Tjejernas spabehandling

Stella & Tendra fick nästan full spabehandling, bara tandborstningen som inte ingick. Så nu har de fina pälsar och klor våra små <3
 
Själv sitter jag och njuter framför TVn i morgonrock. Var ju tvungen att ta en dusch efter att äntligen ha fixat stoppet i duschen och helstädat badrummet. Tro nu inte att vi inte har kunnat duscha sedan det blev stopp, vi har faktiskt två badrum. Det är dock badkar i det andra så det är lite bökigare att duscha där. Man börjar väl bli bekväm på äldre da'r, hehe.
 
Foto: Daniella Grön http://ellagron.blogg.se/
 

Nya snabba dojjor!

Tog en testrunda med intervaller direkt när vi kom hem med dem och snabba var de, jag hann knappt med dem ;)
Sköna var de också, så jag tror att det var ett bra köp. Eller köp och köp, för mig var de gratis! Först och främst var de nedsatta från 1199 kr till 699 kr, sedan hade jag ju presentkortet på 400 kr som jag vann i stegtävlingen med hälsocoachklassen och till sist så betalade min söta man resterande 299 kr. Inte fel precis! 
Efter testrundan blev det ett liten experiment i köket. Jag testade att baka coach Sannas frukostfrallor i torsdags, vilka blev jättesmarriga. Inspirerad av hennes skapelser snodde jag nu ihop en proteinfralla. Ingredienser: havregryn, vaniljproteinpulver, lättkvarg, bakpulver, bikarbonat och en gnutta vatten. Innan gräddning strödde jag på lite solrosfrön. Himmelskt god blev den! Var, inte helt ovanligt, för glupsk för att hinna ta en bild bara :/
 
Resultatet av uppdateringen igår blev oförändrad kost, en liten förändring av antal set, vikt och vila i första övningarna annars oförändrat träningsprogram och så ingen långsam cardio längre, bara två intervallpass. 
 
Nu blir det lite spa för småtjejerna...
 
 

Kloka ord!

Den här är så bra!
 
 

Grym pump!

Blev en tidig morgon på jobbets gym eftersom jag följde med Per och kollegan Pontus. Körde rygg och biceps och jag ökade igen! Låt inte denna saga ta slut säger jag bara! Ökade i marklyft, höftlyft med rygg på bänk och hantelrodd. Ingen ökning i ryggresningar och bicepscurl, men helnöjd ändå. 
 
Sedan blev det lite uppdatering av armefys.se. Kör ju igång pass med arméfys även i Härnösand nu. Den 10 september är det gratis prova på. Kommer att bli så skoj!
Efter det var det skönt att ta en promenad med mamma och hundarna. Blev en timmes promenad ner till stan och tillbaka.
 
Hade ett av veckans styrkepass kvar innan uppdatering till coacherna och jag var riktigt peppad så jag drog upp till jobbets gym igen vid 15.30 för axlar och triceps. Ökade i två övningar, axelpress och smala armhävningar. Kör superset med triceps pushdown och smala armhävningar och jesus vilken pump! Trodde banne mig att triceps skulle sprängas. Helt underbar känsla! 
Har ju glömt att visa att vi har fått en ny grej till gymmet. Det återstår bara att se när jag ska våga mig på den. Jag är nämligen lite halvskraj för löpband. Vet inte vad det beror på, kanske alla underbara klipp från America's Funniest Homevideos, hehe. Men jag är typ alltid ensam där uppe så då kanske jag vågar ge det en chans en vacker dag ;)
 
 
 

4 x 8, yes där satt den!

Blev ett grymt morgon/förmiddagspass på gymmet idag. Ökade inte antal reps i bänkpressen, men första och andra set (av tre) kändes lite lättare iaf. Sen kom ökningen. Bam, 4 x 8 i lutande hantelpress! Förra gången klarade jag 8+8+8+6. Man blir ju så j-vla lycklig liksom! Även i triceps extensions blev det en liten ökning, klarade 12+8+6 mot förra passets 12+7+6. 
 
Innan middagen fick jag till ett intervallpass också. Hade tänkt att springa ute men jag hamnade på cykeln hemma ist. Ja ja, jobbigt blev det hur som helst :)
 
Sen måste jag bara undra, hur stora är oddsen att duschen ska svämma över precis den gången när man duschar typ 23 på kvällen? Uppenbarligen stora eftersom det naturligtvis hände mig igår och nu sitter jag och gruvar mig för att fixa skiten. Frågan är om man inte ska duscha i badkaret och lämna duschen till imorgon? ;)
 
 
Btw, jag är visst med i Härnösandstidningen yippies nya nummer:
 
 
Först när jag läste det tänkte jag att vad f-n, är det nån fler som ska arrangera hälsoevenemang ute på fästningen? Men sen ser jag, det är ju jag! haha.
 
 

Då var det bar' å åk då!

Japp, nu är det klart. Jag kör igång arméfys på Timrå Friluftscentrum den 11 september! Kommer att bli asroligt och anläggningen är verkligen kanonfin! Jag var där nere och tittade igår och vilka möjligheter den presenterade.
http://armefys.se/hem/platser-tider.html
 
Gissa var jag var när jag fick klartecken?! På gymmet...inte helt otippat kanske ;)
Idag blev det ett skönt benpass. Ökade med en reps på tredje och sista setet i knäböj, yeaah! Gick dock lite tyngre i benpressen, men det kan bero på att jag fick kasta om övningarna pga att lårcurlen var upptagen så jag körde benpressen direkt efter knäböj. Så jag misströstar inte. Lårcurlen kändes oförändrad men både i raka marklyft och stående vadpress kunde jag notera ett snäpp lägre ansträngningsgrad :)
Tack mina underbart duktiga coacher Sanna & David!
 
 
 
 

Misströstade...ett tag

Igår morse skulle jag alltså göra ett konditionstest. Försökte göra ett för drygt ett år sedan också men då var min puls för ojämn för att få ut ett värde. Därför såg jag fram emot att lyckas den här gången. Kul att se hur det funkar med värden och så tänker jag. Motståndet ställdes in på ett värde som jag beräknades klara av (sa att jag inte är i bästa form konditionsmässigt) och så började jag cykla. Jesus, vad tungt! Min puls blev alldeles för hög så vi avbröt. Som tur är sjunker ju min puls ganska snabbt så efter ett tag körde vi igen på en lättare nivå. Men fortfarande var det astungt så jag skulle aldrig ha klarat 6 min. Avbröt igen och nu var det ingen idé att försöka på nytt. Mina ben hade fått kämpa för mycket. Inget värde den här gången heller alltså. Här klev min ångest in. Är jag verkligen så klen och i så dålig form?! Gick ut i gymmet och misströstade ända tills jag hade kört nån övning och Moa kom och berättade att cykeln var felkalibrerad!!! Tack gode gud, jag är ingen soffpotatis!!! ;)
Styrkepasset gick desto bättre. Bröst, triceps och mage stod på programmet. Ökar fortfarande i styrka även om det inte var så mycket i bröst. Men i tricepsövningen klarade jag 12 reps mot förra gångens 8! Magen sved iofs kanske lite mer än sist, men jag har inte försämrat iaf :)
 
Med min nya vän gummibandet som jag kör pull aparts med :)

Skogens guld på tallriken idag!

Det blev en tokhärlig dag igår!
Först gymmet med Per och Eddie. Blev ett axel- och tricepspass för min del. Ökade bra i triceps och lite i axlar. Helnöjd är jag iaf. Blev några bilder också ;)
 
 
Sen drog vi iväg ut i svampskogen med Ida och Peter. Helt underbart väder! Jag är ingen svampplockare egentligen men det är ju alltid kul att hitta på nåt tillsammans med vänner och som bonus fick jag ju några blåbär till ett mellis. Dessutom blev det rätt bra träning också när vi gick tillbaka till bilen.
När vi kom tillbaka till Ida och Peter satt vi ute och fikade, i kortärmat ända till 18.30-tiden. Så härligt!
Med mig från deras land fick jag också bönor och olika kryddor. Nice!
 
Fick ihop några svampar iaf :)
 
Skogsmulle? Med egentäljd vandringsstav
 
Bönor och kantareller på dagens mål. Egenplockat smakar så mycket bättre!
 
Idag gjorde jag ett konditionstest, men det skriver jag mer om imorgon för nu måste jag slänga mig in i duschen och sen gå och sova. Upp tidigt imorgon bitti för att åka på ett spännande möte i Timrå :)

Vill ha!!!

 
Snart upp till jobbets gym innan det är dags att bege sig ut i svampskogen med Ida & Peter...
 

Lördagsfilm

Film hör ju lördagen till lite, så jag fixade en egen på gymmet idag ;)
 
Eftersom Per och Eddie följde med så blev det jobbets gym och det innebar i sin tur att jag fick slänga om mina pass då vi saknar en maskin där för bröstpasset. Ist för bröst, triceps och mage blev det rygg och biceps. Fortsätter att öka i styrka, tack vare mina superduktiga coacher, och i hantelpressen kom t o m ett glädjetjut. Den vikt jag brukar köra med på Spegeln finns nämligen inte på jobbet. Jag hade att välja på 1 kg lättare eller 1,5 kg tyngre. I ett svagt ögonblick tänkte jag köra med den lättare, men sen kom jag till sans och vågade tro på mig själv. Klarade den tyngre vikten utan problem. Ett högt Yes!!!! gled över mina läppar.
Så gott folk, tro på er själva! Man klarar ofta mer än man tror och kom ihåg; ingen utmaning - ingen utveckling! Vad det än gäller.
 
 
 
När vi var klara tittade vi in på Pers nya kontor. Han hade
verkligen fått världens största konferensbord, haha.
 
Stora sonen ringde tidigare idag från Stockholm och ville ha lite guidning. Han är där på en liten semestertrip med sambon Hanna. Nu ikväll ringde han till lilla mor från en bar. Bara för att prata lite. Mitt hjärta bara smälter <3

Fånge på gymmet

Ja, det är väl inget jag skulle ha emot egentligen, hehe. Men det finns ju faktiskt annat jag vill göra också...lite iaf. Hur som helst så har Spegeln gått och blivit hightech med armband som man scannar för att komma in och in gick ju bra. Men när jag skulle ut så var jag fast. Försökte flera gånger att dra armbandet mot avscanningscirkeln, men icke. Till slut kom räddaren i nöden och visade att man ska stoppa ner armbandet i hålet där man lämnar endagsarmband, men sen drar man upp det igen. Hur ologiskt är inte det?!
 
Det var iaf så skönt att få köra ett stenhårt benpass och efter de underbara 3 x 40 i stående vadpress så smärtar vaderna riktigt nice idag! Kommer att bli en njutbar hundpromenad snart :)
Fick röra mig lite mer igår också och dessutom passa på att lapa några solstrålar. Blev en timmes hundpromenad och sen 30 min pw. Verkligen skönt att börja komma i fas igen med träning och annat efter allt jobbande de senaste veckorna. Nu är det bara mina idéer och planering med arméfysen kvar, där det iofs händer grejer! 
 
Det berömda armbandet
 

Smarrigt mellis i ångest och förvirring!

Jag har inte slarvat med både kost och träning under längre tid på väldigt länge. Kommer faktiskt inte ihåg när det var sist. Men förra veckan var skit träningsmässigt och den här veckan har varit skit både tränings- och kostmässigt. Ångest, men jag måste nog tvinga mig till att acceptera att jag nån enstaka gång måste ha annat än träning och kost som första prioritering. Eller?! Aningen förvirrad...
 
Hur som helst så är det en positiv sak jag inte har berättat om. Var på ett möte i tisdags och det utmynnade i att det till typ 90-95% säkerhet är ok för mig att köra igång arméfys nere i Timrå. På tisdag ska jag kolla på området och sen är det isf bara att sätta ett startdatum! :D
 
Till sist ett mellistips. Experimenterade ihop en njutbar skapelse i förmiddags:
 
Rör ihop 150 g lättkesella/kvarg med ca 10 g vaniljprotein. Rör i vatten till önskad konsistens (jag gjorde den lite tjockare än yoghurt) och lite sötningsströ. Toppa med färska jordgubbar och ca 10 g grovt hackade hasselnötter. Sedan är det bara att äta och njuta!
 
 
 
 

KAFFE!

Är verkligen överlevnadsdrycken idag. Ruskigt trött efter att hjärnan, men även kroppen, har gått på högvarv de senaste tre veckorna. Det är inte lätt som en plätt att planera (med allt från aktiviteter och logistik till marknadsföring) och genomföra ett megaevent på endast tre veckor. Dessutom i semestertider då det är svårt att komma i kontakt med alla. Men nu är det gjort och jag är nöjd med resultatet! 
Det är mycket jobb men det är mycket roligt också. Riktiga belöningen fick jag igår under eventet då jag fick knyta flera nya trevliga kontakter (både civila och från andra förband) men även träffa gamla (från andra förband). 
 
Var tvungen att ta några bilder på Försvarsmaktens coola trailer:
 
AWPE-gymnasiet får höra om AJB (Arméns Jägarbataljon)
 

John Blund har kommit med en stor sandsäck!

Tog fram datorn och hade tänkt skriv några rader om de senaste dagarna, men ögonlocken är så tunga, så tunga och jag sitter och nickar till mellan typ var tredje ord så jag tror att jag får skriva imorgon ist. 
 
En del av min arbetsplats idag.
 

Liten road trip igen

Blev lite jobb i helgen också. Sen i söndags kom lilla Meija med matte, husse och lill-husse och hälsade på. Jag bakade Kladdiga caseinchokladrutor och bjöd på. Till dem serverade jag vaniljsås av Kesella, vaniljarom, sötningsströ och vatten. Det gick hem tror jag. Roligt att kunna servera goda nyttiga saker ist för de obligatoriska sockerbomberna. 
Pga jobb och allt har det inte blivit någon gymträning sen i tisdags och igår hade jag riktig abstinens, jag blir deprimerad. Då menar jag deprimerad på riktigt, jag gick och grät och tyckte allmänt synd om mig själv. Tur att det är lätt att råda bot på det iaf. Det var bara att infinna sig på gymmet imorse för ett underbart hårt rygg- och bicepspass och vips så var humöret på topp igen! Fortsätter dessutom att öka i styrka och det gör ju inte humöret sämre heller precis ;)
 
Nu måste jag gå och lägga mig. Är aningen trött efter en liten road trip så här på kvällskvisten. Den här gången blev det till Borgsjö fram och tillbaka för att hämta ett släp.
 
Min smarriga frukost; proteinpannkakor med blåbärskesella...mmmmmm
 
 

Falska uppgifter

Igår morse när jag uppgav mitt personnummer fick jag höra av barnmorskan att "det här kan ju inte stämma, då skulle du ju vara nästan fyrtio". Eh ja! "Då har du ju iaf inte fött några barn". Jo, tre. Hon tittade på mig både en och två gånger extra. Så roligt att få chocka nån ibland och få en sån komplimang förstås ;)
Kanske ska tillägga att jag har gjort mitt för befolkandet av Sverige och att det var precis av den anledningen och ingen annan som jag var där :P
 
Fick ytterligare en komplimang igår som betydde ännu mer för mig. En pappa till en tidigare hundkund (som slutade för över två år) ringde och frågade om jag kunde ha deras hund en vecka medan de åkte utomlands. Han berättade att hans fru är väldigt kräsen med vem som får ha deras hund och hon hade sagt att den enda hon kunde tänka sig var Petra! Väldigt roligt att höra! Nu får jag hoppas att jag kan hjälpa dem att hitta en lösning, vet nämligen inte om jag kan ha hunden själv. Beror på jobb och så.
 
Dagen idag har varit fylld med planering och marknadsföring. Tyvärr så pass mycket att jag inte hann med styrketräningen, bara 30 min cardio. Som jag skrev på fejjan; Det finns så många lagar och regler. Men som tur är finns ingen hastighetsbegränsning för livet, för isf hade det varit stor risk för böter just nu ;)
 
Till sist bjuder jag på ett klipp som Daniella har filmat på vår söta lilla Stella när hon sover. Undrar just vad hon drömmer om? ;)
 

Så trött, så trött...

Skriver om några roliga saker imorgon. Nu ska jag äta, duscha och sova.
 
Bara några dagar kvar...
 
 

Mysigt besök och rolig leverans!

Fick en superduperglad överraskning igår kväll när min älskade Crille och hans Hanna kom hit och hälsade på. Det är inte ofta sonen har tid för mor längre så det gäller att ta tillvara på tillfällena och njuta. Jag hade precis innan de kom testat ett nytt av coach Sannas recept, kladdiga caseinchokladrutor med havssaltså det passade ju bra. Det blev dock inga rutor utan typ tårtbitar eftersom jag inte hade nån liten fyrkantig form. Men goda blev de! Crille och Hanna fick även äta upp pajen som var kvar sen i lördags och till dessa bakverk serverade jag vaniljvisp gjord av kvarg, vaniljprotein, sötningsmedel och vatten. Allt gick hem hos dem, så roligt!
 
 
Redan idag var rollupen och tröjorna klara! Snabb och bra service hos Stripe i Härnösand :)
 
 

Starkare och starkare!

Så har jag då varit borta från bloggen nån dag igen. Det är så mycket annat roligt att pyssla med nu. Mitt planeringsarbete med uniformsmässan börjar bli klart, men jag pysslar mycket med marknadsföring av träningshelgerna nu. Tröjor till mig och Per och rollup är beställda och en hemsida är upplagd. Nu blir det bara till att bygga upp hemsidan också :)
 
Sen har jag ju självklart träningen också. Den missar jag inte för allt i världen och nu är jag extra taggad eftersom det går ruskigt bra. Jag blir starkare för varje pass och känslan när jag kör övningarna och märker det är obeskrivbar. Skulle nästan kunna jämföra det med ett rus. Ja f-n, för mig är det faktiskt ett rus!
Igår klarade jag en vikt jag aldrig klarat förut i knäböjen och idag klarade jag den nya vikten i bänkpress som jag skrev om i söndags. Fixade den alldeles själv, gjorde t o m TVÅ reps!!! 
Även cardion imorse bjöd på lite lycka. Jag ökade motståndet ett snäpp på cykeln men höll samma hastighet och puls som tidigare under timmen jag körde (blev ingen cardio igår så jag slog ihop gårdagens och dagens 30 min). Nice!
 
Efter 2 x 50 reverse crunches. Svider dödsskönt i kistan :)
 
 

Spontanpass på gymmet

Igår gjordes inte många knop. Jag gick en dryg timmes promenad med hundarna och så på kvällen jobbade jag med en broschyr för Arméfyshelgen. En intresserad vill nämligen ha info på papper hemskickad med snigelpost (kanske inte snällaste benämningen med tre postisar i familjen, hehe). Hade lite lördagsmys också med en nyttig paj, mums!
 
 
Idag fick jag äntligen en sån där härlig start på dagens som bara en timmes cardio innan frukost kan göra! Har ju tidigare i veckan fått köra cardion på eftermiddagarna. Sen gjorde jag klar broschyren. Blev riktigt nöjd faktiskt.
Lite mat på det sen hängde jag med Per och Eddie till gymmet. Hade egentligen vila idag men svårt att låta bli när man ändå är där liksom. Så det blev ett spontanpass med övningar jag tycker är roliga att köra. Två övningar för rygg och bröst och en övning vardera för biceps, triceps och axlar. Testade bl a en ny vikt i bänkpress. Ska köra ett nytt upplägg i bänk till veckan där jag ska maxa med en viss vikt på sista setet. Var ju tvungen att kolla om jag fixade vikten, vore ju pinsamt att komma till Spegeln och bli liggande med stången på bröstet, hehe. Nackdelen med att träna ensam :/
Hur som helst fixade jag det! Per hjälpte bara till lite med balansen, så på tisdag ska jag banne mig klara det helt själv!
 
Till sist vill jag bara visa vad jag hittade på Daniellas blogg idag. Inte visste jag att vi hade en riktig konstnär i familjen! Tyvärr kan jag inte säga att hon brås på mig i det här fallet :P
 
 
 

Only irl!

Men den här veckan har jag bara haft tid och ork att leva i verkligheten och inte i bloggens värld. All vaken tid har spenderats med planering och marknadsföring av både uniformsmässan och träningshelgerna, träning (ofc) och så har jag varje kväll börjat titta på ett TV-program innan jag somnat i soffan. Enkel sammanfattning alltså.
 
I söndags testade jag ett av coach Sannas recept; Casein fudge-kladdkaka. Så fruktansvärt god!!! Toppade med jordgubbar & lättkvarg blandad med sötningsströ och vatten. Helt klart en ny favvo!!!
 
Man kan ju alltid skylla på att man ska ta kort till bloggen för att
få vila lite extra under ett tungt ryggpass ;)
Här har jag hamnat på golvet efter höftlyft med rygg mot bänk.
 
Torsdag och fredag blev det små roadtrips.
Ö-vik-Sollefteå-Kramfors och Ånge-Sundsvall-Timrå.
Nice life att få åka runt och träffa en massa människor men
cappuccinon på bilden (förövrigt den minsta jag någonsin har sett!)
kostade 25 spänn, så det blev ju ett klart minus för dagen!
 
Från gårdagens axel- och tricepspass. På en övning vid varje
pass har jag kört färre reps och högre vikt den här veckan.
Axelpress var en av övningarna och jag trodde aldrig att jag ens
skulle fixa de tre reps som jag ska göra i de första två seten
innan jag kör max på sista setet. Men döm om min förvåning
när jag körde 3+3+8, ren eufori!
Eftersom jag nu skriver ner hur många set och reps jag gör och
ansträngningsgrad så ser jag ju tydligt att jag har ökat i styrka i
de flesta muskelgrupper. Helt underbart nice och peppande!!!
 

Gick ut starkt

och hade några riktiga höjdpunkter. Det räckte dock inte till utan jag måste tyvärr erkänna att Per slog mig med 5 poäng i minigolfrundan vi tog tillsammans med Eddie idag. Nu skulle jag ju kunna skylla på den kassa statusen på banorna, att det blåste mycket osv osv hehe. Men det tänker jag inte göra, för vi hade så roligt tillsammans, solen sken och det var varmt och skönt!...och det finns ju alltid chans till revansch ;)
 
Per sponsrade med vinstpengar. Som tur var fick tvåan och trean en hundring var också :)
 
Jag har ju gjort proteinpannkakor av frukostingredienserna nu ett tag. Så igår kväll fick jag för mig att jag skulle testa nåt annat. Funderade lite och så imorse satte jag igång med experimenterandet. Det blev havregrynsgröt som jag rörde ner äggvitorna i och toppade med kanel och sötningsmedel. Fuskade lite då jag lyxade till det med skivad banan på också. Kan varmt rekommendera att testa detta, gröten blir extra len och god. Till gröten åt jag ett ägg. Mumsigt, mumsigt!!!
 
 
Nu efter kvällspromenaden (i linne & shorts kl 19, so lovely!!!) åkte Meija hem och jag funderar på att sno ihop några proteinmuffins eller nåt annat smarrigt. Ska bara se Solsidan först. Det är repris men jag kan se det hur många gånger som helst, alltid lika roligt!

Dagarna är alldeles för späckade & roliga

Det innebär att bloggen blir bortprioriterad tyvärr. Sen i onsdags då jag skrev sist har jag fortsatt med mina två stora projekt just nu, uniformsmässan och träningshelgerna. Mycket som ska göras och planeras, men roligt är det!
 
Tyvärr blev även träningen lidande i torsdags. Hade planerat att köra rygg och biceps på eftermiddagen men ett möte drog ut på tiden vilket gjorde att jag inte fick min mat i tid och allt blev bara fel. Blir kaos i hjärnan när rutiner eller planer bryts, jag gillar det inte. Mötet som drog ut på tiden gillade jag däremot mer. Det som gjorde att det drog ut på tiden var att jag blev tillfrågad att dela med mig av mina erfarenheter av att driva eget företag. Det gjorde jag så gärna, älskar att dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter :)
 
Rygg- och bicepspasset kördes igår eftermiddag i stället. Ökade i marklyft, annars blev det samma antal set och reps och samma ansträngningsgrad som förra gången. 
 
 
Idag har det varit kanonväder så jag, Per och Eddie tog hundarna (inkl. lilla Meija som kom vid 13) på en liten promenad till Djurmagazinet för att köpa mat till dem. Så mysigt att få sällskap av andra än hundarna på promenaden! 
 
Tjejerna väntar på att få gå ut. Märk Zippys ben uppe till vänster. Han väntar på behörigt avstånd från "småråttorna" ;)
 
Har även fått svar från coacherna på uppdateringen jag skickade igår. Den här veckan dras det ner ytterligare på cardion, bara 5 x 35 min nu. Ökar lite i kosten, lite mer bär & nötter och mer kolhydrater till ett mål. När det gäller träningen ska vikten ökas och antal reps minskas i knäböj, bänkpress, marklyft och axelpress. Annars set, reps och vikter som tidigare. Så nu måste jag bara upp till gymmet imorgon och testa den ökade vikten i axelpressen! 

RSS 2.0