Jobb, träning & TEAMTRÄFF!

Har faktiskt inte orkat skriva här på några dagar, som ni säkert märkt. Mycket med jobbet nu så när det, träning, matlådor och lite annat är fixat finns inte så mycket ork kvar. 
 
I söndags körde jag iaf ett stenhårt benpass och det kändes rejält i benen dagarna efter kan jag säga. Lovely!!! 
Måndag var det vilodag och igår blev det en ofrivillig vilodag pga jobbet. Men idag blev det lite pisk av axlar, bröst och triceps. Det var dock inte min dag på gymmet. Först kommer en kille och lägger beslag på skivstången precis  när jag ska köra min sneda bänkpress. Jag hatar att vänta så jag körde triceps i stället och tror ni inte att när jag kör sista setet så kommer TVÅ killar till skivstången. Jahapp, vänta var ju fortfarande inte ett alternativ så jag körde sned hantelpress ist. Naturligtvis kommer då ytterligare en kille och tar hantlarna som jag precis tänkte testa om jag orkade. Då var jag så less & irriterad så jag körde på utan att testa att öka. Trist men va f-n...
 
Nu till nåt superduperkul! Dag för teamträff är bestämd! Vi kommer att träffas på ett gym i Stockholm för poseringsträning, fettmätning och ev lite träning. Sedan ska vi käka tillsammans, ofc på ett dietvänligt ställe ;)
Längtar, längtar, längtar!!!
 

Mor & son-tid

och den spenderades på gymmet så klart :P
Per jobbade så jag och Eddie åkte upp och tränade själva. Mysigt! 
Eddie körde styrka och hoppade sedan hopprep. Själv körde jag axlar, bröst och triceps.
 
Övningar:
Sittande sidolyft
Sittande axelpress
Lutande bänkpress
Dips
Triceps pushdown
 
Inget lördagsgodis den här veckan heller så nu tar jag väl och kör min 30 min cardio framför TVn ist :)
 

Önskelista!

Känns lite som när man skrev önskelista till julafton när man var liten. Har suttit och kollat vad jag ska lägga in i beställningen till Proteinbutiken som ska skickas snarast. Kommer bl a att testa nytt protein och bcaa. Sååå spännande!!! :P
 
Igår köttades rygg, biceps och mage. Skulle egentligen ha kört axlar, bröst och triceps men det blir idag i stället. Lade om eftersom jag antagligen kommer att träna på jobbet idag och där har vi sämre latsdrag än på Spegeln. Börjar få till marklyften riktigt bra och jag fortsätter att ÄLSKA 8 set hantelrodd!!! Hatkärlek till hammercurlen då jag kör 3 set med 15 reps och sedan direkt 10 reps med lite lättare vikt, med båda armarna samtidigt. Såå ont och såå skönt!!! 
 
Känner för en riktig slapparlördag så nu ska jag ta hundarna och gå upp till mor & far så att de får träffa Meija :)
 

Både bil och käft gick varma

Godmorgon! Sitter och försöker få lite skolarbete gjort. Går lite sådär i vaccumet från gårdagen, men det går framåt iaf. Både bilen och min käft gick varma igår kan jag säga. Körde sammanlagt 33 mil och pratade oavbrutet i 1½ + 4 timmar. Var först på Arbetsförmedlingen i Örnsköldsvik och sedan Arbetsförmedlingen i Sundsvall. I Sundsvall fick jag höra av en av handläggarna att Per hade varit där och pratat om sin vackra fru. Oj, vad han har överdrivit sa jag. Absolut inte sa hon. Sög åt mig som en svamp ;)
 
Nu är det nog bäst att jag fortsätter med hälsoanalysen till skolan...
 
Ikväll kommer lilla Meija och hälsar på oss igen. Längtar!

Fnitterattack i morse!

Måste bara dela med mig av detta tok som uppstod i morse. De håller på med ett vägarbete alldeles vid oss och när jag skulle gå förbi med Zippy på morgonrundan så stod en lastbil, en grävskopa och en traktor bredvid varandra med motorerna igång. Helt plötsligt kommer Byggare Bob-låten upp i min hjärna och jag började fnittra! Inte högt utan inombords som tur var, annars skulle de väl ha trott att jag var aningen knäpp, haha.
 
Nu ska jag snart iväg och jobba. Vilodag från träningen men cardion är gjord som vanligt :)
  

Om hon bara visste...

vilken förmån det är att ha Anders Graneheim som PT! Idag på gymmet var han nämligen där och instruerade en dam och jag är säker på att hon inte hade en aning om vem han är. Lite lustigt ändå!
Hur som helst, snacka om att jag mosade ben idag! Kändes så bra att jag kunde ta ut mig totalt. Efter de 8 seten knäböj trodde jag aldrig att jag skulle klara 40 utfall med samma vikt som tidigare. Men jag tänkte äh, what the hell, jag kan ju inte gå ner i vikt och så körde jag på och förstå mitt jubel när jag fixade det! So lovely!
 
Dagens:
Lårcurl liggande
Knäböj
Utfall
Vader stående
 
Sedan har jag hunnit med att jobba lite också. Var på Arbetsförmedlingen i Härnösand och höll info för ett gäng ungdomar :)
 
Skönt att hänga lite efter 8 set knäböj

Prisa gud - här kommer utbyteslistan!

...eller den kom igår kväll, men världens Robin Hood-känsla infann sig vill jag lova! Gick och lade mig helt salig! Coacherna mailade över en matutbyteslista, så nu har jag flera alternativ att välja mellan när det gäller allt från protein och grönsaker till frukt & bär och kolhydrater. Riktigt fest när man har levt på kyckling, olika kålsorter, hallon och sötpotatis som enda alternativ av de fyra tidigare nämnda matgrupperna!!!
 
Så till lite träning. Idag fick rygg, biceps och mage lite pisk. Bara älskar 8 x 8 hantelrodd (!!!) och börjar känna mig på banan igen när det gäller viruset :D
 
 

Nöjd med utvecklingen

Var ju bildtagarlördag igår så nu har jag suttit och jämfört utvecklingen sedan jag tog första bilden på nyårsafton. Nöjd med resultatet måste jag säga. Fick även bekräftelse från coacherna idag när de svarade på uppdateringen; Det ser bra ut! 
 
Bjussar på en ryggjämförelse:
 
 
Nu ska jag hoppa på cykeln och köra min dagliga cardio på 30 min :D

Mardröm, träning och bikini...

Härom natten drömde jag världens mardröm. Det var så skönt att vakna upp och inse att det bara var en dröm. Drömde att jag helt gick ifrån kostplanen och satte i mig en gomiddag och sedan bullar på det. Ångest, ångest! Men som sagt, en enorm lättnad att vakna upp! 
 
Idag har jag vilodag, men igår körde jag axel-, bröst- och tricepspasset. Är lite hängig av viruset fortfarande. Lyckades dock att köra igenom passet med oförändrade vikter.
 
Övningar:
Sittande sidolyft med hantlar
Sittande axelpress med hantlar
Lutande bänkpress
Dips
Triceps pushdowns
 
Nu har jag precis suttit och kollat tyger, mönster och stenar till tävlingsbikinin. Finns ju typ sjuttioelva olika färger och mönster på tygerna så det är inte lätt, men till 95% har jag nu bestämt vilket tyg och vilka stenar jag ska ha. Jag kommer att sy den själv och den här gången ska jag vara ute i tid så att det inte blir som när jag sydde min brudklänning. Då stod jag och pressade fållen i stort sett när Per stod och väntade på vigselplatsen, hehe :P
 
På denna superbra sida har jag hittat allt material. Klicka på bilden och kolla in:
 
webblogga

Tungt benpass

Igår öppnade jag datorn bara för att skicka ett jobbmail. Det var en hektisk dag och dessutom en riktig skitdag i mina ögon. Istid ute, istid inne, sönderspruckna händer, jordens fläskläpp orsakad av ett virus som även sätter sig i huvud och hals med allmänt må dåligt-syndrom för att nämna några saker.
 
Pga det senare var jag i valet och kvalet om jag skulle träna eller inte. Kriget i hjärnan, med den slagkraftiga ångesten på ena sidan som sa "ett missat träningspass går aldrig att ta igen" och omtanken på andra sidan som sa "kanske inte så bra att träna med virus i kroppen", pågick en stund. Kriget vanns som väntat av ångesten.
Åkte upp till jobbets gym där jag fick vara ifred med min fläskläpp och mitt något dåliga humör. Lyckades köra hela benpasset även om det kändes lite tyngre än vanligt. Än så länge ser benpasset ut som tidigare. Ska skicka uppdatering till coacherna idag så får vi se om det blir någon ändring.
 
Dessa övningar kör jag nu:
Liggande lårcurl
Knäböj
Utfall
Vader stående
 
På eftermiddagen bar det av på jobb. Den här gången var vi på en hockeyarena, var visst Timrå och Brynäs som spelade. Har aldrig varit på en hockeymatch förut så det var lite intressant att se hur det gick till. Förundrades över att många kommer dit och ska dricka en massa alkohol, en del var så packade att de inte ens hade en aning om hur det gick i matchen. Ja ja, man kan inte förstå allt här i världen och alla gör ju som de vill. Vi minglade iaf runt och fick faktiskt ihop några ansökningar :)
 
Nu ska jag se reprisen på Gladiatorerna som jag ju missade igår kväll eftersom jag kom hem 22.40.
 
 

Vilodag men ändå inte

Idag hade jag vilodag...från träningen vill säga. Jobbade 11 timmar i stället. Styrde kosan mot Ånge 07.00 imorse. Informerade där ett gäng ungdomar inskrivna på Arbetsförmedlingen om Försvarsmakten. Sedan bar det av vidare till en gymnasieskola i Torpshammar där samma sak gjordes om :)
 
Under jullovet har jag tränat tillsammans med Per och Eddie. Vi har därför varit på jobbets gym och förra veckan var det ju gymmet i Åre som gällde. Men igår var jag tillbaka på Spegeln. Kul att träna där igen, men just igår var det invaderat av en massa ungdomar...och då menar jag verkligen invaderat, de var överallt! Tycker det är lite jobbigt. Är väl lite ego, men jag vill kunna köra mitt program ostört typ. Ja ja, lyckades iaf göra mitt program som igår såg ut så här:
 
Marklyft (5 x 5)
Latsdrag (4 x 12)
Hantelrodd (8 x 8)
Bicepscurl z-stång (6 x 8)
Hammercurl hantlar (3 x 15 + 10 med lite lättare vikt direkt efter)
Hängande knälyft (3 x nästan max)
 
Imorgon är det dags för ben :D

Kontoret på gymmet

Tur att jag har jobbets gym för idag var jag tvungen att jobba lite samtidigt. Ringde ett snabbt samtal mellan två övningar och då är det ju nice att man kan sänka musiken och vara lite solo så där.
 
Dagens övningar:
Sittande sidolyft axlar (4 x 8)
Axelpress med hantlar (4 x 8)
Lutande bänkpress (uppvärmningsset + 5 x 8)
Dips (4 x 12)
Triceps pushdown (15 + 12 + 10 + 8)
 
Känns bara bra med coachernas upplägg. Ska köra på som jag gör nu till uppdateringen på lördag så får jag se vad som väntar efter det. Spännande!!!
 

Råplugg

Nu är det råplugg som gäller. Ligger lite efter med pluggandet efter jul och veckokursen. Vårt rekryteringsfönster mot GMUn står öppet nu fram till v 6 så jag kommer dessutom att jobba mycket som yrkesinformatör dessa veckor. Därför kommer all ledig tid, som jag inte tillbringar på cykeln och gymmet vill säga, att spenderas med näsan ner i skolböckerna!
Har precis gjort klart en uppgift om Styrketräning & hälsa så nu ska den skickas in och så blir det till att fortsätta på hälsoanalysen (med åtgärder) av Daniella :)
 
Ha en underbar dag alla och glöm inte att naturen får oss att må bra!!! 
 
Kuznetsk Alatau 3

En vecka till...

Skickade en uppdatering till coacherna i torsdags då jag hade kört efter deras upplägg i en vecka. Men eftersom jag inte hade möjlighet att få fram varken vikt eller bilder kompletterade jag uppdateringen igår. Fick svaret att jag ska fortsätta likadant en vecka till. Så det är väl bara att köra på då :) 
 
Idag var det dags för ett benpass igen. Så nice med upplägget att köra få övningar men många set på varje. Blir ruskigt slut i musklerna! Ökade dessutom i knäböj så benen var härligt stumma vill jag lova.
 
Dagens övningar:
Lårcurl (4 uppv.set + 12 reps + 10 reps + 8 reps + max, följt av 30 halva)
Knäböj (8 x 8)
Utfall (10 + 10 + 10 + 10 på raken utan vila!)
Vader stående (5 x 20)
 
Tränade med delar av familjen idag :D

Inte som alla andra...

Har ju varit en vecka i Ånn och när vi kom dit och alla bar upp sina väskor till rummen, bar jag och Per upp vår motionscykel till vårt. Dessutom hade jag en kartong och en kylväska med mat som skulle upp till köket. Sedan hade vi naturligtvis varsin väska också. 
För mig är det liksom inte bara att slänga ner lite kläder och åka när jag ska någonstans. Matlådor och annat måste planeras och fixas innan och tas med. Motionscykeln åkte med denna gång eftersom coacherna har beordrat 30 min cardio varje dag och så länge det är kallt och mörkt på morgnarna löser jag den uppgiften på cykeln. 
Har nu kört efter coacherna Sanna & Davids upplägg i drygt en vecka och allt funkar bara finfint...eller nja, lite tufft är det att inte ha någon ätardag, men när man vet att det leder till ett bättre resultat så går det också!
Fick också lite pepp av instruktörerna på kursen i Ånn. De berömde mig för att jag var så disciplinerad. Särskilt imponerad blev de när jag t o m vid avslutningsmiddagen avstod tacos trots att jag satt med vid bordet :)
 
Kika gärna in på coach Sannas blogg, många bra och nyttiga recept och tips! >>
 
Nu väntar ett pass på gymmet!
 
 

I'm back

Såå skönt att landa hemma igen efter en vecka borta. Särskilt skönt blir det ju när dottern har städat i både köket och kylskåpet!!! Tack underbara Daniella!!!
 
Det är nu väldigt lockande att få gå och lägga sig i sin egen säng, så jag återkommer imorgon :)
 
 

Snart tillbaka

i civilisationen och ett normalt internet...

Chockartad besvikelse

Är just nu på utbildning i Ånn utanför Åre. Eftersom jag strikt följer nya coachernas upplägg och det inte finns nåt gym närmare än Åre så var det bara igår snällt att bege sig de 3,2 milen till Holiday Club där. Stort flådigt hotell så jag väntade mig ett likvärdigt gym, men döm om min chockartade besvikelse när jag inser att det lilla konditionsrummet som jag trodde att jag kom in i också var hela gymmet! Trångt, varmt och inte ens en skivstång :/
Det fanns dock ingen annan utväg än att använda fantasin och följa programmet så gott det gick.
Idag ringde Per och kollade med Gold's Gym på Tott Hotell. De skulle ha 150 spänn för att få gymma. Visserligen ingick då bad tror jag det var, men det är ju inte intressant för mig eller nån av de andra kollegorna som ska med även idag. Så därför blir det "lilla konditionsrummet" på Holiday Club idag också.
 
Utbildningen går annars bra och vi är verkligen ett härligt gäng :)
 
Det är riktigt crappy internet här så jag bjussar bara på en liten bicepsbild från det minimala gymmet
 
 

Slutet av året - Grand Finale!

Julafton spenderades en trappa upp hos mor & far. Crille & Ella var också med, sååå kul att få rå om dem på julafton! Bror med familj var också där :)
 
Så till det bästa: Sent kvällen den 27 dec gjorde Proteinbutiken ett inlägg på fejjan. Det fanns platser kvar i Team Proteinbutikens utvecklingsteam! Efter ett snabbt bollande med Per så slängde jag iväg ett mail. Redan samma kväll, 23.37, fick jag mailet jag ville ha; Välkommen till teamet!
Under hela 2013 får jag nu coaching gällande kost och träning (både för uppbyggnad och diet), fettmätningar, poseringsträning, teamträffar, hjälp med smink, hår osv på tävlingen och som grädden på moset, sponsring i form av rabatterade priser från Proteinbutiken. Känns riktigt ruskigt bra!!! :D
 
Hittade fler bilder från lilla julafton på vårt söta lilla barnbarn Alvin

RSS 2.0