Advent på g nu!

Pepparkaksdegen är inplastad och ligger i kylskåpet och väntar på baket imorgon. Blev en hemmagjord deg i år, nog första gången i hela mitt liv tror jag. Ruskigt huslig jag har gått och blivit! :P
 
Fick bjuda älskade sonen på middag idag när han tittade in en sväng. Så kul när han har tid för lilla mor, även om det bara är för en liten stund! <3
 

Sonen har lämnat boet

Har varit så mycket olika saker den sista tiden så jag har alldeles glömt bort att berätta att jag och Daniella var ut och hälsade på Christoffer i hans första egna lya i fredags! Eller egna och egna, han hyr ett hus tillsammans med en kompis. Lite typiskt min älskade son, ska det va så ska det va, varför nöja sig med en liten lägenhet när man kan bo i ett helt hus ;)
Känns lite underligt ändå, jag och Per har alltid haft huset fullt av barn (och hundar för den delen) och nu börjar de droppa av en efter en. Ella är ju 17 år nu så hon lär väl inte vilja stanna så länge till heller. F-n, snart sitter jag och Per här själva och vad ska vi göra då - glo på varandra :-|
 

Äntligen tillbaka på gymmet!

Har haft en ren skitperiod i två veckor när det gäller träningen. På dessa två veckor har jag bara fått till ETT träningspass. Det har varit både frivilligt och ofrivilligt, har haft en riktig downperiod helt enkelt. Men nu är jag tillbaka och j-vlar vad underbart. Rev av ett astufft benpass idag. Gick ruskigt tungt men så gött!!!
 
Mina duogrips användes vid marklyftet idag. De är helt kung!

Det var den helgen det...

Känns lite som om man blir snuvad på konfekten när man jobbar en hel helg. Men kul på jobbet har jag haft. Fick beröm för mina skådespelartalanger av både rekryter och deras anhöriga (det var anhörigdag idag). Möjlig nästa kärriär kanske ;)
Köksbordet är nu målat med ett första lager lackfärg, så snart får ni se resultatet :)
 
 

Igång med nya projektet

Målningen av köksbordet är nu i full gång. Däremellan har jag hunnit jobba och gjort lite skolarbete också. I torsdags jobbade jag som yrkesinformatör på en arbetsmarknadsmässa på Teatern här i Härnösand. Alltid lika kul! Tänk att få betalt för att stå och prata med massa olika människor! Idag har jag jobbat som figurant vid GMU-rekryternas skyddsvaktsutbildning. Det är också ruskigt kul! Nu på kvällen efter jobbet roade jag mig alltså med att måla vidare på köksbordet. Nu är hela bordet grundat iaf :)
 
Åkte lite bandvagn på jobbet idag också. Aningen svårt att hålla kameran still bara :P
 

Update

och det är ju verkligen på tiden inser jag!
 
Vardagsrummet blev klart i fredags. Blev riktigt nöjd! Nu återstår bara att lägga den sista touchen med gardiner, tavlor, matta etc. Har glömt bort att ta en bild i dagsljus så ni får hålla tillgodo med denna bild på familjemyset i lördags:
 
 
I torsdags var jag ju också iväg och jobbade som figurant när GMU-rekryterna skulle agera vid en iscensatt trafikolycka. Vi figuranter fick sminka oss med fakeblod och silikonsårproteser. Jag hade ett stort köttsår med en glasbit i tinningen. Det var askul och intressant. Men så har ju vi i grönt alltid så ruskigt kul när vi är ute på något :D
Här kommer en bild på mig bandagerad efter ett genomförande. Ska fixa några andra bra bilder också, jag har bara inte hunnit än.
 
 
Idag var det dags att jobba som figurant igen. Den här gången vid en målbildsförevisning skyddsvakt för GMU-rekryterna :)

Jodå,

det går framåt med vardagsrummet. Färdigspacklat och taket målat, så imorgon kväll (jobbar på dan) målar jag foder och golvsocklar och på fredag börjar vi tapetsera. Har haft hjälp av både pappa, Daniella och så Eddie (på ett litet hörn iaf) och det är jag väldigt tacksam för. Arbetet går fortare och så är det ju så klart roligare med sällskap än att stå och harva på själv :)
 
Nu blir det till att fixa matlådor till imorgon. Ska jobba som trafikolycksfigurant. Första gången så det kommer nog att bli skoj och intressant!
 

Är det sant?!

Kommer det verkligen att ske nu? Efter att ha levt med dessa ohyggligt fula terracottafärgade tapeterna i vardagsrummet i 6 år är det tänkt att jag äntligen ska få slippa dem (och kunna julpynta utan att det skär sig så det bara skriker om det). Tapeterna har legat och väntat länge och jag har precis checkat läge på förrådet av spackel, färg o.d. Nu ska jag bara gå en trappa upp och ge far det glada meddelandet;) att vi kan sätta igång!
 
Tomten jag fick av Nettan i födelsedagspresent. Kommer att bli så snygg mot de nya tapeterna!;)

39 nu!

Tur att man är ung i sinnet för kärringen har hunnit bli 39 bast nu! Shit alltså, när man var liten var ju de som var 39 lastgamla och nu är man själv där. Skum känsla liksom!
 
Är ju inte så mycket för det här med att fira födelsedagar, inte när det gäller oss vuxna iaf, men jag bakade en kladdkaka. Det var ju så passande kladdkakans dag. Provade ett nytt recept, Leilas kladdiga kladdkaka, och det var den godaste hittills! Mor & far och bror & Anna-Carin kom och fikade på kvällen.
Annars innehöll dagen precis som vanligt träning och jag kan meddela att det kändes ingen skillnad på att vara på gymmet på sin födelsedag än annars ;)
 
I torsdags, dagen efter min födelsedag, kom Pers föräldrar och syster och grattade. Nettan (Pers syster) hade hittat den perfekta presenten till mig, en jättefin TOMTE! Jag är ju helt såld på tomtar och för er som inte vet det så har jag t o m suttit i tomtens knä och hjälpt honom på tomteskolan ;)
 
När jag inte har fikat med släkten eller tränat har jag denna vecka tokläst en bok om mindfulness för ett skolarbete. Riktigt intressant, tankeställande och bra bok, så det var inga problem att läsa ut hela under den här veckan.

Denn smarriga kladdkakan på väg in i ugnen...
 
 

Pumpa, pumpa, pumpa!

Blir spökmiddag uppe hos mor & far ikväll. Mor har beställt pumpapaj så nu står den i ugnen, Per & Eddie har karvat till pumpagubben och jag testade att rosta pumpakärnorna för första gången. Blev liksom lite popcornsmak av dem, säkert smarriga på lite kvarg!
Hur som helst så ska jag snart äta lunch sen gå en sväng med Fibi i skitvädret och sen blir det till att pumpa på gymmet ;)
 

RSS 2.0