men några av tjejerna i klassen tipsade mig om vad som innehöll mycket protein så det gick bra. Det är ju mest min hjärna också som mår dåligt av att missa ett normalt mål :P
På kvällen den 6:e hade vår lärare även fixat lite julmys för oss på medeltidscentret som ligger vid skolan. Bjöds på glögg, pepparkakor, lussekatter, clementiner och frågesport - som mitt lag vann! Vinsten var en träningströja med skolans logga på :) Här kommer några bilder från den trevliga och mysiga kvällen:
 

Utan inneboende nu

Ikväll åkte vår lilla inneboende hem till sin matte & husse igen. Ara är en riktig mysfröken och varje natt dessa två veckor har hon sovit under täcket hos Daniella. Vi kommer alla att sakna lilla fröken, men särskilt Zippy tror jag. Han har inte varit så här tillfreds med livet sedan vi förlorade Joetta.
 
Bilden stulen från Ellas blogg

RSS 2.0