Dålig uppdatering, jag vet :|

Sitter just nu och har en liten paus innan det är dags för kvällsjobb och så har de senaste dagarna sett ut för mig, fast utan pauser typ. Men jag lever iaf och återkommer när jag får en lite längre stund över :)

För övrigt längtar jag efter lite sånt här...


...och lite sånt här!

Rainy day

Nu har jag varit och kört mest förmodligen det enda passet på gymmet den här veckan. Imorgon jobbar jag och på kvällen måste jag fixa matlådor och packa, så det blir nog svårt att hinna med något pass då :(
Blev ingen träning igår heller då Crille kom in till stan så sent och jag hade lite ont i huvudet. Hade tänkt köra bröst och baksida ben igår och rygg och framsida ben idag, men nu blev det ben för hela slanten idag eftersom jag inte vill missa ett enda benpass. Total fokus på ben är det nu och till min stora glädje ger det resultat och de börjar växa!
På väg hem från gymmet stannade jag och laddade upp med fisk och wokgrönsaker på Lidl. Verkligen billigt där ju!

Nu ska jag dra iväg på prommis med Fibi i regnet. J-vla skitväder!

Så här söt lär dock inte jag vara ute i regnet


I'm blessed!

Jag är verkligen välsignad som har förmånen att få låna och träna med finaste Atlas. Idag mötte jag upp honom, matte Stina och hennes son för lite träning. Riktigt kul att se hur glad Atlas blev när jag kom, han började t o m att prata! Har ju varit skitväder några dagar så jag var lite orolig, men vi fick kanonväder verkligen! Vi körde några vindövningar och så efter lite kaffe och te avslutade vi med en ljudövning. Atlas skötte sig kanon trots att det var längesen nu som jag körde med honom. Duktiga killen!

- Trodde du att du skulle kunna gömma dig för mig i ett tätt gransnår matte?! Glöm det!


Gransnåret var så tätt att Stinas son fastnade när han skulle komma fram, haha


Min duktiga och fina stridskamrat!

Nu blir det gymmet med killarna i familjen :D

Me & the boys

Imorse var jag tvungen att se Junior Masterchef Australia. Sista programmet innan stora finalen. Jag har sagt det tidigare och säger det igen; MAKALÖSA barn att laga mat och baka! Idag lagade de till sniglar och musslor! Så imponerad!

Sen blev det en trevlig familjestund på gymmet. Total lycka att få träna tillsammans med mannen och sönerna!
Enligt nya upplägget körde jag idag framsida ben och rygg. Känns bra att dela upp ben på två dagar. Eftersom det är en så stor muskelgrupp blir man fort slut när man kör igenom hela benen på samma pass. När jag nu delar upp benen så orkar jag lägga mer krut på varje sida av benen. Super!

Mina älskade söner <3




Nu ska jag kolla några recept på chokladfondant som ska bakas här idag :D

Back in business!

Förra lördagens formcheck var ju en katastrof pga av förkylningsveckan, men dagens check var riktigt j-vla positiv!
Jag gick alltså upp 1,7 kg på sjukveckan, men det plus ytterligare 100 g har jag nu gått ner denna vecka. Även måtten ökade radikalt under sjukveckan, men nu är jag tillbaka på samma mått som jag hade innan jag var sjuk. Förutom lårmåttet som jag har minskat ytterligare 0,5 cm.
Från dietstart v 10 har jag nu gått ner 1,2 kg, midjemåttet har minskat 7 cm, stuss- och lårmåttet har vardera minskat 1,5 cm.
Tyvärr vet jag inte hur nästa veckas formcheck kommer att se ut då jag kommer att vara borta på jobb tisdag-söndag. Matlådor kommer att fixas och tas med, men träningen uteblir nog. Förhoppningsvis kan jag köra hårt med powerwalks iaf.

Nu kommer snart Crille hem, så då ska jag fixa en proteindrink till honom och så ska jag, han, Eddie och Per bege oss upp till gymmet.

Kanske man kan ta hjälp av sonen igen för denna övning...

Suffléformarna har kommit!

Hade fullt upp igår, så bloggen hanns inte med. Först var det morgonträning för min del. Lite ensamt eftersom Per tog med sig Eddie och Crille och tränade på kvällen ist, men gick bra iaf. Började med mitt nya upplägg denna vecka, så det kördes bröst och baksida ben. Bra och framför allt kul med variation!
Sen var det i vanlig ordning några hundpromenader, en pw som gick riktigt bra och sen spenderades hela kvällen på befälsmöte.

Idag blev det också morgonträning, men nu tillsammans med min älskade man. Energin var inte den bästa (längtar såååå till ätardagen imorgon) men fick till ett skitbra axelpass iaf. Sedan var tanken att jag skulle köra mage också, men det blev bara 90 crunches, 30 raka och 2 x 30 sneda. Sen skrek riskakorna i gymväskan mitt namn!!!

Med posten idag kom äntligen mina suffléformar! I helgen blir det till att göra chokladfondant. Har längtat så länge efter att få prova att göra det, men har ju inte fått tag i formar förrän nu.

Precis sådana här formar är det

Nu sitter jag, Eddie, Daniella, Zippy & Meija och myser lite innan det är dags att fixa inför tacofredag! :D

1 - 0 till hungern

Igår blev det för ovanlighetens skull ett kvällspass på gymmet. Kommer att bli så några gånger i veckan eftersom Crille har börjat träna med mig och han jobbar på dagarna. Eddie följde också med oss och agerade lill-coach åt Crille, haha. Han var för söt där han sprang runt och berättade för honom hur han skulle köra osv. Kul när man märker att det man sagt har gått in :)
Christoffer startade lite lugnt nu med två bröst, ryggresningar, en triceps och en biceps. Han värmde upp och avslutade med lite rodd. Gick bra, men slut blev han, hehe.
Hur som helst så var det skitkul att träna tillsammans med sönerna!

Imorse vann hungern över viljestyrkan, så det blev ingen pw före frukost. Hungern fick även lite hjälp av att jag blev less och inte ville gå ut när jag såg att det helt plötsligt är full vinter igen!
Inredningstankarna fortsätter och jag har frågat Daniella om hon vill hjälpa mig att måla köksbordet. Det är så mycket roligare om man är två. Men innan jag tar tag i nån sorts inredning kanske man ska göra nåt åt tvätthögen som föga förvånande har växt lavinartat igen :|

Utanför vårt sovrumsfönster imorse

Inredningsidéer och beslutsångest

Pissvädret (rikligt snöfall) gör ju att man inte är så sugen på att vara ute precis och då är det ju lätt att fastna i inomhusaktiviteter ist. Som att kolla in inredningsbutiker på nätet t ex ;)

Jag är ute efter en ny skylt till halldekorationen som jag gjorde till jul och nu har jag hittat TRE (beslutsångest!). Lutar dock mot den första på bild här nedan.

# 1

# 2

# 3

Vilken tycker ni?
Sen hittade jag ju lite annat ofc. Till köksfönstret ut mot vägen vill jag ha detta:

Smidesfris - fönsterdekoration i varsitt hörn upptill...


...och nedtill denna cafégardin

Till garderoberna i hallen ska jag nog beställa dessa underbara knoppar:


Fastnade också för detta fina kors:


Alla dessa fina saker, plus en hel drös andra vackra saker, hittade jag på Hjortgården i Kyrkbyn.

Det är inte alltid som det ser ut


Hm, ser ut som om det var lilla trötta Meija som har varit ute på en powerwalk nu på morgonen, men så är det inte. Hon och Zippy låg minsann inne och myste när jag tog min pw i full snöyra och blev blöt om fötterna.
Proteingröten svaldes i ett nafs och nu blir det en kopp te så jag får upp lite värme igen innan jag ska hoppa in i duschen.

19 460...

...steg hittills idag och dessa steg har känts i mina stackars ben vill jag lova! Har en underbar träningsvärk i insida lår efter sumoknäböjen igår, men även baksida lår fick uppenbarligen kämpa igår. Lovely!

Dagens fysiska aktivitet ser ut som följer:
  • 60 min på gymmet där axlar och mage fick blöda lite.
  • 90 min promenad med Zippy & Fibi. Fibi var sjövild idag så hela min överkropp fick extra styrketräning på köpet.
  • 60 min powerwalk.
Höll på att bli ett andra pass för mig på gymmet också. Har nämligen blivit Crilles coach nu när han ska börja styrketräna, men stackaren somnade nu på soffan efter arbetsdagen och middagen. Han får vila idag, men imorgon blir det hårdkörning med morsan :P

Så här vackert var det längs PW-rundan idag

Nu kommer snart lilla Meija hit och så är det En stark resa med Morgan & Ola-Conny :)

Solig söndag

Så underbart att vakna på morgonen och se att solen lyser och det är varmt. Efter Zippys morgonkissning stack jag iväg på min PW, sen frukostgröt. När den hade landat lite i magen åkte jag, Eddie och Per upp till gymmet. För min del stod ben på schemat. Svettades som en gris, vilket nog berodde på förkylningen som fortfarande hänger kvar lite. Gick ändå bra, men gissa om mina ben var slut efter ett stenhårt pass med benspark, lårcurl, knäböj, sumoknäböj och raka marklyft. Till veckan kommer jag nog att testa ett nytt upplägg. Jag kommer att dela upp ben i framsida och baksida och köra dem vid två olika pass tillsammans med en annan muskelgrupp. Kan bli bra de...

Till lunch testade jag att göra proteinvåfflor. Blev lika goda som pannkakorna, dock blev det aningen torrt med bara sötningsmedel på, men ner gick de ändå :P
Sedan var det dags för en långpromenad med Zippy. Tyvärr var det inte lika varmt och skönt som tidigare på dagen, men jag frös inte ihjäl i sommarjackan iaf.

Nu har Per och jag suttit och sett två dokumentärer efter varann, först om Titanic och sen om Costa Concordia. Usch, hur det kan gå. Skänker alla drabbade en tanke!


Collision of Costa Concordia 32
M/S Costa Concordia 13 januari 2012


Stöwer Titanic
RMS Titanic 15 april 1912

Farfars fars taxibil

Träningen gick över förväntan. Körde uppvärmning i lugnt tempo då det kändes lite tungt pga förkylningen. Styrkan däremot kunde jag köra på som vanligt. Bröst och rygg fick sig en omgång idag. Eddie och Per var också med och Eddie har verkligen ändrat inställning till träningen. Nu är han positiv och tar lite egna initiativ jämfört med tidigare då vi har fått tvinga med honom och han har gnällt under träningen. Det är så roligt att se förändringen!
Nu kanske ni tror att vi tvingade med honom bara för att vi tränade. Många föräldrar vill ju att barnen ska göra samma saker som de själva. Men Eddie fick välja aktivitet själv. Barnen är så mycket mer stillasittande än vad vi var när vi var små, så nu behöver många faktiskt en schemalagd fysisk aktivitet. Eftersom Eddie inte vill spela fotboll, innebandy etc, så valde han att följa med oss och träna ist.

För en stund sedan fick jag ett mail från mor & far. De hade varit och tittat på min farfars fars gamla taxibil som han körde i Härnösand på den tiden det begav sig. Bilen är av märket Priamus. Jättekul när gamla saker bevaras tycker jag!

Farfars far med Priamusen med reg.nr Y 8!


Så här ser bilen ut idag



Nu ska vi se på Kvällen är din här.

Idag ska här tränas!

Nu gör jag som Försäkringskassan och friskförklarar mig i vilket fall, för nu måste jag få träna! Fr o m imorgon blir det också stenhård diet. Ska bli sååååå skönt! Särskilt när morgonens formcheck inte ens går att tala om. De här dagarna med förkylning har verkligen inte varit nyttiga nånstans :|
Idag är också första dagen med stegräknaren. Ska bli kul att se hur många steg man tar varje dag, även om det bara är steg med en viss intensitet som räknas i min värld.


Hunkarna på gymmet

En stor besvikelse drabbade mig idag. Jag fick en inbjudan till en föreläsning med självaste gladiatorn Ice, Helene Ahlson. Skulle dessutom få gå GRATIS! Fatta besvikelsen när jag var tvungen att tacka nej pga att jag jobbar den dagen :| :|

Så j-vla snygg!!!

Inbjudan fick jag av Livsstilskompetens där jag numera är inskriven. Ska börja nu att fylla i en hälsoenkät och under en vecka skriva livsstilsdagbok och gå med stegräknare. Sen väntar ett konditionstest. Min kontaktperson berättade också att de har en bodybuilder i världsklass, Anders Graneheim, och Christel Ling som har tävlat i VM i bodyfitness i sitt team. Spännande, spännande säger jag bara!

Efter en repris på den underbara promenaden från igår begav sig jag, Eddie och Per upp till gymmet. Känner mig fortfarande lite krasslig så jag tränade inte utan coachade Eddie bara. Han kämpade på så bra idag, skitkul!

Hunkarna värmer upp


Lillhunken börjar få triceps!


Mina små spännisar <3

Nu är lilla Meija här igen :)


Hon ligger just nu och sussar bredvid mig i soffan och nu blir det Criminal Minds här.

Underbara sol & värme!

Lagom till Fibis promenad blev det plötsligt härligt varmt och solen kom fram, så när jag kom hem tog jag med mig Zippy och Eddie på en lite längre prommis. Blev en timme och det var så varmt att jag t o m fick ta av mig jackan efter halva vägen! Helt underbart!


Bebisar x 2!

Mamma kom ner med två skott av engelsk pelargon. Jag tycker att det är skitkul med små skott och se hur de växer och frodas...förhoppningsvis, måste jag väl tillägga när det gäller dessa små pysslingar. Jag har nämligen en stor förmåga att ta död på engelska pelargoner. Hoppas att det går bättre nu när jag får sköta om dem ända från bebisstadiet :P


På tal om bebisar. Nu är kille utsedd till min vän Fatimas lilla chihuahua Tendra<3
Här kan ni se Tendra >>
Här kan ni se hennes kille >>
Spännande, spännande!!!

Besviken och less...

Med bara fyra veckor sen jag var sjuk sist har jag nu gått och blivit sjuk igen. F-n, f-n, f-n!!!
Jag vill inte gå hemma och vara hängig, jag vill vara uppe på gymmet och lyfta skrot och ta härliga powerwalks!
Om jag nu ska plocka fram nåt positivt ur detta så kanske man ska passa på att göra nåt som annars inte skulle ha blivit gjort. Kanske ska påta på lite här hemma och rensa lite här och var :)

Längtar så till man kan sitta och äta frukost så här

Date med machomannen ikväll ;)

Ikväll blir det filmdate med min stora idol Steven Seagal. Han vinner helt klart över de desperata hemmafruarna, så de får jag väl kolla in på Kanal 5 Play sen i stället.


Finaste tjejerna <3

Har rensat minneskortet på både kameran och mobilen och försöker få nån ordning på alla bilder. Då hittade jag denna fina bild på finaste tjejerna. Jag vet att du där uppe i himlen vet att vi saknar dig Joetta!


Det här började ju bra :|

NOT! Känner mig lite förkyld, smått ont i halsen och småtäppt i näsan. Till på köpet så är det ett j-vla skitväder med regn/snöblandat regn. Skippade PWn före frukost med hopp om att både jag och vädret blir bättre senare under dagen. Sen gick frukosten käpprätt åt... Efter lite för mycket godsaker under påsken hade jag tänkt att köra stenhårt med dieten igen fr o m idag. Men när jag är lite krasslig blir jag så hungrig och sugen på allt så jag kunde inte motstå frestelsen att låta en smörgås slinka ner till frukostgröten. Skäms på mig!

Nu ska jag iaf göra nån nytta här hemma, så att jag kan känna mig lite nöjd över mig själv. Det ska tvättas och städas här idag, iaf ser planerna ut så :P

Jag drömmer mig bort till sol & värme

Så var påsken slut

Började dagen med en PW före frukost igen. Börjar bli en riktigt trevlig och naturligtvis god vana. Nu är det bara att köra på, så går det snart inte att vara utan ;)
Frukost och lite vila en stund sen var det gymmet som gällde för mig, Per och Eddie. Jag har lagt om muskelgrupperna lite för att få variation så idag fick armarna blöda när jag körde både biceps och triceps. Armarna kändes som stora stockar när jag var klar, so lovely!

Sen tog jag och mamma en promenad med Zippy. Men holy shit vad kallt det var! Inget kul alls, vill ha sommar och varmt nuuu!

Snart är det En stark resa med Morgan & Ola-Conny på femman. Måste man ju bara se.

En av övningarna idag

Chokladcheesecake på cookiebotten

Min vän Fatima ville ha receptet på chokladcheesecaken som jag bjöd på i lördags, så jag tänkte att jag kunde dela med mig av det här om det finns andra som också vill testa det.

Ett litet tips bara, som jag också skrev här när jag testade den första gången; det står i receptet att man ska servera den kall och den ska vara riktigt kylskåpskall.

CHOKLADCHEESECAKE PÅ COOKIEBOTTEN >>



Latmaskar är vi tydligen...

En timmes PW var avklarad före frukost. Idag tog jag en runda ute på landet i sällskap av solen som ville spricka fram, so lovely!
En stund senare kom Eddie och sa; kom igen latmaskar, vi ska åka och träna, klockan är 12! Så då var det väl bara att pallra sig iväg då. Eddie var för första gången jättepositiv till träningen, både uppvärmningen på trappmaskinen och styrkan. Han ville t o m fortsätta när vi var klara. Jätteroligt!!!
Jag var inne på mitt andra extrapass för veckan, så jag körde axlar och lite bröst. Per tipsade mig om att jag ska lägga mer fokus på baksida axlar eftersom jag har ganska bra framsida. Så bra när man har nån som ser hur man ser ut från en annan synvinkel!

Nu är det väl dags att fixa middag till familjen...

Från morgonens powerwalk


Helt oväntat blev det en ruskigt bra dag!

Först blev träningspasset så jäkla mycket bättre än jag hade trott. Per körde skiten ur mina ben. När jag efter benspark och lårcurl körde knäböj gick han in och coachade och tipsade om hur jag kunde få ut ännu lite mer av övningen. Med hjälp kunde jag ju också ta ut mig det lilla sista som man inte kan utan hjälp.
På raka marklyft testade jag dragremmar vilket var till stor hjälp.
Sen upptäckte jag mina vader! När jag skulle köra en sista övning frågade jag Per om jag skulle köra vader eller rumpa och när han då sa att jag skulle köra rumpa för att jag redan har bra vader var jag ju tvungen att titta. Se på f-n, konturerna börjar synas. Yeah!!!

Tanken var ju sen att vi skulle käka lite påsklunch och bara ta det lugnt resten av dagen. Så blev det dock inte. Vi stannade till för att handla på vägen hem från gymmet och träffade då Fibis husse, matte och lill-matte (Rocky, Anna och Otilija). Vi kom fram till att de skulle åka hem och hämta Fibi-gumman och sen komma upp till oss och äta och fika. Eftersom det var lite oplanerat gjorde vi det lätt för oss med maten, Per och Rocky åkte och köpte pizza. Till fikat sen bjöd jag på mina bakverk; kladdkaka och chocolate chip cookie-cheesecake med grädde till. Cheesecaken blev väldigt uppskattad, kul! Eddie och Otilija stökade på inne på Eddies rum och vi andra satt och pratade och hade supertrevligt ända fram till 22.

Supernöjd med dagen alltså!!!

Lill-coachen hjälpte också till att köra ur mig det allra sista


Coachen ville också vara med på bild <3

Klurar på formchecken

Vågen står på exakt samma som förra lördagen, men midjan och stussen har vardera minskat 0,5 cm. Lår följer viktens linje och står på samma mått. Mao mycket att klura på nu eftersom både muskler och fett har med mått och vikt att göra. Önskar jag hade en coach eller åtminstone kunde mäta fettprocent.
Idag är det lördag och påsk, så jag unnar mig en fridag iaf och kommer nog att äta lite gott. Ingen fisk & ris idag, dock funderar jag starkt på att göra proteinpannkakor till påsklunchen, men då isf lyxa till dem med sylt och så måste man ju äta ägg förstås. Kanske inte en traditionell påsklunch precis, men så är ju inte familjen Brodén särskilt traditionella heller :P

Vi har nog påsk året om för många ägg går det här varje vecka...

Annorlunda start på dagen

Idag var en timmes powerwalk avklarad innan frukost. Eftersom glykogendepåerna tömts under natten måste då kroppen ta energin från fettreserverna, bra va?! Det gick dock lite tyngre än när jag har fyllt på med energi under dagen, men nu kom ju viljestyrkan till användning också för jag gjorde rundan på samma tid som jag brukar.
Och hur gott smakade inte proteingröten sen då!!! Vi köpte dessutom nytt protein igår, eller egentligen det gamla eller...äh, så här är det: vi har kört med Self Omninutrition Micro Whey Active men sist testade vi deras nya variant av proteinet som är sötat med stevia. Men sötat och sötat, det smakade ruskigt beskt bara, så nu blev det att gå tillbaka till den gamla hederliga varianten och guuud vad gott det är! Så ni förstår att frukostgröten blev himmelsk idag!

Sedan var iaf delar av familjen Brodén upp en sväng till gymmet. Alla tre körde styrka idag. Jag brände av ett axel- och magpass och så coachade jag Eddie medan Per körde sitt. Testade en ny övning; sittande framåtlyft med viktskiva. Jäklar vad den tog bra, bästa övningen för framsida axel ever! 

Blev också hakdrag som jag inte kört på ett tag

Nu ska jag ta en promenad med Zippy-mannen innan det är dags att göra i ordning tacos. Påsk eller inte, det är fortfarande tacofredag :P

GLAD PÅSK!

Vilodag från gymmet idag. Inte kul men jag måste för sen blir det träning hela påsken (fre-mån). Det är ju så att kroppen måste vila emellanåt och det är dessutom då musklerna växer så med den vetskapen känns det iaf lite bättre med vilodag. PWn däremot ska bli av idag!

I stället för en rolig träningstimme stod jag med det eviga görat att vika tvätt. Kan man inte bara för en vecka eller två få uppleva att tvättkorgen är tom och att allt är vikt och inlagt i garderoberna? Just a thought liksom...

Innan jag nu tar en promenad med Zippy och Fibi så här på skärtorsdagen vill jag passa på att önska er alla en

GLAD PÅSK!!!

Foto: www.fotoakuten.se

Energin tog slut...

Kände mig redan imorse på gymmet energilös. Kapade t o m bort sista övningen på benpasset. Senare, efter 1½ timmes promenad med Zippy och Fibi blev jag så trött i kroppen att jag lade omkull mig i soffan en stund...och somnade till! Valde att lyssna på kroppen så jag hoppade över dagens PW. I stället satt jag och kollade studentplakat på nätet. Tänk att min lilla pojke tar studenten i juni, på hans födelsedag dessutom!!!


Nu sitter vi och kollar på Kjelles smakresa i Asien. Han är ju bara för rolig!

Styled by Per!

Älsklingen är numera inte bara min träningscoach utan även min stylist (där försvann macho-stämpeln, haha). Han har nämligen uppfunnit min nya frisyr. När jag kom ut ur duschen i lördags ramlade håret ner i snedbena och Per tyckte att jag skulle ha håret så. Trivs riktigt bra i det själv faktiskt.


Självklart har jag även idag varit på gymmet och jag fick sällskap av Per igen. Blev rygg och biceps för min del. Ett riktigt göttigt pass fick jag till!
Sen blev det en timmes PW plus några hundpromenader.
Nu softar vi i TV-soffan, snart Desperate housewifes.

Lite trevlig läsning...

...kom i postlådan idag, så nu har man ju fyllt på skallen med lite inrednings- och odlingsidéer!


Dagens träning bestod av ett bröst- och tricepspass tillsammans med maken och sen en timmes PW. Min eviga coach Per hjälpte mig för ett tag sedan med ett nytt träningsupplägg för att bli starkare i bänk och det har gett resultat! Sweeeet!!!
Dagen har också bjudit på några hundpromenader. Lilla Meija har varit här idag så hon fick promenera med Zippy och så ville ju Fibi komma ut en stund också.

Nu sitter vi och väntar på att En stark resa med Morgan & Ola-Conny ska börja. De är ju bara för underbara så denna serie kommer nog att vara bra!



Bakslag

Ja, formchecken igår morse blev inte positiv. Hade gått upp 100 g! Dock var lår- och stussmåtten oförändrade och midja var faktiskt -0.5 cm. Det här var inte helt oväntat, har blivit lite för mycket kalasande i veckan + att jag har haft den kvinnliga veckan.
Efter den underbart trevliga och sena middagen med mycket gott hos Peter, Ida & barnen igår blir det nu tillbaka till stenhård diet.

Serverades hemgjord bea till kyckling & klyftpotatis. Har aldrig ätit godare bea faktiskt!

Idag har inte många knop gjorts. Har varit lite seg efter gårdagen. Jag är inte mer än människa så det slank ju ner nån öl som välkomstdrink, ett eller två glas rött till maten och sedan ett par Galliano-shots till kaffet och kladdkakan:P

RSS 2.0