Min ständige medhjälpare

Så var det måndag igen. Veckorna går så snabbt och det måste ju vara ett tecken på att jag har ett roligt liv, eller hur? Idag har jag gjort klart filen med klippkort till arméfyspassen, så nu ska jag bara fixa papper och skriva ut. 
 
Måndag innebär ju också rygg och biceps på gymmet. Träningen gick bra, ökade lite i både marklyft och latsdrag. Höll dock på att bli en riktig bitch men i sista sekund slapp jag. Det var ett gäng unga killar som skojbråkade och knuffades. Rätt irriterande men de var ändå en bit ifrån mig så jag bet ihop. Men sen när jag körde scott curl så hamnade jag mitt ibland dem och då var det nära att min mun öppnades lite lätt. Som tur var så beslöt de sig i sista sekund att förflytta sig till andra sidan gymmet. 
Btw, jag har aldrig berättat om min ständige medhjälpare på gymmet. Med dennes hjälp håller jag reda på vilotid och antal set. Samarbetet började när jag enligt dåvarande upplägg skulle köra 10 set. Lite svårt att hålla räkningen så jag tog klockan till hjälp. Om jag ska köra 10 set med 60 sek vila så blir det ju sista setet när jag har vilat sammanlagt 9 min (nio pauser x 60 sek). Det är också ett bra tips för att hålla lite tempo i träningen :)
 
 

Bam, där satt den!!!

Än en gång segrade disciplinen över latmasken. Efter att ha jobbat lite var jag inte alls sugen på att ge mig ut och springa vid 17-tiden. Hittade lite olika ursäkter men den största var väl att jag bara skulle skjuta upp rundan till på tisdag. Men så slog jag undan latmasken och j-vlar vad skönt, 1 min 28 sek förbättring på intervall/löprundan blev det! Nu blir man ju toksugen på att jaga mer förbättring :)
 
Jag fortsätter med tränings- och kostupplägget en vecka till, med ett litet tillägg av ½ dl havregryn/ris per dag. Just nu ligger fokus på att öka ämnesomsättningen och förbättra konditionen.
 
Hade mysigt jobbsällskap idag igen :)
 
 

Spegeln

Med mina älskade proteinpannkakor i magen och snart en kaffekopp i handen ska jag börja skriva ihop nästa veckas arméfyspass. Behöver jag säga att jag tycker att det är askuuuuuuul?!
 
Efter flera dagars arméfys var det dock otroligt skönt att i fredags komma tillbaka in i mitt egna lugn och fokus på gymmet. Körde för första gången ben, mage enligt nya upplägget. Superset benspark/lårcurl, benpress, 1½ reps utfall (man går upp först en halv rep, ner och sen upp helt), vadpress och som avslut benlyft för magen. Helskönt pass och en underbar träningsvärk nu! Blir spännande att se hur det går att springa senare idag.
Fick för ett tag sedan en kommentar på att Spegeln är ett udda namn på ett gym. För mig är det inget konstigt, en spegel är väldigt viktig i styrketräningen. I huvudsak för att man ska kunna se att man utför övningarna rätt, men så vill man ju gärna spänna sig lite framför den också, hehe. Den sista anledningen kan ju låta töntig, men faktum är att det handlar om motivation och motivationen är ju a och o om vi ska kunna fortsätta jobba och utvecklas! 
Men tillbaka till namnet Spegeln. Det kan ju också relatera till den enorma spegeln som hänger i taket över nästan hela gymmet:
 
I position för 1½ reps utfall
 
Igår var det dags för mitt andra gym, uppe på jobbet. Kanske måste döpa det till något trevligt namn också. Vad sägs om Hanteln? Otroligt fantasilöst, jag vet. Men Spegeln och Hanteln låter väl ändå lite bra? Jag är dock öppen för andra namnförslag ;)
Nu spårade det ut igen. Tillbaka till det väsentliga. Premiär även för detta bröst-, axel- och tricepspass. Fick modifiera övningarna en aning då vi saknar vissa maskiner. Men ett riktigt bra pass blev det känner jag idag, aj aj aj! :D
 
Har man ingen dipsställning får man improvisera :)
 
Efter träningen fixade jag ihop smaskiga återhämtningsmackor gjorda på en proteinfralla som jag bakade imorse till frukost (havregryn, proteinpulver, kvarg, bakpulver, bikarbonat och brödkryddor). När jag skar av toppen på en paprika, vek ut den och lade den på ena mackan såg det ut precis som änglavingar. Ett meddelande att jag har änglavakt månne? ;)
 
 
Nä, nu kaffe och lite jobb!

Shit alltså!

Kom precis på att det är fredag imorgon! Denna vecka har gått så ruskigt fort, men så är det ju när man har roligt. Igår var jag uppbokad med olika möten hela dagen och på kvällen åkte jag och Per ner till Timrå Friluftscentrum och körde ett arméfyspass. De verkar gilla träningen iaf för fem av de elva som var med köpte klippkort för 10 ggr. Så kul!
Idag blev det lite administrativt arbete innan jag körde arméfys med ett tokhärligt gäng som hade bokat ett eget pass med mig. De tyckte att träningen var så kul att de bokade ett nytt pass på en gång!
Vill ni läsa mer om passen kan ni göra det här>>
 
Fick dessutom idag ett samtal om ett till gäng som vill boka ett eller två pass och dessutom eventuellt en föreläsning om kost, motion och mental träning. Hur kul som helst! Nu vill jag bara sätta igång att förbereda :)
 
Nu blir det lite chill framför TVn och så taggar jag för ett härligt ben/magepass imorgon bitti!
 
Stående dragkamp på Timrå Friluftscentrum
 

Halvaktiv dag ;)

Ett inlägg innan jag somnar. Jag är ganska trött efter en halvaktiv dag. Först på förmiddagen stavgång med deltagarna på Livsstilskompetens. Mitt på dagen en promenad med hundarna. Strax efter den konditionspasset som jag flyttade från igår till idag. Fixade båda mina mål med förbättringssträckorna, trots en jobbig f*cking motvind! Visst är det väl märkligt hur vinden tycks vända hela tiden så att man alltid har motvind?! Tog dock ut mig på sista förbättringen så att jag var tvungen att stanna till och hämta andan. Tur att inte hundarna var med för då hade de förväxlat mig med en pipleksak, haha. Detta innebar tyvärr att jag gick i mål hemma på samma tid som förra gången, så både förbättring och inte. Men nästa runda då j-vlar! Ruskigt slut när jag kom hem iaf :)
Efter middagen var det så dags för ett arméfyspass i Härnösand. Den här gången hade jag tagit med mig Per som körde boxningsträning med fokus kondition. Mina övningar hade därför fokus styrka. Då vi blev ojämna par fick jag vara med också på många av övningarna. Nice med lite extraträning och härligt jobbigt var det kan jag lova!
 
Nu väntar duschen och sen sängen. Kommer mest förmodligen sova gott i natt :)
 
Boxningskombinationerna innehöll även sparkar, riktigt tuff konditionsträning :)
 

Fyndade igår

Stack iväg på H&M igår för att köpa ett par löparbrallor. Det känns som om den prisklassen duger till arméfysen. Vill ju inte slita på mina aningen dyrare Better Bodies precis. Hittade ett par som var nedsatta från 299 kr till 199 kr, antagligen bara för färgen, marinblå med orange detaljer. De andra av samma modell var svarta med rosa detaljer, men de var inte nedsatta. Marinblå funkar alldeles utmärkt för mig och dessutom fick jag nästa goda nyhet när jag kom till kassan. Jag fick nämligen en rabattkupong på 20% på valfri vara. Då kan jag ju köpa de svarta billigare också! Perfekt!
 
 
 

Fick riktigt piska biccarna igen!

Uppryckning genomförd och ett trevligt morgonpass på gymmet gjort! Det var ju premiär för styrkan enligt nya upplägget vilket idag innebar rygg och biceps. Marklyft var med och så säger jag välkommen tillbaka kära latsdrag och sittande rodd. Två övningar som jag tycker är extra trevliga. Fast nu när jag tänker på det så tycker jag nog att alla ryggövningar är extra trevliga. Hm, gillar nog att köra rygg helt enkelt! Sen fick jag äntligen piska biceps lite igen. I förra upplägget körde jag bara en bicepsövning och jag fick inte riktigt biceps att svida av den. But hello, idag sved biccarna ljuvligt efter 3 x 15 scottcurl och 3 x 15 hammercurl med rep! Fejjan hade ju dessutom på morgonen bjudit på en väldigt passande motivation; Arnold som kör preacher/scott curl. Tyckte nog att jag såg ut lite som honom, hehe.
 
Klicka på bilden för att se likheten ;)
 
Nu på eftermiddagen var det egentligen dags för ett konditionspass. Men då det regnar här nu och väderprognosen ser bättre ut för morgondagen tog jag det tråkiga beslutet att skjuta upp löprundan till imorgon bitti. Jag var ju riktigt laddad ju! :(
 

Tröttmössa

Idag har jag varit tråkigt trött. Så trött att jag t o m slumrade till framför TVn på eftermiddagen. Men första delen av eftermiddagen bjöd iaf på en härlig höstpromenad med hundarna. Jag är ingen älskare av hösten men det doftar bara för underbart den här tiden på året. Friskt liksom!
 
Nu ikväll var jag upp till jobbets gym för att träffa en GMU-rekryt. Hon ville ha lite träningstips så vi pratade och sen visade jag några övningar för alla olika muskelgrupper. Det dök även upp fler intresserade rekryter som ställde frågor. Så kul att dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter, särskilt när det gäller nåt jag riktigt brinner för :)
 
Nä, uppryckning till imorgon nu då både gym och kondition står på schemat! Längtar!
 
Leersum

Bite me!!!!

Tillbaka från intervaller + 4 km löpning kan jag lugnt konstatera att jag har haft bättre kondition! Argumentationerna var många mellan delen av hjärnan som ville stanna och delen av hjärnan som ville fortsätta. Jag kan dock nöjt meddela att delen av hjärnan som ville fortsätta vann! Sen var det väl allt annat än den snyggaste löpstilen, haha, men jag kämpade på iaf. Vi orkar mer än vi tror, det är bara vår hjärna som säger att vi är trötta och måste vila. Det gäller alltså bara att få hjärnan att tänka rätt!
Nu längtar jag till nästa runda då jag har satt förbättring av några sträckor som mål :D
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka och hämta Per som har jobbat. Kan bli någon god middag och film ikväll :)
 
 

Nytt träningsupplägg

Mådde lite halvpiss igår så det blev inte så mycket gjort, varken på tränings- eller hemmafronten. Mådde illa på morgonen och sen kom illamåendet tillbaka mitt på dagen. Vet inte vad det berodde på, men det kan vara det jag stoppade i mig på Daniellas kalas. Jag ville ju definitivt smaka på smörgåstårtan som Ella och jag hade gjort och sen hade mamma med sig sin superdupergoda hemmagjorda gräddtårta som jag inte kunde låta bli. Till på köpet kom barnens styvmamma Anna med brownies och ungefär där började jag som vanligt att må tjyvtjockt och längta tillbaka till min dietmat igen. Hemma där det finns tillgång till annat väljer jag för det mesta ett gott och nyttigt alternativ till lördagsgodiset eftersom jag då mår mycket bättre både fysiskt och psykiskt.
Kalaset var iaf supertrevligt och vi blev några stycken. Det var Daniellas pappa & styvmor, farmor & farfar, fastrar, mormor & morfar, jag & Per och så en himla massa syskon och kusiner. Räknade in alla till 23 personer. Skönt att vi kunde hålla till på marinmässen på jobbet där både plats, porslin och snabb diskmaskin (med diskplockare Per) finns. 
 
Men jag skulle ju skriva om nya träningsupplägget som jag fått av coach David. Så här ser det ut:
 
Måndag
Rygg, biceps + kondition (intervaller + 4 km löpning)
Tisdag
Arméfys
Onsdag
Arméfys
Torsdag
Ben, mage
Fredag
Bröst, axlar, triceps
Lördag
Kondition (intervaller + 4 km löpning)
Söndag
Vila
 
Så nu vet ni ju vad jag ska ut och göra snart i detta kanonväder som verkligen är välbehövligt efter allt grått och regn! Ja, konditionsträningen är ju välbehövlig den med ;)
 
 

18 år!

Det är precis vad min älskade dotter Daniella fyller idag och med tanke på hennes ålder kanske det var lika bra att min uppenbarligen inte alls så unga hjärna längre fick sig en påminnelse igår, hehe.
 
Skämt åsido, redan igår var dagen fylld med förberedelser och jag skulle väl aldrig glömma min dotters födelsedag, så nån påminnelse var faktiskt inte nödvändig. Jag var iväg och handlade ingredienser till en smörgåstårta som Daniella och jag snodde ihop på kvällen. Jag satte igång att plocka undan och städa (konstigt hur det alltid verkar hamna längst ner i prioriteringslistan, hm). Sen kom vi ändå på att vi inte skulle få plats allihop här, så Per bokade marinmässen på jobbet. Men städningen var väl inte förgäves, det är ju ändå skönt att få det snyggt! Så nu mår jag bra över det! 
 
Idag fixade jag frukost på säng åt födelsedagsbarnet och så har jag skurat golven här hemma, så nu doftar det ljuvligt i hela huset! En sista inköpsrunda har jag också hunnit med. Sen hade jag bollat över garneringen av smörgåstårtan till Ella eftersom några kollegor vid ett företag här i stan hade bokat in ett arméfyspass med mig. Men pga spöregnet här bokade de om passet. Tråkigt, men samtidigt skönt när man har lite annat att stå i och roligt för då kan jag garnera tårtan tillsammans med Ella. 
 
Har fått ett nytt upplägg av coach David också, men det skriver jag mer om i ett annat inlägg. För nu vill jag säga:
 
MASSOR AV GRATTISKRAMAR TILL BÄSTASTE DANIELLA!!!
 
@->---
 
Slick från dina små kycklingar också ;)
 

De två lyckostunderna

Damn, det där lät nästan lite poetiskt. Den första lyckostunden var inte när jag klev upp imorse och såg att det spöregnade. Inte heller när jag fick tvinga Stella att gå i regntäcke. Hon tvärnitar när hon har det på sig men jag anser att hon har två alternativ; att bli dragen i kopplet runt hela rundan eller släppa sin idé och gå på med löst hängande koppel. Min ickedaltande envishet vann och efter en stund trippade hon på precis som de andra.
 
Nä, den första lyckostunden kom på morgonpasset på gymmet. Jag stod och körde axelpress som första övning då en av instruktörerna kom förbi, gapade och utbrister; men jisses vad stark du är! Gissa om resten av passet gick som en dans. Hela tiden genom axellyft åt sidan och sen bakåt och supersetet med triceps pushdown och smala armhävningar hörde jag hennes ord. Tänk vad så lite kan göra så mycket! 
 
Den andra lyckostunden var när jag med slutkörda muskler kom ut från gymmet och det hade slutat regna och solen började t o m vilja spricka fram. Lycka!
 
 

Visste väl det...

att coach David skulle ha ett svar och en lösning på mina funderingar. Men jag gjorde det igen, jag grubblade för mycket själv innan jag visste svaret. Alltid lika dumt :/Hur som helst så håller David på att kolla upp hur min träning ser ut så får jag se vad han kommer med för lösning. Kosten ska jag hålla oförändrad. Jag vill alltså förbättra löpkonditionen och kanske bli lite lättare. 

Körde ett rygg- och bicepspass igår. Var lite orolig innan eftersom jag inte kände mig riktigt i form, ryggen kändes lite stel. Men det var som bortblåst när jag började lyfta efter en ordentlig uppvärmning. Har kört det här passet på jobbet de senaste gångerna och där har vi lite andra vikter än på Spegeln. Det innebar att jag var tvungen att öka 1 kg i hantelrodden (att sänka 1½ kg är inte ett alternativ) och jag klarade mina 3 x 15! Vilket rus! När man klarar en vikt som man inte innan tror sig klara blir det verkligen total eufori!

Sen var jag ju och träffade en arbetsgivare inom hälsa/friskvård. Tyvärr blev jag lite besviken när det visade sig vara ett företag som säljer pulverdieter. Brottades lite med dennes värderingar men mina vann. Jag är nämligen helt och fullt övertygad om att riktig (tuggbar) och sund mat är bättre än pulverdieter och att man ska äta 5-6 ggr per dag. Jag tror att det största problemet vi har här i Sverige är det ständiga sockerätandet/beroendet och det hanterar man bäst genom att äta ofta. Jag tror också på att kontrollera vikten med motion. Drar man ner drastiskt på kalorierna bränner man också muskelmassa. Nu kanske ni tycker att jag bara har muskelmassa på hjärna eftersom jag själv tränar för att bygga, men faktum är att vi behöver våra muskler till en massa saker som att hålla balansen t ex. Sämre balans ökar risken för fallskador. Dessutom bränner ökad muskelmassa i sig fett. Därför tycker jag att man ska kombinera träning och bra kost när man vill gå ner i vikt.

Blir bildtorsk idag för nu drar jag till gymmet!

Dagen blev fullbokad!

Idag blev träningen bortprioriterad. Händer inte ofta, men idag kom Livgardets Dragonmusikkår till Sundsvall och Per var där och jobbade så han ville att vi skulle komma ner. Inte ofta man får tillfälle att se den Beridna Högvakten och jag är ju en riktig sucker för fina traditioner så Eddie och jag åkte ner. Vad ska man säga; mäktigt, imponerande (hur de spelar sina instrument till häst) och vackert!
Vår familj blev också medlemmar i Föreningen för den Beridna Högvakten för att stödja deras verksamhet. Alla som blev medlemmar idag i Sundsvall ska få en numrerad och sigillförsedd hästsko från en av hästarna. Lite coolt!
Vill ni också stödja verksamheten? Kika in på http://beridnahogvakten.se/
 
 
När vi var där nere sms:ade Daniella och frågade om hon och Jens kunde äta middag hos oss och självklart kunde de det. Så roligt när man får rå om barnen (för det är de för mig även om de är stora nu)! Fick ha dem här en stund iaf innan de hade annat att göra än att sitta och häcka med mor. Men jag fick att göra ändå för svägerskan Nettan kom nämligen förbi så vi tog en riktigt skön kvällspromenad med hundarna.
 
Nu börjar morgondagens möte med en arbetsgivare närma sig och så taggar jag inför ett morgonpass på gymmet!

Måste trimma dojjorna!

Träning idag då? Jo, lite har det blivit. Efter en smarrig frukost med nybakade proteinfrallor och te begav jag mig ut för att köra ett intervallpass...hade jag tänkt iaf. Men vädret var ju så ruskigt härligt, soligt och friskt, så jag förlängde intervallernas 5 minuters nedvarvning med 28 min för att vara exakt. Dessa minuter bestod av löpning/pw. Gick bra tungt på slutet. Förstår inte, mina nya snabba dojjor sackar lite nu. Måste trimma dem lite ;)
Nu kommer jag fortsätta att köra denna runda och försöka förbättra tiden. Måste trimma flåset och gå ner lite i vikt kände jag på arméfyspassen. Ska höra med coach David hur vi kan ändra upplägget då jag bara kör två intervallpass i veckan nu och äter för att bygga massa. Lite kluven i frågan men nu ska jag inte fundera mer innan jag har hört vad David säger. Ingen idé att slösa energi i onödan. 
 
Nu funderar jag på att testa coach Sannas Ljuvlig midsommartårta med citronkräm och blåbärsfyllning. Den skulle sitta som en smäck efter middagen med tacos. Gjorde nyttiga wraps, också de efter Sannas recept. Riktigt goda faktiskt och det bästa av allt, man kan ju äta dem utan dåligt samvete! 
Mina frukostfrallor gör ni så här:
2 frallor (lagom till 2 portioner)
Rör ihop 2 dl havregryn, 30 g vaniljproteinpulver (ca 1½ skopa), 150 g lättkvarg, ½ tsk bakpulver, ½ krm bikarbonat, 1 tsk brödkryddor och russin (om man vill). Forma till två frallor och lägg på plåt med bakplåtspapper. In i ugnen på 180 grader i ca 12-14 min. Voilà, supergoda, proteinrika och nyttiga frukostfrallor!
 
 
 

Fyrbentingarna uppförde sig exemplariskt!

Jag, Zippy, Stella och Tendra tog oss en liten promenad ner till stan och Korsmässomarknaden. En chansning då småtjejerna kan leva om ganska mycket mot andra hundar och när de blir osäkra på vissa människor. De skällde på en mötande hund när vi gick genom Domkyrkoparken men när vi sen kom in i Stadsparken där Korsmässomarknaden var hamnade de nog i chock. De gick helt exemplariskt förbi alla människor och hundar! Klart att jag passade på att sträcka på mig lite och låtsas som att de alltid är så ;)
Egentligen är nog sådana ställen perfekta när man vill träna sin hund. De flesta människor drar sig nämligen för att ta med besvärliga hundar, det är ju enklare att lämna dem hemma och slippa jobba med dem samtidigt som man vill kolla saker på marknaden. Mao så är ofta de hundar som är där lugna och harmoniska, vilket ju innebär att den hund som har problem med att möta andra hundar inte reagerar lika starkt. Nu får man ju också tänka på att det inte får bli för många människor och hundar så att hunden blir stressad. Då blir det ingen träning utan bara en plåga!
 
Gammal bild
 
 

Duktiga jag!

Nu har jag varit duktig och sysslat med återvinning! Som en bonus blev jag också ekonomisk på kuppen.
Eddie har nämligen över sommaren vuxit ur sina Puma-dojjor. Synd att slänga nästan nya skor och jag var dessutom i behov av nya. De var bara en storlek för stora för mig. Men det löste jag idag på sportaffären. Köpte riktigt snabba sulor och lade i, så nu har jag nya sköna och snabba gympadojjor igen ;)
 
 

Åh shit, vad det händer grejer!

Bara roliga dessutom!
Per och jag spenderade ju veckoslutet i Stockholm. Fredagen började med att jag körde ett axel- och tricepspass på hotellet lilla gym. Funkade riktigt bra, var bara nån knepig gradering på magasinet i multimaskinen så det blev svårt att veta om jag förbättrade eller inte. Sen fanns det ingen skivstång så jag fick köra axelpress med hantlar ist. Var 2 kilos skillnad mellan hantlarna, så jag fick slita på bra. Ville ju inte välja de lättare hantlarna, det hade ju varit lite fusk ;)
Avslutade med ett av veckans två intervallpass.
 
Checka lyxen på gymmet liksom :P
 
När Per var klar med det han gjorde och jag hade duschat och gjort mig i ordning åkte vi till Täby centrum och strosade runt lite innan vi fortsatte ner till Kenneth, Angelika & barnen i Nynäshamn för att bli bjudna på supersmarriga tacos till middag. Sen myste vi med filmtittande resten av kvällen.
 
Lördag var det dags för tredje teamträffen med BÄSTA teamet! Den här gången var vi på Bosön ute på Lidingö. Nära och bra från hotellet mao. Fettmätning och poseringsträning stod först på schemat, sen bjöd coacherna Sanna & David på mat nere vid vattnet, myyyys! 
 
 
På söndagen innan vi åkte hem igen fick jag äntligen träffa min internetvän Ylva och hennes familj över en morgonfika. Så himla kul att träffas irl och de var om möjligt ännu trevligare och roligare än i cybervärlden! Jag fick t o m en present, ett superfint köksset från Hawaii. Vi fick dessutom se bilder därifrån, så nu blev man ju inget sugen på att åka dit!
 
Den här veckan har jag planerat och genomfört två prova på-pass med arméfys, ett i Härnösand och ett i Timrå. Hur kul som helst och riktigt härliga människor som slöt upp!
 
Lite egen träning har jag hunnit med också. I tisdags blev det ett bra benpass där jag ökade vikten i knäböj och i onsdags blev det bröst, triceps och mage. Ökade i bänkpress, nice!
 
Nu har jag dessutom fler roliga saker att se fram emot. På måndag ska jag träffa en arbetsgivare inom hälsa/friskvård, så får jag se om det leder till nåt, och på torsdag ska jag hålla ett arméfyspass för några kollegor vid ett företag här i stan. Torsdag är också min älskade Daniellas 18-årsdag!
 

Antibloggvecka

Det har verkligen varit en antibloggvecka. Ska försöka att lite snabbt sammanfatta eftersom varken ni eller jag vill sitta och glo här alltför länge. Jag sitter nämligen på ett hotellrum med fantastisk utsikt över Värtahamnen i Stockholm och ska snart gå ner till hotellgymmet. Det var inte stort. Ni som har följt mig ett tag kanske kommer ihåg att jag i början av året skrev om det minsta gymmet ever på Holiday Club i Åre. Det här på Scandic Ariadne är ÄNNU MINDRE! Men det funkar för veckans axel- och tricepspass :)
 
I söndags kom Nettan och hennes hundar Klura & Nella och hälsade på oss! Nettan var fostermatte till vår Zippy när han kom till Sverige 2003 och vi har varit vänner sedan dess. Så kul att träffas och få prata irl och som vanligt fick vi kommentarer om alla hundar när vi är ute på promenad. Den här gången fick vi frågan om vi var ett hunddagis som var ute och gick, haha. Vi myste på kafé och var på hennes favoritaffär Dollar Store också :)
På onsdag morgon begav de sig vidare.
 
I tisdags höll jag ett arméfyspass för deltagare på Livsstilskompetens i Härnösand. Fick beröm för hela passet. Fick bl a höra att jag förklarade bra och att jag var bra på att peppa. Jättekul ju!
 
Har hunnit med lite träning också. Måndag, onsdag och torsdag hittills. Men det skriver jag mer om sen för nu rycker det i benen ;)
 
Del av utsikten från hotellrummet. Tar åt andra hållet när inte solen ligger på :)
 

RSS 2.0