Inte illa!

Blev jobb 8-17 i grönt. Passade ju på att jobba på lite idag då jag har vilodag från gymmet och ingen cardio som behöver göras heller. Har nu kommit ett steg närmare ett genomförande av Uniformsmässan den 21 augusti. Jag fick ett eget kontor också, inte illa minsann ;)
 
När jag kom hem var det tre fyrbenta som inte visste till sig av lycka. Då är det extra skönt att komma hem från en arbetsdag, man känner sig så efterlängtad och poppis!
 
Mysigt välkomnande efter arbetsdagen :)
 
 

Hello vader!

Djurisk träningsvärk i vaderna efter 40-repparna igår! Ja, resten av benen känns de också. Lyckades bra med Sara också eller hur var det nu hon skrev på fejjan; Träningsvärk from hell, hehe.
Med denna härliga smärta klarade jag ändå ut en 35 minuters pw imorse. Gillar faktiskt att gå med träningsvärk i benen, en lite skön smärta liksom.
 
Sedan briefade Per mig om jobbet jag påbörjar imorgon bitti. Japp, det är dags att dra på sig grönkläderna och rodda ihop och genomföra ett event, nämligen uniformsmässan i Tonhallen, Sundsvall. Kommer att jobba med detta deltid i två veckor nu.
 
Eftermiddagen spenderades på gymmet med ett bröst-, axel-, triceps- och magpass. Axelövningen pull apart gjorde jag dock hemma eftersom det inte fanns nåt gummiband på Spegeln. Hade inget jag heller men det problemet löste jag genom att införskaffa ett på vägen hem. Övningar som kördes på Spegeln var bänkpress, lutande hantelpress, flyes i maskin, triceps extensions och reverse crunches. Fick till ett tufft och bra pass :)
 
Nu ska bara bling bling-naglarna av sen är det dags att sova skönhetssömn!
 
Drygt avbrott på pw:n imorse
 

Kört skiten ur Sara

Sara och jag hade planerat en pw imorse men då regnet öste ner när vi vaknade så planerade jag om och tog med henne till gymmet ist. Hon hängde med på mitt benpass och nu viker sig hennes ben, hehe. 
Det var ju första gången jag körde ben efter det nya upplägget och det var ett riktigt skönt benpass. J-vlar, rent ut sagt, vad det sved med 3 x 40 i stående vadpress! Knäböj, liggande lårcurl, benpress och raka marklyft stod också på programmet. Än en gång måste jag säga att det gör verkligen skillnad när en viss vikt står angiven i programmet. Man kämpar och tar i på ett helt annat sätt :)
 
När vi hade kommit hem och ätit lite regnade det inte längre så då blev det en pw på 45 min ner till stan i ett ärende. Kommer verkligen att sakna gåsällskapet nu när Sara med familj åker hem ikväll :(
 
 

Ordnade upp sig

Det var mulet imorse när jag tog morgonrundan med hundarna men det ordnade snabbt upp sig. Så nu har vi kommit hem från en härlig promenad på nästan två timmar som tog oss upp till Länsmuseet Murberget. Alvin fick kolla in djuren och Sara, Daniel och Per var in och kollade i några av husen medan jag stod ute med hundarna. Blev en liten glass för oss alla också ;) 
 
Nu får vi se vad resten av dagen bjuder på... :)
 
Per var helnöjd över att ha hittat en glass som heter Lill-Per :)
 
Så här hittade jag gullsnuttan imorse - i fotändan hos Daniella som hade lagt sig att sova på soffan
 

Pics från dagens äventyr

Direkt efter frukost (som ännu en dag kunde avnjutas ute!) packade vi ihop oss och åkte ut till landsstället vid Höga Kustenbron. Mysigt värre hade vi, men tyvärr blåste det lite kallt nere vid älven när vi gick ner för att bada så det blev inget dopp. Här kommer några bilder:
 
Sara hade fulaste grillpinnen iaf, haha
 
Alvin väntar på korv :)
 
 
När vi kom in till stan igen tog Sara och jag en timmes pw. Då jag egentligen bara har 5 x 45 min cardio denna vecka hade jag egentligen inte tänk gå ut och gå idag. Men det är ju så kul när man får sällskap och dessutom av någon som också tycker att det är skönt med powerwalks. Sedan blev det tacomys som avslutades med en nyttig paj som jag bakade efter coach Sannas recept men modifierade lite efter de ingredienser jag hade hemma. Vinbären i pajen plockade vi med oss från landet, underbara sommar! Till pajen blev det nya Arnold-rullen The last stand. Vad ska man säga, han har gjort det igen. Arnold levererar alltid!
 
 

Ännu en perfekt dag!

Jag och Sara började dagen med en timmes pw...i shorts och linne, så underbart!
Sen blev det frukost ute igen. När den låg finfint nere i magen gick jag, Sara, Daniel och Alvin ner till sjön här bakom oss. De badade medan jag och hundarna agerade Baywatch på stranden ;)
 
 
Lite mat och häng ute på baksidan innan det var dags för dagens styrkepass. För min del stod axlar och triceps på schemat. Axlarna fick slita kan jag säga! På flera övningar blev det max belastning och på resten mellan 8 och 9 i belastningsgrad på en skala av 5-10. Men jisses hur mycket mer man pressar sig för att klara den vikt som står i schemat :)
 
 
Efter träningen mötte jag och Per upp Eddie och Sara med familj hos Pers föräldrar för att äta middag. Nu har vi varit hemma en stund och ska nog se nån film :)
 
 

Träningen och äventyret igår

Efter frukost som avnjöts ute på baksidan (so lovely) åkte jag och Per och tränade medan Sara, Daniel och Alvin drog iväg på eget håll. Första passet efter nya upplägget och det blev rygg och biceps. Har nu fått i programmet en speciell vikt jag ska lägga på och sen skriva ner hur mycket jag orkade och ansträngningsgrad. Ruskigt taggande! Är så himla nöjd med mina coacher :)
Fruktansvärt skönt att vara på banan med träningen igen efter resan och sen dagarna med huvudvärk!
 
Favvon hantelrodd är med i nya upplägget :)
 
Lite mat i magen och en dusch sen åkte jag, Per och Eddie och mötte upp Sara & gänget vid Rövarbyn vid Skuleberget. Vi åkte dock vidare till Strutsfarmen strax söder om Örnsköldsvik. Kollade in strutsarna + strutskycklingarna i olika storlekar och fiskarna i dammen och så tog vi en fika. Supermysigt och det var ju verkligen kanonväder!
När mamma hörde att vi hade vägarna förbi dem i Storsjön där de och brorsan står med husvagnarna blev vi inbjudna på mat på vägen hem. Det tackar man ju inte nej till. Min lite roligt tokiga faster med make och barnbarn var också där så vi blev en 16 personer till middagen. Trevligt värre!
När vi kom hem softade vi till en film. En skön avslutning på dagen alltså :)
 
Så vansinnigt fulsöta!
 
Rätt stora...
 
...och små
 
 
 

Perfekt sommardag!

Det har varit en perfekt sommardag idag som började med träning, däremellan äventyr med Sara, Daniel, Alvin, Per & Eddie och sen som avslutning film till nu. Orkar inte skriva nåt mer nu så jag berättar mer imorgon :)
 
 
 

Semester, jobb, huvudvärk & komplimang

Den nedrans huvudvärken höll i sig även idag, så den planerade (och efterlängtade) benträningen var bara att skjuta upp igen. Ingen morgoncardio blev det heller, grrrr! Men nu efter en sen middag började äntligen värken släppa så jag, Sara och Alvin (som tillsammans med Daniel kom hit vid middagstid) tog en dryg timmes pw. Underbart att vara på banan igen och nu taggar jag som attan inför morgondagens styrkepass! Passet blir efter nya upplägget jag fick av coacherna igår, så det blir extra roligt :)
Den här veckan ska jag gå ner i cardion lite, 5 x 45 min ist för 7 x 60 min. Lite blandade känslor. Jag har aldrig gillat cardio, men jag har liksom lärt mig att gilla min timme innan frukost.
En liten ökning av kolhydraterna blev det också + ett tillägg av 1 tsk olivolja.
 
Annars har jag och Per varit ute på Hemsö fästning och fortsatt med förberedelser inför träningshelgerna. Sen var jag en sväng på Apoteket. När jag ska betala säger expediten värst vad du var musklig, tränar du mycket? Behöver jag säga att det gjorde min dag? ;) Kul också att hon blev intresserad av mitt jobb (hade hälsocoachtröjan på mig)!
 
 

Jobbig skitdag men ändå givande och trevlig

Låter kanske lite förvirrat och lite så har jag känt mig idag pga en asdryg huvudvärk som började redan igår kväll innan jag skulle gå och lägga mig. Den hängde kvar imorse och har inte släppt än. Blev alltså ingen träning imorse heller som jag hade tänkt :(
 
Den planerade resan till Sundsvall för att affischera blev dock av. Hade inget val där, reklamen måste ut nu! Det var jobbigt att springa runt på en massa gym + en butik, men alla som vi besökte var väldigt positiva så det lättade upp lite. Innan vi åkte hem stannade vi till hos Anders Graneheim för att lämna några affischer som han ska hjälpa mig att sätta upp. Jag säger det igen, den mannen är bara för ödmjuk! Pratade så klart lite annat också och så en liten hemlis som jag inte avslöjar förrän det isf är klart ;)
 
Resten av kvällen blir vila framför TVn, bl a en Dolph Lundgren-film som går på Showtime :D
 

13 år som fru Brodén

Ja, faktiskt firar jag och Per bröllopsdag idag, knypplingsbröllop eller 13 år! Vi är rätt trötta efter nattresan så nåt speciellt firande blir det inte (precis som om vi nånsin brukar fira bröllopsdag, dah). Vi åt en god middag bestående av kött, ugnspotatis, chilibearnaise och sallad i sällskap av Daniella och Eddie. Nu blir det bara soft och mys framför TVn :)
 
...och till Per vill jag bara säga att jag älskar dig lika mycket efter alla dessa år! <3
 
 
 

Bildbomb från det underbara veckoslutet

Har haft ett alldeles för trevligt veckoslut för att skriva i bloggen. Men nu tänkte jag visa i några bilder vad vi har gjort.
 
Torsdag kväll när vi hade kom ner satt vi ute och pratade och käkade i medelhavsvärme jämfört med Härnösandstemperturen vi åkte ifrån. 
 
Smet ut på en pw varje morgon innan alla hade vaknat. Det här är vyerna från fredagens timme och lördagens en timme och 25 min. Kul att gå på gamla promenadvägar igen efter x antal år :)
 
Grabbarna grus och Per i sitt esse på Grönan där fredagen spenderades fram till strax efter 18. Sen blev det grillning hemma i Lidatorp.
 
Vyer från lördagens förlängning av pw:n. Tyvärr blev det inga fler bilder från lördagen. Vi åkte in till Nynäs och Nickstabadet på dagen och sen blev det Heron city så att pojkarna (dit även Per räknas) fick spela lite. Väl hemma igen blev det filmkväll.
 
På söndagen blev pw:n på delvis nya marker. Lite spännande att se var jag skulle komma ut och därmed när frukosten skulle bli, men det blev en lagom runda på dryga timmen så frukosten kunde intagas i normal tid ;) 
 
Söndagen bjöd sen på en liten promenad i hamnen i Nynäshamn och en nostalgitripp ut till Muskö. Vi hann också träffa och slänga några ord med våra vänner Danne & Monica och Peter, Pamela & Alexandra :)
Sen blev det nattkörning hem till Norrland.

Framme

hos familjen Markström. Åh, så roligt att få träffa dem igen!
Eddie och Alexander fann varandra direkt som vanligt. Verkligen gulligt hur de är som ler och långhalm de där två <3
Imorgon bli det Grönan om det är bra väder, så det är bäst att ladda genom att slå igen de blå nu :)
 
 

Perfekt dag

Den här dagen har varit precis som jag vill ha det, händelserik från morgon till kväll. Särskilt bra med en sån dag idag också då jag längtar tokigt mycket till imorgon då vi åker ner till Angelica & Kenneth.
Hur som helst så började dagen med en timmes pw, frulle och sen upp till gymmet tillsammans med älsklingen. Bröst, armar och mage stod på schemat. Känner mig fortfarande lite mörbultad i kroppen. Men passet kändes ändå riktigt bra, inkl magövningen som jag i stort sett skrek mig igenom pga en grym träningsvärk. Så skönt att känna att man har muskler ;)
 
Efter lite käk och en dusch åkte jag, Per, Eddie och Simon (Eddies kusin) ner till Sundsvall och Birsta. I Sundsvall fick jag en present av Per, ett par nya Better Bodiesbyxor! :D
I Birsta blev det bl a lite inköp inför vistelsen i Stockholm, shorts och t-shirt till Eddie t ex. Killarna åt på McDonalds medan jag tog en kaffe. Så nöjd över att jag inte föll för frestelsen :)
 
Nu ska jag fixa lite till inför morgondagen innan det är dags att för skönhetssömn. Blir nog till att ställa klockan så att vi kommer iväg nån gång. Får se om jag lyckas få till nåt inlägg under dessa dagar, annars på återseende på måndag!
 
Magen svider!!!
 
 

Kvällspass

Blev ett, i mina ögon sett, sent pass på jobbets gym tillsammans med maken. Vi har ju pysslat med annat hela dagen och efter middagen gick jag upp och klippte mamma, så vi var inte på plats på gymmet förrän 19.30. Nästan läggdags, hehe.
Idag var det dags för rygg, axlar och mage. Känner mig aningen mörbultad i kroppen, men jag antar att det är för att jag har kommit igång med träningen efter dieten och uppehållet kring tävlingen. Blev inte direkt bättre av att det var typ 30 grader på gymmet heller. Men ändå ett skönt pass!
 
Nu ska jag nog snart krypa till kojs. Vore bra om jag vaknade lite i tid imorgon så att det inte blir så sent med cardio och träning, för efter det blir det en tripp till Sundsvall :)
 
Windup alarm clock

Både längtan och vånda

Står just nu inför värsta våndan. Vi åker ner till våra vänner Kenneth & Angelica på torsdag (tjuvarna göra sig icke besvär dock eftersom huset ändå är fullt av människor och hundar). Hade tänkt att fixa iaf några matlådor att ta med, men nu tycker Per att jag ska ta lite ledigt och strunta i det helt. Ångest, vet inte hur jag ska göra. Skulle vara otroligt skönt att för en gångs skull kunna göra som alla andra och bara kunna åka. Samtidigt mår jag inte bra varken fysiskt eller psykiskt på "vanlig mat". Men jag tänker nog lite så här att när vi är ute och åker får jag försöka hitta ställen som serverar sallad och mellanmåls-Keso finns ju typ på varje mack och 7-Eleven. Dock kommer äggvita att packas med så att jag får mina prottepannkakor på morgonen. Där går liksom gränsen ;)
 
 

Vallat ungar och hundar

Med en grym träningsvärk i benen lyckades jag valla ungar och hundar runt vårt underbart fina Länsmuseet Murberget. Då vi även gick dit och hem tog hela utflykten nästan två timmar :)
 
Simon i en kyrkstuga
 
Eddie
 
Utanför kyrkstugan
 
Blev glass för killarna också. Jag stod dock emot frestelsen *stolt*
 
 
 
 
 

Nu vet jag definitivt

att jag har två ben!!! Frågan är bara om de kommer att vara till så mycket hjälp när jag ska ta mig upp ur sängen imorgon?! Efter 50 min extra pw igår + en långis med hundarna, svägerskan och Dexter så kändes benen rätt stumma redan imorse vid dagens pw. Hade faktiskt funderingar på att cykla hemma ist men jag tycker att det är så ruskigt skönt att gå ute i friska luften nu på sommaren. Sen var det ju dags för ett benpass också som på ett alldeles förträffligt sätt stummade till benen så till den grad att jag stapplade till några gånger. Tre härliga superset med bl a utfall bakåt, höftlyft med ryggen/skuldrorna mot en bänk och raka marklyft med hantlar fixade biffen för benen. Som en bonus för lilla magen avslutades passet med 3 x 50 toe touch situps. 
Tur att Per är hemma imorgon bitti iaf så kan han ju hjälpa mig upp, haha.
 
Annars har jag varit och fått affischerna till träningshelgerna tryckta idag, så nu är det bara att åka på turné och sätta upp :)
 
Tro det eller ej, jag är lite kär i mina tävlingsnaglar så de har fått vara kvar ;)
 

Fortsätter att njuta av livet!

Helt underbart sommarväder idag igen, så det tog inte emot det minsta att ge sig iväg ut på kort hundprommis och sen en timmes pw i shorts och linne innan frukost ;)
Började avnjuta frullen ute på baksidan men tyvärr hittade typ hela Härnösands äckliga spyflugor till min frukost också, så jag fick faktiskt gå in till slut. Inte ok! 
 
En stund senare gick jag, Per, Eddie och hundarna ner till stan, mycket för att tjejerna skulle få lite stadsträning men så fick ju jag mig en mjukglass också. Inte uträknat alls från min sida ;)
 
Nu ska jag sno ihop och äta några proteinpannkakor sen är vi bjudna ut till Peter & Ida på grillning. Kommer bli så kul!!!
 
Love life right now!
 
 

Bröst-, armar- och tacofredag

Blev ett skönt pass för bröst och armar på jobbet. Även idag tillsammans med Per och Eddie. Två superset bröst/biceps och sen ett superset triceps/triceps. Avslutade med benlyft för den av träningsvärk smärtande magen. Med risk för att bli utnämnd till självplågare, hehe, så måste jag erkänna att jag älskar att träna med träningsvärk. Helt underbar känsla ju!
 
Efter träningen var det dags för tacofredag i vanlig ordning. Men till skillnad från de senaste sex månaderna så åt även JAG tacos. Sååå gott och sååå mysigt att äta samma som familjen! Jag känner att jag ibland måste få göra små avsteg från kostschemat :)
 
För en gångs skull var jag klar före Per. Skönt att titta på när man har gjort sitt, hehe
 
Än står han sig gubben ;)
 
 
 

Bunkrat D-vitamin

Kort hundpromenad och sen en timmes pw i shorts och linne! När jag kom hem; frukost bestående av mina himmelskt goda proteinpannkakor med mosad banan ute på baksidan. Det är SOMMAR!!! Love it!!!
Älskar verkligen min livsstil och uppskattar att jag får syssla med det jag vill. Vilken livsstil man än har valt så gäller det att uppskatta även det lilla. Att vara tacksam för det man har och inte sukta efter det man inte har. Sen kan man sätta mål för att uppnå eller få något men det är en helt annan sak än att passivt gå runt och bara sukta. Om ni hänger med i mitt resonemang?
 
Bästa frullesällskapet :)
 
Gjorda på 1 ägg, 4 äggvitor, ½ dl havregryn, pepparkakskryddor + lite sötningsmedel
 
Nu har det blivit dags för 14-målet innan gymträning också :)
 
 

Första styrkepasset

Idag var jag tillbaka på gymmet efter tävlingen. Tänk vad jag har saknat det! Ett nytt upplägg som innebär många superset. Idag var det ryggen och axlarna + magen som fick sitt. Superseten i detta upplägg körs genom att kombinera de olika muskelgrupperna. Supersetade alltså olika ryggövningar med olika axelövningar. Under ryggövningarna såg jag coach Davids ord framför mig: Du var jättefin och bra på scenen, poserade perfekt och hade bästa ryggen i din klass! ...och bättre ska den bli!!!
Hela passet kändes bra och nu längtar jag bara till jag kan börja bygga på allvar :)
 
Resten av dagen har jag jobbat med affischen för wellnesshelgen. Nu är den iaf klar och godkänd av alla samarbetspartners. Dags att spridas! 
 
Helgen kommer att vara 20-22 september
 

Supernyttig risifrutti!

Har mixtrat lite i köket igen. Den här gången blev det en supergod och supernyttig risifrutti. Så här gjorde jag:
 
Blandade ihop 100 g kvarg (lätt) och 100 g cottage cheese (lätt) med en kapsyl vaniljarom och ca 1 msk sötningsströ ordentligt. Tinade några frysta blåbär och toppade med. Voilà, blåbärsrisifrutti!
 
Ett kanonmellis som innehåller bra med protein och minimalt med fett och kolhydrater. Bonus är alla nyttigheter i bären! :)
 
 

Ordning & reda

Tillbaka med diet och rutiner. Precis som jag vill ha det och min mage mår så bra igen. Detta innebar alltså att matlåda fixades när vi åkte och hälsade på Stefan, Lotta och barnen i deras sommarstuga. Måste dock erkänna att jag inte kunde tacka nej när de bjöd på kladdkaka, jordgubbar och grädde...
Hade en underbart trevlig eftermiddag ute hos dem. Hoppas verkligen att vi ska hinna träffas nåt mer innan de åker tillbaka hem till Skåne!
Har fått nya upplägget för styrketräningen också så imorgon ska jag äntligen tillbaka även till gymmet!
 
Stefan & Lottas söta Frasse!
 

Planer efter tävlingen

Planerna efter tävlingen har ju varit klara ett bra tag men nu tänkte jag avslöja dem för er :)
 
Jag vill definitivt tävla igen! Men jag vill bygga massa i minst ett år först, så tävlingen som kan bli aktuell att sätta som mål är Luciapokalen 2014. Har meddelat coacherna så redan nu börjar arbetet mot nya målet och vet ni vad? Jag trivs som fisken i vattnet med det!
Den här veckan ska jag köra 60 min cardio/dag och det var precis hur skönt som helst att sätta sig på cykeln imorse. Har fått ett nytt kostupplägg av David också. Det är ganska likt schemat för sista veckan innan tävlingen, men jag får äta blandade grönsaker och inte bara sparris och som proteinkälla får jag välja annat än bara kyckling och vit fisk. Jag får dessutom äta min efterlängtade kvarg och cottage cheese till mellis och kvällsmål om jag vill. Lite bär och nötter är tillbaka också. Rena rama festen alltså...och väldigt skönt att vara tillbaka med både diet och rutiner!
 
 
 
 

Superduperdag

Har haft en superhärlig dag. Efter frukost, som återigen bestod av min älskade proteinugnspannkaka, bakade jag proteinmuffins. Testade ett av coach Sannas recept som jag modifierade lite. Använde nektarin ist för pumpapuré och så stack jag ner några hela bitar av nektarin i varje muffins också. De blev helt gudomliga. Per gjorde också tummen upp medan Eddie tyckte att de var så där. Men han är så himla kräsen så man kan inte riktigt räkna hans betyg ;)
 
 
När vi hade avnjutit muffinsarna gick vi en promenad nästan hela familjen. Vi blev nog borta en 2½ timme ungefär  för det blev fem stopp efter vägen. Två ärenden gällande bilen, vilka var de vi gick för från början. Men så efter vägen träffade vi vår vän Lotta som är på besök i stan. Så himla kul att få en pratstund och så bestämde vi att vi ska åka ut till deras sommarstuga och hälsa på också. Ser vi fram emot! Sen slank vi in hos Pers föräldrar som bor efter vägen vi gick och så blev det även ett besök i djuraffären där vi handlade hundmat och fick oss en till trevlig pratstund med grannen som äger butiken.
Till middagen myste vi med att se en film. Mao en superduperdag!
 
Några av mina <3
 

Tävlingsdagen!

Nu har jag ätit, vilat och samlat tankarna lite så för er som är nyfikna tänkte jag nu sammanfatta gårdagen lite. 
 
Men först vill jag tacka min underbara familj för all hjälp under resan och för att ni har stått ut med mitt inte alltför underbara humör den sista tiden! Ett extra tack vill jag ge min älskade dotter som kom in från sin pappa i fredags kväll särskilt för att hjälpa mig med skönhetsdetaljerna. På fredag kväll fixade hon mina naglar och ögonbryn och på  lördag morgon klev hon upp 05.45 (!) för att sätta upp mitt hår och limma på lösögonfransarna. Hennes jobb fick jättemycket beröm, superkul! Flera trodde att naglarna var gjorda på salong!
 
Så till sammanfattningen. Kl 05.00 åt jag frukost. Hade längtat så efter denna "crap load" men när jag började äta växte det mer och mer i munnen bara. Fick ju heller inte dricka någonting. Tro det eller ej, jag saknade mina äggvitor! Daniella fixade mitt hår och lösögonfransarna. Sen åkte jag, Per och Eddie ner och mötte upp mina coacher Sanna och David på Tonhallen. Sanna lade make up på mig innan det var dags för registrering. En sista matlåda och lite uppumpning sen var det dags att beträda scenen. Först stod alla atleter på scen för en massiv posedown. Direkt efter var det min klass, korta bodyfitnessklassen. Tyvärr så dök bara fem av tio upp så tiden på scen blev lite snöpligt kort. Kom på fjärde plats, men jag är helnöjd ändå. Har vunnit så mycket annat; nya erfarenheter, ny kunskap, en hel dag med mitt team med helt underbara coacher och teammedlemmar och kanske framför allt så var jag supernöjd med formen. Prickade den precis!
Infogar beskrivningen av bodyfitness:
Bodyfitness liknar bodybuilding men fokuserar mer på musklernas utseende än deras storlek. Man ska vara fysiskt balanserad och ha definierade muskler men ändå se kvinnlig ut. 
 
Så några bilder:
 
Sara och hennes familj kom ända från Skellefteå för att titta! 
 
Reklam för min boot camp på Hemsö fästning visades ovanför scenen. Tack för det Anders Graneheim!
 
Vill till sist tacka Team Proteinbutikens utvecklingsteams superduktiga coacher David och Sanna som såg till att jag var i toppform och så klart alla teamisar! Vill även tacka alla ni andra som har peppat, stöttat och följt min väg till Tammerpokalen 2013! Guld värt! 
Låter som om jag har vunnit en Oscar eller nåt, men det känns faktiskt lite så också!
 
Absolut till sist några länkar:
 
Blev rörd till tårar av Saras ord om mig:
 
Sundsvalls Tidning. Kolla in bild nr 3:
 
Läs om min teammedlem Marcus och hans sambo Maria som också tävlade igår:
 
 
Planer för framtiden tar jag i ett senare inlägg, men de är klara ;)
 

Äntligen mjukglass!

Supertrött men glad och nöjd tjej som äntligen har fått sin mjukglass ;)
Nu är det äta lite gott, vila och mys som gäller. Skriver mer imorgon...
 
 

Sista droppen vatten

För nästan en timme sen dracks sista vattnet innan tävlingen. Blir skönt att inte behöva springa på toa stup i kvarten men jag misstänker att jag kommer att vara torr som öken i käften innan jag får dricka igen. Men nu är det verkligen slutspurten och det känns som att det är värt det :)
 
Nu lite bikiniblingning...
 
Imsdal 33cl
Imsdal är det enda tillåtna vattnet jag har druckit de senaste två dagarna

Dan före dan

och snart dags för nästa utmaning för min del. Jag gillar nog inte riktigt att sitta stilla och låta livet stagnera, hehe.
 
 

Planerna sprack lite ;)

Okej, jag lurades lite när jag skrev tidigare idag att jag bara skulle ägna mig åt vila och skönhetsvård. Jag var ju tvungen att sy lite på tävlingsbikinin också. Tanken var att den skulle bli klar idag, men precis innan jag skulle sy sista sömmarna kom våra vänner Maria och Mattias förbi. Då de åker hem till Västerås imorgon kunde jag ju inte mota dem i dörren precis, hehe. Men jag ska ju inte upp och cykla en timme imorgon bitti så då har jag ju all tid i världen att sy klart. Sen ska den ju blingas förstås. Det tar jag dock som vila under dagen ;)
 
Skickade bilder ikväll till coacherna. Sen ska jag skicka bilder imorgon igen. Detta för att kolla formen för att bestämma vilken tid jag ska äta min "crap load" på lördag morgon. Underbar kritik kom tillbaka:

 

Vi jublar i bilen här! Grym du är!

 Du har toppat formen bra!

 

 

Värsta utmaningen hittills!

Dagen ska ägnas helt åt nåt som jag aldrig ägnar mig åt annars; vila och skönhetsvård! Har insett att det jobbigaste av allt med den här satsningen är att vara så fåfäng. Ni som känner mig vet att det liksom inte är min grej, men helt klart en rolig utmaning. Men vem vet, kanske antar en ny stil fr o m nu ;)
 
French manicure with silver nail polish
Saknar champagneglaset i näven bara ;)

Sista styrkepasset

innan tävlingen gjort. Blev armar och axlar på jobbet. Nu har jag bara ett lätt cardiopass kvar sen är det att vila sig i form som gäller. Hoppar nog upp på cykeln till Anna Skipper och "Du är vad du äter" :)
 
Idag satte även Per och Eddie klart nätet runt gärdesgården, så ni kan vavvorna springa på baksidan. Gissa om det blev race?! :D
 
Snart, snart...
 
 
 

Trött & grinig ;)

Jag är aningen lättirriterad nu har jag märkt, hehe. Som idag när jag skulle ner till Spegeln för sista benpasset innan the big saturday. Har ju skrivit förut att det känns väldigt långt till och från bilen där och inte blir det bättre av att de pga ombyggnation har flyttat entrén till baksidan vilket gör att det blir ännu längre. Dessutom går den tillfälliga entrén genom restaurangen och man går naturligtvis en halvmeter ifrån buffébordet och sen på samma avstånd men på andra sidan kommer disken med alla smarriga kakor och smörgåsar. Man kan alltså inte värja sig speciellt bra. Energilös och snorhungrig är det halvdrygt att gå där faktiskt. Som om det inte vore nog så var parkeringen full väldigt långt ner idag. Muttrade undrande vad alla gjorde där just då och det var inte förrän jag kom ut och typ alla bilar var borta som jag insåg att de hade ju varit och svullat i sig av det dignande buffébordet. Naturligtvis hade jag ju precis prickat in den korta lunchstunden också :/
Men nog gnällt nu!
 
Nu sista veckan är upplägget för styrketräningen 10 x 15, bara pumpa alltså. Igår var jag och Per upp på jobbet och körde. För min del avverkades rygg och bröst. Imorgon blir sista styrkepasset som är armar och axlar. Sen blir det vila från både cardio och styrka. Trodde aldrig att jag skulle säga nåt sånt men det ska bli skönt!
Men ikväll ska cardion köras så nu hoppar jag upp på cykeln :)
 
 

Suktar på Eddies frulle...

Medan Eddie käkar en frukost to die for sitter jag och samlar kraft för att ta ut alla dogsen på en promenad. Får sällskap av Eddie också så blir det genast lite roligare och därmed lite lättare iaf :)
Sen blir det ett till av mina mega-mål, yeah right, innan gymmet.
 
 

RSS 2.0