Färdigpackad

Nästan iaf. Är väl bara tandborsten och typ sånt som ska ner i morgon bitti. Men det har varit fullt ös här hela dagen så nu orkar jag tyvärr inte skriva nåt mer. Måste gå och sova några timmar:tired:

I'll be back...on sunday. 

Övar på skarp skada

I två dagar nu har jag fått öva på att lägga tassbandage, men på skarp skada denna gång. Det är min lilla dagälskling Max som har skurit sönder trampdynan och behöver omläggning en gång om dagen.

Varning för läskig bild här nedan!







Ser ännu värre ut i verkligheten!


Vadderad mellan alla tår, även tummen


Första lagret bandage...


...och andra. Klart!

Som ni ser av bilderna har jag en exemplarisk patient. Duktiga, duktiga Max!!!

Jag har inte...

...övergett bloggen och er! Det är bara sjukt mycket just nu. Har inte ens hunnit med nån träning sen i söndags:(
Kommer dessutom att dra iväg på ett litet äventyr torsdag-söndag, så jag ska iaf försöka få till ett lite mer innehållsrikt inlägg innan ikväll:S

Nu slänga i sig lunch och iväg till daghundarna...


ska få en promenad idag

Måste sätta igång...

...att plugga lite nu innan det är dags för alla daghundsturer.

Vi fick rå om lilla Meija i helgen och vissa var väldigt förtjusta över det;)
Här är en:


Jordens...

...huvudvärk typ hela dagen. Därav den fattiga mängden inlägg idag:(

Nu går jag och lägger mig och hoppas på att må bättre när jag vaknar!


Kladdkakan

Här kommer en bild på kladdkakan, tagen och redigerad av dottern:)



Frukost nu, sen gymmet...

Annorlunda framtid?

Efter ett, som jag uppfattade det, lovande samtal i förmiddags kan det hända att min framtid ser lite annorlunda ut än idag. Avslöjar inget mer nu, ska iväg på ytterligare ett samtal, så får vi se vad som händer;)

Sen var det gymmet som gällde för att pina bröst och triceps.

Daniella kom in på eftermiddagen så att vi kunde fira henne lite eftersom hon var hos sin pappa på födelsedagen. Vi brukar normalt ha gemensamt kalas för henne men det blev inte så i år. Vi köpte hämtmat, vilket är typ det bästa hon vet och så har jag bakat en speciell kladdkaka som hon beställt. Tyvärr har vi inte avnjutit den än för hon drog iväg till en kompis efter maten. Får bli ett nattligt tårtkalasande:P

Bild på kladdkakan kommer...

Varit uppfinnar-Jocke idag

Nu har nog min hjärna fått ett kullager som gör att den snurrar ordentligt när den väl har kommit igång, för vad gör man när det saknas maskiner på gymmet? Jo, man sätter hjärnan i lite arbete med att uppfinna den maskin man vill ha. Så idag uppfann jag en vadmaskin. Jag fick prova ut lite olika vikter (stång, hantlar, viktskivor) och bänkar (både för rumpan och fötterna) och till slut hittade jag lösningen! En hög bänk för att sätta rumpan på och framför den en lägre bänk, en sån där lång träbänk som fanns i gympasalen på skolan, för att sätta tåspetsarna på. Sittandes så här lade jag viktskivor på knäna och sen var det bara att köra:P
Körde en annan vadövning efter den nyuppfunna också, så jag hoppas på lite värk i morgon!
Det var slutet av passet det, jag började med att köra fyra övningar för framsida och baksida lår + rumpa. Gött!



Annars bankas det in ämnesomsättning och energiframställning i hjärnbalken just nu...


Inte på humör...

...för nånting, inte ens att blogga. Kan kanske ha att göra lite med vädret, pissregnat hela dagen och naturligtvis blev jag dyngblöt om fötterna. Måste köpa nya gore tex-kängor!
Sedan är det mycket att göra just nu, egentligen lite för mycket. Känner mig inte riktigt tillfreds med situationen. Till det kan läggas ytterligare kaos för hjärnan; flera olika möjligheter för förändring har dykt upp...och naturligtvis samtidigt:bigeyes:
En kopp te och kvarg med Fun Light kanske kan muntra upp mig...


Jagad av psykofår!

Jag är normalt inte den som är rädd för djur (undantaget ormar där panikrädsla föreligger), men när djur inte uppträder normalt tycker jag att det är lite läskigt och otäckt. I min värld ska ett sunt får inte gå emot en skällande hund, men det var precis vad som hände idag. Jag och Fibi går en sväng ute på landet och passerar då en fårhage. När vi närmade oss hagen såg jag att fåren var ute på vägen igen, det är inte första gången alltså. Tidigare har bilar tutat utanför så att ägaren har kommit ut och stängt in dem i hagen igen, men idag kom ingen bil. Fibi tyckte fåren var lite läskiga så hon började skälla. Då kommer en av fårskallarna emot oss, INTE KUL! Idiotfåret ger sig inte heller trots både Fibis och min förklaring till fåret att dra dit pepparn växer. Jag blir mest rädd om Fibi, jag klarar mig alltid. Det är inte för inte jag har fått en attackerande St Bernardshund att backa;) 
Hur som helst så lyckas Fibi och jag komma förbi fåret. Då förföljer det oss och snart har vi hela j-vla fårskocken efter oss...och fortfarande ingen ägare syns till. Till slut vänder skocken iaf och då passar vi på att gå därifrån illa kvickt. Tänkte en tanke om att det skulle vara synd om fåren blev påkörda där de gick på vägen, men den tanken slog irritationen snabbt bort och i stället kom konstaterandet att ägaren får f-n skylla sig själv när hon inte har ordning på sina psykofår:mad:
Måste fråga storbarnas pappa och fru om det är normalt att får beter sig så här. De har nämligen ett gäng på deras gård. Eller är det nån annan som har erfarenhet av de krulliga djuren?



Sen vill jag bara säga att det inte var min mening att trampa nån på tårna med inlägget där jag gratulerar Crille till körkortet. Jag anser också att alla är lika värda och jag menade bara på att bilen och då särskilt spoilern onekligen inte mår bra av att ha den tyngden på huven. Till det kan läggas att jag kallar mig själv "sån här" och placerar mig i olika fack också. Ber än en gång om ursäkt!

Riktigt trött

Blir ett snabbt inlägg bara. Ska nämligen slänga ner huvudet på kudden inom VÄLDIGT snar framtid! Har varit trött några dagar, men det beror väl på att jag har börjat använda hjärncellerna igen. Just nu läser jag om just cellerna och förra veckan lärde jag mig anatomins terminologi. Mycket att bränna fast i hjärnkontoret vill jag lova!


GODNATT & SOV GOTT!

GRATTIS CRILLE!

Gratulationerna haglar här just nu och idag får jag säga:
 
GRATTIS TILL KÖRKORTET CRILLE!

Fy fabian vad stor du har blivit:S


Akta så att du inte får en sån här på huven bara!


Leve Levi Strauss

Tack Levi för att du uppfann jeansen som är gjorda av det utomordentliga tyget denim!
Jeans står emot mycket väta och blir de till slut blöta så torkar de upp på nolltid igen. Som ni förstår av mina tankar så hade jag inte tagit med mig regnbyxor på daghundspromenaderna idag. Ett tag var jeansen genomblöta och slickade mot benen, men så fort regnet avtog lite så torkade de upp så pass att de inte satt fast mot benen iaf.
Torkade upp gjorde däremot inte mina trasiga gympaskor. När jag kom hem kippade det nästan mellan tårna:|

Men nu sitter jag här i värmen, torr med en kopp te och cottage cheese med Fun Light och lite musli. Nice!


GRATTIS DANIELLA!

HIPP HIPP HURRA
IDAG FYLLER DANIELLA 16 ÅR!

GRATTIS PÅ DIG GUMMAN!


Snodde bilden från din blogg;)
Ni andra: klicka på bilden för att komma dit


Nostalgi

Ha, satt och sökte på Spotify på musik jag lyssnade på när jag var ung (låter illa men det är den fördömda sanningen). Hittade Fiona, en tjej som jag lyssnade på mycket och hon är ju fortfarande så himla bra!





...och en sista där hon sjunger duett med en annan av mina stora idoler från förr, Kip Winger. Jag döpte t o m en kanin efter honom, haha. Han är ju så gudomligt snygg!

 

Lyssna och njut!

Älskade Rex

Idag skulle vår älskade ängel Rex ha fyllt 13 år. I 2½ år har du fattats oss. Det kommer aldrig att finnas nån som du:(


Bakis utan sprit?!

Men va f-n, när jag vaknade i morse kände jag mig bakis. Jag som var nykter igår och satt och var helnöjd över att jag skulle må så bra idag. Är man så samkörd med sin pluton att man blir sympatibakis:S
Hur som helst var det inget ett pass på gymmet inte kunde bota för nu är jag fit for fight igen. På gymmet fick axlar, mage och rumpa smaka och det var bara uppvärmningen som kändes lite tung. Styrkan gick bra sen. Skulle egentligen ha velat att axlarna skulle svida lite mer, men man kan väl inte få allt här i världen. Bättre lycka nästa gång:D

Nu har jag precis käkat lunch. Blev en färdigrätt idag:

 26 g protein, 20 g kolhydrater, 22 g fett - 400 kcal

...och ska nu ut och klippa gräshelvetet:|


Ready for a night out, med mina nya jeans!

Proteingröten den bästa är

Svullardag och vad väljer man att äta till lunch så här efter ett pass på gymmet? Jo, proteingröt! Kalla mig konstig om ni vill, men den är så himla god. Jag gör vanlig fiberhavregrynsgröt och blandar i chokladproteinpulver, mums. Lyxade dock till dagens lunch med Mommas fillimpa med smör och ost på:D


En sån här med smör & ost på går inte av för hackor!

Vad krossades på gymmet då? Rygg och biceps. Fick till ett grymt pass för latsen. Ja för biceps också, men jag har lite svårare att få latsen att svida ordentligt. Men idag lyckades jag alltså:thumbup:
Riktigt slut i musklerna och med lunchen nedsjunken åtminstone en bit, ska jag nu ta en timmes prommis med dogsen...
...och sen ladda för festen ikväll;)

Ändring fröken!

Har kommit in i en rytm som jag inte känner mig bekväm i alls. Oregelbunden träning och typ ingen tid för varken egen blogg eller andras. Nu måste det till en ändring! Ska klura på den nöten under helgen.

Efter tre vilodagar var jag i morse äntligen tillbaka på gymmet 'to make my muscles bleed'. Bröst och triceps blev det. Gick bra, men det känns lite trögt efter så lång viloperiod:(
Fick iaf till en av tricepsövningarna riktigt bra. Har bara kört den en gång innan, så det kändes nice!



En annan bra tricepsövning som kördes idag

Nu har jag precis tagit ut Mommas fillimpa ur ugnen. Blev lite sugen på att baka nåt smaskens till gofrukosten i morgon och den limpan har jag inte bakat på tusen år. Luktar ljuvligt i köket nu, blir nog svårt att inte provsmaka redan ikväll:s 

Fyndade jeans igår!

Angående den långa dagen igår:

Först hade jag nästan alla daghundar. Sedan hämtade jag Per på jobbet och när vi hade ätit middag stack jag och Daniella ner till Birsta (handelsplats). Skulle köpa skor till henne, mig och Eddie men det var bara Ella som hittade ett par. Sedan ville hon gå och kolla lite kläder och då lyckades jag fynda två par jeans! 100 spänn paret!!!:O
Inte ofta jag köper kläder till mig själv, hatar att gå och shoppa och prova kläder. Men man kan ju bara inte tacka nej till ett sånt fynd precis!
Ska försöka få till några bilder på nyförvärven. Blir kanske på lördag när jag ska inviga ett av paren på festen jag ska på;)
När vi kom hem tittade daghunden Meija med matte förbi bl a för lite schemaplanering. Så när jag äntligen slängde mig ner i soffan för att koppla av lite var jag aningen trött och mör:P


Söta lilla Meija 

Dagens smarriga lunch

Det här snodde jag ihop i ugnen till lunch idag. Ja, jag kokade bulgur som jag åt till förstås:)


Torsk med dill och grönsaker, mums!

Toklång dag...

...berättar mer i morgon:)

Godnatt!

Så j-vla förbannad!

Hur f-n tänker man när man har sina skällande hundar ute på nätterna?! Inte f-n tänker man på grannarna iaf:mad:
05.20 i morse vaknade jag av grannens hund som stod och skällde. Han sitter fast typ 20-30 meter från vårt sovrumsfönster. Jag hör även en annan hund stå och skälla längre bort! Grejen är att Per jobbade sent igår och kom inte hem förrän strax efter midnatt, så jag var vaken säkert till 00.30. Dubbel:mad:

Där får man för att man alltid är så noga med att aldrig släppa ut hundarna på baksidan i ickekristlig tid. 
Ja ja, det är bara att bita ihop och sätta in tändstickor i ögonen när man sitter över böckerna idag:bigeyes:
 


Vad ska man säga...

...mina underbara ungar!

Kolla in deras påhitt>>


Träningslära på schemat

Nu har jag kommit igång att läsa träningslära. Hur kul och intressant som helst ju!!! Man vill bara inte lägga ner boken. Jag fick dock tvinga mig till det, för nu har jag läst första delen och ska härnäst svara på instuderingsfrågorna till de sidorna. Men det får det bli imorgon för nu ikväll ska jag se till att komma igång med anatomin också:D



Annars har jag varit ute och gått några timmar i regn med alla hundar och tror ni inte att mina stövlar går sönder då?! Som tur var spöregnade det inte då mitt på dagen som det gjorde imorse och jag hoppas innerligt att det inte regnar imorgon för jag hinner inte iväg förrän imorgon kväll för att köpa nya. Så j-vla surt med blöta fötter:thumbdown:

Lång dag med skakande ben

Den här dagen blev väldigt lång med ett mördarbenpass, daghundar, möte på Eddies skola, middagsfixande, renbäddning av sängar och sen genomgång av skoluppgifterna som vi har fått idag. Orkar därför inte skriva mer just nu. Blir till att gå och knoppa i stället!

Fast en sak måste jag bara skriva innan jag stänger ner; fy f-n vilka benpass jag får till nu! Vet inte riktigt vad det beror på, men passen blir så bra att mina ben skakar och viker sig! Halvtungt att promenera i några timmar efteråt. Men å andra sidan är det nog tur att jag gör det, för skulle jag sitta stilla så skulle jag nog inte kunna komma upp på benen igen efter en stund, haha.


GODNATT!

Typiskt mig!

På väg till gymmet kommer jag på att jag naturligtvis hade glömt papperet med de planerade övningarna hemma. Typiskt mig att glömma en sån viktig sak efter att ha planerat programmet i typ en timmes tid:bigeyes:
Medan jag värmde upp i roddmaskinen försökte jag gå igenom övningarna, men en av magövningarna kom jag bara inte på. Så j-vla irriterande och ju mer man försöker tänka desto mer låser sig ju hjärnan! Men precis innan jag var klar med uppvärmningen klack det till och jag kom på övningen. Vilken lättnad och lycka!!!
Det är så himla kul och motiverande att testa nya övningar. Alla fyra magövningarna var nya och de var riktigt bra:D
För axlarna testade jag variationer på tre gamla övningar. Variationerna läste jag om i en av böckerna jag lånat och jisses vad de gav resultat. Känner av axlarna än, supernice! Körde en vanlig gammal axelövning också.


 

Nu ska vi tillbaka upp och köra lite självförsvar...

Planering av dagens träningspass

Nu har jag kollat muskler och övningar så att hjärnan kokar. Tur att man tycker att det är så vansinnigt roligt!
Idag tog jag som vanligt hjälp av DinTraning.se men också av två böcker som jag har lånat på bibblan. Ser riktigt fram emot passet nu när jag ska prova lite nytt:D


Axlar och mage blir det idag

Filmtajm!

Fick till ett grymt pass för ryggen, trots en grönjävulsk träningsvärk i bröst, axlar och rygg efter en av bröstövningarna igår. Men riktigt trött blev jag! Biceps fick också lite nice pisk;)

På eftermiddagen tog jag och dogsen en dryg timmes promenad i ett härligt höstväder. Sedan blev det dusch och fixa till sig lite innan vi åkte och handlade lite gotta och mat och hyrde filmer. Till middagen såg vi The Dogfather, eller när alla hade ätit upp var det bara jag som satt kvar och kollade klart:rolleyes:



Nu sitter jag och kollar på The Dogwhisperer, sedan blir det Fångarna på fortet och efter det den andra hyrfilmen Born to raise hell med min favorit Steven Seagal:thumbup:

Mumsar gofrukost!

Nog för att jag älskar min proteingröt på morgnarna, men bröd med lite smaskens pålägg blir nåt alldeles speciellt när man bara äter det en dag i veckan!
Snart blir det gymmet för att pina rygg och biceps:P


Oj, vad långhårig jag var, haha

Extas!

Efter tre dagar borta från gymmet var jag upp nu på morgonen och körde ett stenhårt bröst- och tricepspass. Känns som man är i riktig j-vla extas nu!!! Igår mådde jag ruskigt dåligt över att inte ha fått sätta min fot på gymmet på så lång tid. Man blir rent deppig och det är lätt att falla i godisfällan:(
Men nu är jag alltså på banan igen och mår toppen! Nu ska jag äta lunch innan första daghunden ska ut...


Usch!

Vad dagarna går fort:bigeyes:
Hinner knappt vakna förrän man ska gå och sova. I morse körde jag igång med kurserna och gjorde de första uppgifterna. Så här första veckan skulle vi bara lära oss First Class och skriva en presentation om oss själva. Eftersom jag redan har jobbat x antal gånger i First Class så blev ju det en enkel uppgift:P
Presentationerna, en i varje "klassrum", klarade jag av ganska snabbt och smärtfritt. Skrev ju inte hela min livshistoria precis, för då hade jag nog suttit än, haha!

Sedan har dagen rullat på med alla hundar och nu mot kvällskvisten har jag hjälpt Daniella lite med en uppgift i samhälle. Nu ska hon och jag snart se CSI Miami:D


Pälsmonstret Hugo

Ny liten stjärna...

...i min daghundsflock! Idag började lilla pälsmonstret Hugo hos mig. Han är fem månader och har mittbena längs hela ryggen, så söööööt! Härligt också med lite päls att gosa med. Det närmaste lång päls jag kommit hittills är Max krulliga öron och Tinas yviga svans, hehe.



På tal om daghundar - jag hade även lite roligt åt Fibi idag, något som jag var tvungen att föreviga!
Läs om det här>>

Nu ska jag nog snart gå och sova. Är lite småtrött efter att ha vaknat tidigt i morse av en askonstig mardröm:|

Korthårig igen

Varit hos min duktiga frissa Cicci idag.


Så himla nice att vara korthårig igen!

PS. Överlevde promenaderna, men benen gör ooooooooont!:P DS.

Fasar just nu...

...en liten aning för promenaderna med daghundarna som jag ska iväg på om sådär en 25 min:S
Har riktigt ruskigt grym träningsvärk i benen och rumpan + en fin liten värk i magen också efter passet i söndags!
Men, men, det är bara att bita ihop. Är ju ändå bara 2 timmar och 10 minuters prommis idag, hehe.

See ya...om jag överlever!


Bl a Mira & Sting ska få sig en promenad idag

Värsta j-vla...

...benpasset ever! Musklerna fick blöda kan jag lova. Benen t o m vek sig där på gymmet! Vet inte riktigt vad som gjorde att det blev ett sådant bra pass, men en stor dos jävlar anamma kan ha ett finger med i spelet;)
För oinvigda går det helt enkelt inte att förklara hur underbar denna kick är när man t o m fyra timmar efter träningen fortfarande är stum i benen. Ett glädjerus eller en må bra-kick av stora mått helt enkelt:thumbup:
Måste bara tillägga att jag faktiskt inte är helt korkad. Det är nämligen vetenskapligt bevisat att man blir gladare av att träna och man behöver inte ta ut sig som jag gör, normal träning räcker för att fylla på glädjedepåerna:D

Nu ska jag snart till bibblan och låna några böcker till kurserna som börjar på onsdag.


Plugghäst igen då

Mrs Duktig

Fy fabian vad jag känner mig duktig! Jag har nämligen putsat fönster idag...efter jag hade varit på gymmet så klart;)
Iofs blev inte alla fönster putsade, bara köket och storbarnas rum blev gjorda. Men det är en början iaf. Ska försöka få tid att fortsätta i morgon, men vi får se hur det går. Har lite gräsklippning som måste göras också. F-n, varför har dygnet bara 24 timmar?!

Nu ska jag lägga undan 1 kg fisk som jag har gjort i ugnen. Återstår bara att koka lite bulgur så har jag matlådor för några dagar, kanon de! Men koka det gör jag i morgon när jag kommer hem från gymmet. När fisken är fixad är det nämligen att nanna kudden som gäller för min del!


So excited!

Satt och laddade inför gymmet med min proteingröt och ett tv-program om ett lejon då jag såg på mailen att jag fått inloggningen till anatomikursen. Åh, nu vill jag ju bara sitta hemma och gå igenom "klassrummet"!!!
Jag hinner iaf kolla lite innan det är dags att lyfta lite skrot:D

 

Antagen

Glömde ju att skriva sist om varför jag pratade med Annica om en anatomibok. Fick veta i torsdags att jag har blivit antagen till kursen Anatomi/Fysiologi - Rörelseapparaten:D

Nu har jag precis mumsat i mig lite av kladdkakan jag bakade tidigare idag. Kan bara säga; försvinnande god!!!



Nu blir det filmtajm - The reaping. Får se hur mycket jag vågar se:S

Gymmet, friska luften och köket hittills

Studsade upp med tuppen i morse, alltså klockan sju. Per skulle iväg och jobba och då jag har så svårt att somna om när jag väl har vaknat, så var det lika bra att kliva upp. Finns så många roligare saker att göra än att ligga och dra sig i sängen! Åka till gymmet t ex. Efter att ha fixat lite med dogsen och mig själv och skrivit med min vän Annica på MSN om en anatomibok + lite annat så klart, så var jag på gymmet 09.30.
Jävlar vad jag kunde köra på hårt idag! Går inte att förklara hur nice det var! Rygg och biceps stod på schemat och ja, biceps värker än kan jag säga:D
Testade två nya bicepsövningar vilket alltid är kul och motiverande. Som vanligt fick jag tips från DinTräning.se. Fortfarande en kungsida!
När jag var klar och skulle åka hem fick jag tillfälle att titta på när GMUarna (Grundläggande militär utbildning) hade microträning mellan två lektioner. Även om det bara rör sig om typ fem minuter så led jag lite med dem för jag vet hur oskönt det är att fysa i uniformen:|

Sen blev det en timmes walk med dogsen. Var riktigt varmt och skönt trots att det inte kändes så när jag skulle gå. Svettades t o m sista biten!

Nu har jag precis bakat Leilas kladdkaka med pinjenötter fast jag skippade nötterna. Daniella och jag ska provsmaka snart:P
Receptet hittar ni här>>


Denna övning blev det dock inte idag

Varning! Fredagsfräckisar ;)

Måste bara lägga ut dessa fräckisar som jag fick av svägerskan Anna-Carin idag:P

En kvinna låg och solade på stranden. Plötsligt flög det upp en humla mellan benen på henne. Hon fick panik och sprang (så gott hon kunde) till en doktor. Hon berättade vad som hänt och doktorn svarade:

- Gå hem till din man och be honom smörja in snoppen i honung, låt honom försiktigt för in den och locka ut humlan.

- Men doktorn, jag är tyvärr singel!

- Jaha, då kanske jag kan hjälpa dig.

Så han hämta honung, smorde in sitt vapen och började sedan sakta föra in den. Det gick en stund, men så började han att öka takten mer och mer.

- Men vad gör du? skrek kvinnan. Du skulle ju ta det försiktigt.

- Jag har ändrat mig! Jag skjuter den jäveln istället!


En äldre dam kom in till tandläkaren. Drog av sig trosorna å hoppade upp i tandläkarstolen med benen isär.
Tandläkaren blev pinsamt röd men tog det hela med fattning å sa med stadig röst *Nu har du kommit fel*.
Damen svarade: Nej, det har jag inte! Det var du som satte in löständerna på min man å då får du ta ut dom oxå!


Män är födda mellan kvinnans ben och spenderar resten av sitt liv på att försöka komma in där igen......ska vi kalla det för hemlängtan?


En make hjälper sin fru med ett lösenord till datorn, han knappar in: "MIN_SNOPP".
Frun faller ihop av skratt då datorn poppar upp felmeddelandet:
ERROR: NOT LONG ENOUGH






 


Fredag...och en soft sådan

Idag chillar jag och dogsen lite. Fick veta igår att även Sting & Mira blev lediga, så av daghundarna har jag bara Tina idag (två promenader). Sen hade jag gräsklippning på schemat för dagen, men hela baksidan gjorde jag klar igår så nu är det bara sidorna kvar, vilket inte tar lång stund. Nice!

Har varit på gymmet idag iaf. Kändes lite trögt innan jag kom dit, men det gick över förväntan, ja riktigt bra faktiskt! Körde bröst och triceps och jag ökade på båda:D



Nu ska jag och mina skruttar passa på att ta en timmes prommis i solen innan det är dags för Tinas andra runda:)

Shit pommes frites...

...vad det rullar på och dagarna går fort!

Har ruskig träningsvärk i ben och rygg efter marklyften igår. Wonderful att få känna känslan igen efter lite dåligt med träning de senaste dagarna. Idag blev det inte nån träning heller. Prioriterade hemmet och mina hundar i morse. Tänkte ta en halvtimmes prommis med dem, men det var så underbart väder att vi drog ut på den till 45 minuter i stället.
Mitt över dagen var det daghundar som vanligt och så hann jag med ett möte med jobbcoachen också. Just nu har jag många tankar och idéer att bolla med honom och han är positiv till allt jag säger. Kan det kanske tyda på att mina idéer är smarta alltså;)
...och nu är det väl snart dags att hämta maken efter jobbet igen.

I söndags hade jag förresten ordnat gemensam hundpromenad. Den kan ni läsa om här>>


Bild från promenaden; Hobbe & Loka med husse & matte

RSS 2.0