Hej kära blogg

det var ett tag sen! Ska vara ärlig, jag har tappat lite bloggmotivation. Kan bero på att det händer lite mycket nu. Förutom att jag har fyllt tant så har arméfysen kommit igång i Härnösand, vilket är askul!!! Tisdagsträningarna är igång och så har jag fått köra ett pass med en ny grupp som dessutom har bokat ytterligare ett pass. Sen började jag praktik på Hälsokraft i måndags.
 
Lovade ju förut att skriva om födelsedagen. En födelsedag helt i min smak, kunde inte ha önskat mig nåt mer! Först ett härligt ben och magepass på Spegeln som dessutom förgylldes när det plingade till i telefonen av en grattishälsning från Anders Graneheim. På eftermiddagen var det dags för arméfys med kommungänget. När jag kom hem stod två blombuketter och väntade! En från Sara, Daniel & Alvin och en från min familj. Tänk vad glad man blir av en blombukett! Sen kom Daniella och Jens och käkade middag. Jag gjorde spagettilåda och jag åt också. Hur gott som helst med pasta när man äter det typ två ggr per år! Dagen avslutades med en stund på GMU-rekryternas muckarfest. Där gissade några hur mycket jag fyllde; 32 år...inte så pjåkigt ;)
 
Underbar gigantisk bukett från Sara med familj
 
En lika underbar bukett från min familj
 
 

Dagen efter...

Ja, den är väl inget annorlunda än alla andra dagar. Taggad för gymmet imorse så jag åkte ner om drog av ett härligt bröst-, axel- och tricepspass. Kändes i musklerna vill jag lova att jag körde detta pass så sent som i måndags, en sköööön känsla! Kände mig starkare i hantelpress, sittande hantelpress och triceps push down (bytte även idag ut scull crushers mot push down pga armbågen). 
Nu känner jag mig riktigt nöjd att fortsätta dagen och se fram emot tacofredag :)
 
Btw, skriver om dagen igår lite senare...
 
 

Rackarns, vilodagen sket sig

Imorse och ända till klockan 15 var jag förnuftig. Jag hade lite väl ont i armbågen när jag vaknade plus att jag var halvförkyld med huvudvärk, så jag bestämde mig för att lyda kroppen och låta den vila från gymmet iaf. Det funkade också...fram till kl 15 som sagt. Då stod jag ombytt och klar i lokalerna utanför Spegeln och väntade på att få testa pilates tillsammans med deltagarna på Livsstilskompetens. Det blev inget pass då vi var för få och tror ni då att jag bara kunde åka hem? Nä, frestelsen blev för stor, jag hamnade på Spegeln och körde mitt rygg- och bicepspass som jag skulle vila ifrån. Vad säger man, shit happens!
Passet gick hyfsat. Armbågen smärtade lite så jag vågade mig inte på någon ökning. Eftersom förnuftet redan hade lämnat in så sänkte jag naturligtvis inte några vikter heller :P
 
 
Efter ett arméfyspass nere i Timrå nu ikväll känns det nu som läge att duscha och gå och sen slänga huvudet på kudden!

Glatt överraskad x 2

Glömde ju att skriva om en tokrolig överraskning jag fick igår; ETT RIKTIGT VYKORT! Det är inte ofta man hittar ett sådant i postlådan nuförtiden! Det var från min vän Ylva med familj. Blev också så himla glad för det hon hade skrivit för det måste betyda att jag har inspirerat henne lite iaf :)
Sen är jag ju helt övertygad om att Hawaii kan vara fruktansvärt långtråkigt och dötrist och tråkigt och alldeles, alldeles underbart! ;)
 
 
Idag var det dags för en glad överraskning till. Jag fick ju tips av en instruktör på gymmet om ett stöd/avlastning för armbågen. Så det inhandlades idag. Har haft det på sen jag kom hem vid 16-tiden och jag måste säga att det funkar! Var lite skeptisk eftersom det är ett band som sitter under armbågen och på bandet är det en liten knöl som skapar ett tryck som avlastar muskelfästena. Men då även killen på Intersport sa att det fungerar (+ att jag gör allt för att kunna fortsätta träna) så vågade jag mig på att prova. Tur var väl det, för redan nu känns det bättre. Det ska bli spännande att se hur det känns under morgondagens rygg- och bicepspass som är det värsta passet för armbågen!
 
 
Nu laddar jag inför min favorit Maria Montazami och Montazamis med vänner :) 

Glatt huvud, mindre glad kropp

Sovit dåligt pga en Stella som har fräst ifrån mot en kärlekskrank Tendra, halvförkyld och en skitarmbåge. Kan väl helt ärligt säga att önskan att dra till gymmet imorse inte var den högsta precis. Men medvetenheten om ångesten som skulle komma om jag stannade hemma gjorde att jag släpade mig iväg. Det var dags för bröst, axlar och triceps. Det gick över förväntan med tanke på armbåge och förkylning, men visst kändes det att jag inte är riktigt kry och armbågen smärtade i vissa lägen. I förebyggande syfte bytte jag ut scull crusher mot triceps push down då jag även i normala fall känner av armbågarna när jag kör den. Sen fick jag som vanligt helt underbar pump i bröst och triceps när jag avslutade passet med dips. Bästa tacket ever för att jag släpade mig dit!
Eller ja, fick faktiskt ett annat tack som också ligger i topp på bästalistan. Träffade en av instruktörerna där och hon gav mig tips om ett stöd för armbågen som kan göra att det känns bättre när jag tränar. Super! Ska inhandlas imorgon! Vi började också prata om ett litet samarbete, så nu ser jag fram emot ett möte tillsammans med en tredje part :)
 
Blev också kontaktad av en väldigt intressant arbetsgivare angående en praktik till att börja med. Men tanken är att praktiken ska leda till någon form av anställning. Spännande!
 
So overall har dagen alltså varit riktigt bra hittills, trots att jag känner mig en aning som en skadeskjuten kråka :)
 
Bästa motivationen ever är iaf att få spänna sig framför spegeln, hehe.
 

Maskeringens mästarinna

Förkylningen som inte riktigt vill bryta ut är lika j-vla irriterande som en mygga i sovrummet om natten. Men imorse fick jag panik över att jag inte har varit på gymmet på flera dagar så förkylning eller inte, iväg jag drog. 
Ben och mage blev det. Gick väl som förväntat lite tungt. Inte kul alls, men passet blev gjort iaf, så hjärnan blev nöjd efteråt. Ökade faktiskt några reps i hängande benlyften, så så illa var det ju inte egentligen. 
Det var lite kul för när jag skulle börja köra såg jag en man som jag brukar prata med där så jag hejade på håll. Han hejade tillbaka och kom sen fram och sa; jag visste inte om det var du för du har fått så långt hår. Haha, jag hade bara inte satt upp eller flätat det som jag brukar. Så nu vet jag hur jag ska maskera mig om jag ska göra nåt bus ;)
 
Ikväll kommer älskade maken hem efter att ha varit borta sen i onsdags. Mao har jag passat på att se så många kriminalserier som möjligt de senaste dagarna. In i det sista ska jag nu se ytterligare ett avsnitt av Morden i Midsomer, bara det andra för idag, hehe. 
 
Håret växte som rackarns över natten ;)
 
 

RSS 2.0