Bara tre styrkepass kvar nu...

Var upp på jobbet tillsammans med Per och Eddie i förmiddags och körde fredagens bröst- och bicepspass. Jag längtar så grymt mycket tills jag har energi igen, blir liksom inte så kul att träna när man inte orkar nåt. Trodde aldrig att jag skulle kunna tycka att styrketräning är tråkigt faktiskt. Men nu är det bara tre pass kvar att köra innan tävlingen, sen är det energi och uppbyggnad som gäller = rooooooligt!!!
 
Förutom två timmar cardio och ätande av alla måltider har det mest blivit vila här idag. Längtar även i vardagen efter ENERGI
 
Full fokus ;)
 

Tävlingsveckan officiellt inledd!

...och "En diethjärnas bekännelser del ?". 
 
Fick upplägget för sista veckan igår kväll. Den inleds idag med extra salt och vatten. Bara 5 liter vatten att klunka ner per dag nu några dagar...
Så till en bekännelse. Har ju gått ett tag nu och funderat och planerat vad jag ska äta på lördag efter tävlingen, så när jag läste om min "crap load" till frukost på lördag morgon slog det runt för min diethjärna. Skrattade hysteriskt här i soffan när jag insåg att jag inte skulle behöva vänta till efter tävlingen med att äta. Crap load är precis vad det heter, påfyllnad i form av bröd, smör, ost, ägg, hamburgare, pannkakor, cheesecake etc. Att jag måste kliva upp redan vid 4-tiden för att äta den spelar ingen roll :)
 
Igår var jag och Per och shoppade. Fick många fina saker till tävlingen av honom, som tex smycken och skor (var inte riktigt nöjd med de jag köpte tidigare). Men guuuud så jobbigt det var att gå runt på stan och när vi äntligen skulle gå tillbaka till bilen kändes det som om vi hade parkerat ett helt maraton bort. Gissa om jag däckade i soffan när vi kom hem! 
 
 

Sneak peek på bikinin ;)

Idag har jag suttit vid symaskinen. Trodde att jag skulle hinna sy klar bikinin men fick både lite material- och energitorsk. Sen ska den ju blingas med stenar förstås :)
Till er som jag vet är nyfikna bjuder jag här på en sneak peek:
 
 

Många nya upplevelser

Det är inte bara jobbiga och tråkiga upplevelser, som tröttheten och ovariationen i maten, jag bjuds på med tävlingsdieten. Nä då, flera roliga, kanske t o m lite lustiga upplevelser har kommit min väg också. Eller vad sägs om när jag insåg att t o m hotpantsen fladdrade, eller igår när jag såg att det blev två gropar efter sittbensknölarna på sitsen till baksida axlar-maskinen, haha. 
 
Nu står lite bikinisömnad på schemat...
 
 

Världens bästa dotter!

Fick även idag en ingivelse att ställa mig på vågen. Jag som själv verkligen inte förespråkar att väga sig i tid och otid. Hur som helst, på vågen hamnade jag och den visade -300 gram sen igår! Det händer onekligen grejer och det känns betryggande inför tävlingen som bara kommer närmare och närmare!
 
Efter att ha jobbat några timmar med reklam för wellnesshelgerna på Hemsö fästning så drog jag till gymmet. Drog var dessutom rätta ordet för att förklara hur mina fötter förflyttade sig. Det har aldrig varit så långt till bilen nån gång, särskilt när jag var klar och skulle hem. Träningspasset, rygg och baksida axlar, gick bra iaf men jag går lite som i dvala. Längtar till jag återigen har ordentligt med energi för riktigt tunga pass. Snart, snart...  
 
Vid middagstid kom Daniella hit. Hon åkte in till stan från sin pappa bara för att färga mitt hår. Hur snällt är inte det?! Bästa, bästa Daniella! 
 
Sov lite dåligt i natt och har inte hunnit vila nåt på eftermiddagen så nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen.
 
Måste ju föreviga formen så att man kan ta fram och få lite motivation när man är offseason sen :)

Det går bra nu!

Många små roliga saker ramlar över mig nu! Det var inte nog med motivationskaramellerna jag skrev om igår. På kvällen igår kom bästaste Maria från Västerås hit. Fick en (som alltid) superrolig pratstund + en present! En superfin tavla som passar in på mig som handen i handsken. 
 
 
Glömde att skriva om det igår men tisdagen bjöd på ytterligare en motivationskaramell. När jag ställde mig på vågen för tisdagsuppdateringen visade den -700 gram sen i fredags! Känns onekligen bra!
Fick en ingivelse och vägde mig igen imorse. Ytterligare -500 gram! Måste ha svettats mycket igår ;)
 
Ännu en kulig sak idag. Har letat skor till tävlingen som en galning. Har inte hittat några jag vill ha riktigt så nu har jag gett upp och köper vanliga svarta pumps. Hittade ett par igår till det överkomliga priset av 249 kr. Men i kassan står det helt plötsligt 174 kr! Det visade sig att det hade superrea just nu. Hur bra var inte det?!
 
Nu ska jag fixa klar en reklambild som ska upp på ljusbordet på Tammerpokalen och hoppas på att dagen fortsätter i samma anda som hittills :)
 

Tänk att så lite kan göra så mycket!

Efter frulle och cardio fortsatte jag dagen med ett intensivt benpass. Grisigt tungt men fick lite pepp av en man som pratade och skämtade lite med mig och det gör så mycket!
 
Sedan var ett möte inbokat och under det fick jag förfrågan om att köra verksamhet nere i Timrå. Trots att mötet från början var av en helt annan anledning. Det kändes verkligen kul! Så kul att den annars lite tunga och sega vardagen gick mycket lättare. Det är de små motivationskaramellerna som gör det!!!
 
Lite bildtorsk idag, så bjuder ist på en sak jag ska äta efter tävlingen. Bara 10½ dagar kvar nu!
 
 

Dramatik på gymmet!

Igår kom älskade lilla (stora egentligen) sonen förbi och blev orolig för att jag skulle dö som jag äter och tränar. Jag lugnade honom med att jag har de bästa coacherna som inte tillåter mig att pressa kroppen för mycket. Men imorse undrade jag om det ändå låg något i hans oro. Under axel- och tricepspasset på gymmet satte brandlarmet igång och det enda jag tänkte på var att jag måste hinna klart compound setet jag hade kvar. Larmet ljöd en bra stund medan jag körde sedan tystnade det under sista seten. Hur dedikerad får man vara egentligen?! Till mitt försvar kan jag säga att inte någon annan heller lämnade gymmet när larmet gick. 
Passet gick bra iaf. Orkade faktiskt mer än vad jag trodde så det kändes nice så här när typ allt går lite tungt. 
 
På väg hem från gymmet var jag tvungen att svänga förbi apoteket och hämta ut ett recept. Den stackars apotekstanten fick sig en känga av mig då de hade ett helt puckat kösystem vilket gjorde att jag f-n höll på att svimma där jag stod. När det var min tur fick jag först komma till en tant som skrev in det första i datorn. Men hon fick inte göra det sista och lämna ut medicinen så hon lämnade över mitt påbörjade recept till en kollega men då fick jag vänta igen. Flera som kom in efter mig fick klara sina recept långt före mig, grrrrrr!
 
Har precis klarat av kvällscardion. Sammanlagt blev det idag 2 tim 35 min cardio eftersom jag tog igen den missade cardion från i lördags + att jag körde lite extra. Så nu är det nog dags att hoppa in i duschen och sova en stund innan jag ska kliva upp och cykla igen ;)
 
 
 

Gammal goding!

Nu har några dagar gått igen sen jag skrev sist. På midsommarafton satt jag och sydde på tävlingsbikinin. Nu är underdelen klar. Sen blev det uppdatering till coacherna. Resultatet blev både minskning och ökning. Minskning av kolhydraterna. Nu 6 dagars rullande schema med tre kolhydratsfria dagar, dag 4 sammanlagt 1 dl havregryn, dag 5 sammanlagt 1,5 dl havregryn och dag 6 sammanlagt 2 dl havregryn. Ökningen står cardion för. 2 x 60 min nu. På kvällen somnade jag till en film som Per hade hyrt. Det var den midsommaraftonen det...
 
Då jag sydde på bikinin flyttade jag fredagsträningen till lördag ist. I nya upplägget finns en favoritövning med, en riktig gammal goding - cablecrossover! Har inte kört den på ett halvår, så det var ett kärt återseende. Men hela bröst- och bicepspasset gick tungt, riktigt tungt. Coach David tröstade mig med att det bara är 1½ veckas träning kvar nu innan tävlingen.
På lördag kväll fick vi oss en rolig överraskning. Våra vänner Maria och Mattias från Västerås kom och hälsade på!!! Så kul!!!
 
Idag har jag cyklat och cyklat och cyklat. Blev ingen cardio igår kväll när Maria och Mattias var här, så jag har tagit igen större delen idag. Meija kom imorse och Per åkte ner till Stockholm i eftermiddags. Nu sitter jag och ser på supersköna Miss Marple och väntar på att de ska hämta Fibi.
 
Cablecrossover
 

Fullt hus igen

Per kom hem från Stockholm idag och så hämtade jag Daniella, Stella & Tendra som har bott hos Daniellas pappa ute på landet några dagar. Så nu är det fullt hus här igen och fullare blir det. På söndag kommer nämligen även lilla Meija. Hon ska bo här i två veckor när matte, husse och lill-husse åker på semester. Fem hundar blir det här då men Fibi åker hem på eftermiddagen/kvällen så blir det bara fyra ;)
 
Daniella, Stella & Tendra
 
Per & Meija
 
Fibi & Zippy
 
 
 

Nojig, tacksam, hungrig, hånad, lycklig...

Ja, listan på hur jag känner mig just nu kan göras lång eftersom det är totalt känslosvall i den där saken som ska föreställa min hjärna. Nojan kommer och går, det är många duktiga atleter med i år. Men jag är så tacksam att jag har mitt team med stöttande och naturligtvis likasinnade teamisar och coacher! Behöver jag ens förklara hungrig?! Igår kändes det dessutom som ett hån direkt mot mig när jag ute på pw passerade, inte en gång utan TRE gånger, McDonalds skyltar om att min absoluta favorit El Maco kommer att serveras på nyöppningsdagen idag. McDonalds brann ju ner i februari (inte jag som tände på faktiskt, haha) och ett nytt har byggts upp igen. Så j-vla lustigt bara att byggen typ ALLTID brukar dra ut på tiden, men nä då, inte det här. Sonen har redan bokat in middag där imorgon, kul...
Nu ska jag sluta gnälla. Den här livsstilen är mitt eget val och jag är fruktansvärt lycklig och nöjd över vad jag har åstadkommit! Jag kommer att ställa upp i Tammerpokalen och jag kommer att ha askul där på scenen (och säkerligen bakom också) och sen ska jag ÄTA och NJUTA...åtminstone för en kväll ;)
 
...och så låg denna lilla pärla i postlådan idag :) 
 
 

T som i tungt och trött

Har inte orkat med bloggen de senaste dagarna. Nu går allt så väldigt tungt och jag är trött, trött, trött. 
Jag har iaf kört cardion och styrketräningen enligt schema. Blev t o m lite extra cardio både i måndags och idag, 10 respektive 40 min. Allt annat ligger lite på is just nu. Det gäller verkligen att prioritera och att bara göra det som absolut måste göras. Bara Eddie och jag hemma här den här veckan och jag har sån tur att han är så duktig och lagar sin mat själv. Imorgon kväll kommer Daniella hem igen och då har jag jättemycket hjälp av henne också. Jag är verkligen lyckligt lottad! Älskar er mina duktiga barn!
 
Det nya upplägget för styrkan är en variant jag aldrig har kört förut. Kör compound set, vilket innebär intensiv träning  med fokus fettförbränning. Jag växlar mellan två olika övningar och kör båda övningarnas alla set efter varann med 20 sek vila emellan. Den här veckan är det 8 x 6 som gäller så det blir ju 16 set på raken, förutom i vadövningen igår där jag körde 5 x 10, alltså 10 set på raken. Skön träning ändå, man känner den höga intensiteten, men jag har ändå en förkärlek till den tunga träningen. Den skulle dock inte funka nu :/
 
Innan detta inlägg blir alldeles för långt och uttråkande för er tänkte jag bara få berätta att jag vid tisdagens uppdatering till coacherna hade gått ner 400 gram sen i fredags, yeah!
Nu dagens sista kycklingmål till TV-programmet Klockan åtta hos stjärnorna. Ett matlagningsprogram. Är man knäpp eller är man knäpp? Antagligen knäpp ;)
 
Love these guys <3 Tack Ella för bilden ;)
 

Kalaspremiär!

Förutom att cykla sammanlagt 2 h 40 min och laga 11 portioner kyckling och 5 portioner vit fisk fick jag igår åka på 20-årskalas hos Crille. Första gången han har det själv i sin alldeles egna lägenhet!!! Svårt att beskriva känslorna med ord, men stolt är nog ett av de som passar :) 
Av sin farmor & farfar fick han en kaffebryggare, kaffe och kaffefilter vilket ju var tur så att jag kunde dricka annat än vatten iaf, haha. Annars bjöds det på vanilj/blåbärslängd, Ballerina och smörgåstårta. Såååå smarrigt...såg det ut ;)
 
Snott bilden av Daniella  

Det drar ihop sig och stryps!

Med tre veckor kvar fick jag i fredags ett nytt kostupplägg av coacherna. Nu är kolhydraterna strypt ytterligare. Kör nu ett rullande schema där jag dag 1 och 2 inte får några kolisar alls, dag 3 får jag 1 dl havregryn, dag 4 1,5 dl och dag 5 2 dl. That's it. De stackars 10 mandlarna om dagen är borta. Till frukost dag 1 och 2 står alltså 5 äggvitor och 100 g gröna grönsaker på schemat, sen är det två mål med vit fisk och gröna grönsaker och två mål med kyckling och gröna grönsaker. Proteindrink på kvällen. 
Fick även ett nytt träningsschema. Har inte kollat igen det riktigt så det skriver jag väl om imorgon då jag kör igång med det.
Sedan är det ju cardion. 2 x 55 min varje dag. Men det känns lite som en baggis för jag har kört 2 x 60 min nästan varje dag den här veckan :)
 
Ytterligare en bild från Hemsö fästning :)
 

Fotomodell idag

Efter ytterligare en sommaridyllisk pw imorse innan frukost kom daghunden Fibi. Hon ska bo hos oss till nästa söndag eftersom husse, matte och lill-matte sticker utomlands. Sedan packade jag ner lite kläder, kamera och så matlåda förstås och begav mig ut till Hemsö fästning för att ta några (som blev typ 500 st) bilder för marknadsföringen av mina träningshelger där. Per, som stod bakom kameran, fick till några bra och sen blev det naturligtvis några spex/flexbilder också, hehe.
Gick igenom bilderna när jag kom hem, hämtade Daniella på jobbet och sen slocknade jag i soffan. Glömde t o m helt bort kvällscardion. Blir till att köra extra dagarna framöver. Kostar att ligga på topp ;)
 
 

Vilken glädjeämnesrik dag!

Först de positiva resultaten vid vägningen och mätningen imorse, sen avslutningsdag för Ella och Eddie, Crilles födelsedag och precis innan jag skulle dra till gymmet ringer Livsstilskompetens och säger att jag har vunnit en tävling! Jag som aldrig vinner nåt! Boken är den här:
 
 
Kommer att bli väldigt trevlig sommarläsning! :D
Som om det inte vore nog så gick styrkepasset skitbra, jag fick dessutom positiv kritik om mitt hår av en man där och Per är på väg hem från Stockholm!
På fredagar står ju bröst och biceps på schemat och jag kände mig ovanligt stark, vilket ju också var nice :)
 
En kanonfredag helt enkelt!!!
 
 

Trippelhurra!!!

Idag har det inte bara varit skolavslutning för mina älskade barn Eddie och Daniella, det är också min älskade förstfödde son Christoffers 20-årsdag!!!
 
MASSOR AV GRATTISKRAMAR TILL DIG
CRILLE!!!
 
@-->---
 
Bild från Crilles studentbal ifjol då en stolt mor var chaufför :)
 


Wiiihaaa!!! Nu händer det grejer!!!

Uppdaterar coacherna varje tisdag och fredag nu sista fyra veckorna och jag kan säga att i tisdags misströstade jag ordentligt. Vågen visade blygsamma 300 gram minus och måttbandet visade ingen skillnad alls sen i fredags. Framförallt såg jag inte det resultat jag ville ha på kroppen. Men så onsdag eller torsdag (diethjärnan kommer inte ihåg riktigt) hände det plötsligt grejer! Jag såg med blotta ögat hur rumpan hade minskat. Vägrade dock att väga och mäta mig förrän imorse och då visade vågen 900 gram minus sen i fredags och måttbandet visade inte mindre än 1,5 cm minus runt rumpan sen i tisdags!!! Nu är jag f-n på g, vilken megamotivationsboost! 
 
Btw, frukosten imorse var mer än himmelsk. Testade blåbärssylten på saffranspannkakan och jesus vad gott! Skulle lugnt kunna äta det som efterrätt även när jag inte går på diet :)

 
 
 

I himlen igen!

I förmiddags fick jag två sms som gjorde att känslorna svallade fritt.
  
Det ena var från min kära make som skrev; Vad skulle du tycka om att flytta till Stockholm? Ingen stress före tävlingen var det ja :/
 
Det andra var från Posten som meddelade att jag hade ett paket att hämta! Innan det var dags för nästa måltid såg jag till att hämta det. Det innehöll nämligen kalorifria livsmedel som kommer att göra att jag fixar de sista veckorna galant. Har hunnit smaka dressingen, barbecuesåsen, ketchupen och chokladdipen. Måste nog säga att dessa är guds gåva till alla dietande människor! Kycklingen och vitkålen blev ju helt plötsligt himmelska :)
 
 
Hann med ett styrkepass imorse. Rygg och baksida axlar. Var svagare i trippelsetet för rygg, orkade inte göra lika många reps som tidigare. Men riktigt bra kontakt. Fortfarande känns det hyfsat bra med energin på gymmet, men jag blir bara tröttare och tröttare all övrig tid på dygnet. Nu måste jag få mig en eftermiddagslur varje dag. 
 
Nu längtar jag bara till frukost med ugnspannkaka och blåbärssylt! 

Uppdaterat recept!

Jag har nu uppdaterat gårdagens recept på saffranspannkakan. Idag körde jag den 2½ min i stället för 3 och gud i himlen så lite kladdig och god den blev! Som att käka efterrätt till frukost. Det kallar jag lyx!!!!
 
Nu väntar gymmet och sen en fullspäckad dag...
 
 

Lussekatter mitt i sommaren!

I natt svullade jag i mig massor av lussekatter och det var sååååå gott...i drömmarnas värld alltså. Snacka om mardröm och som med alla mardrömmar är det ju en sån himla skön känsla när man inser att det bara var en dröm!
 
I verkligheten motstod jag frestelsen idag. Jag, Ella och Eddie var nämligen ner till Eddies kusin Therese som fyller 20 år. Det bjöds på tårta, smarriga chokladkakor och bullar. Jag drack mitt kaffe jag...
 
Idag har det varit lugnt på träningsfronten, vila från gymmet och bara 2 x 60 min cardio :)
 
 

Himmelsk saffranspannkaka diet style!

Nu har jag f-n överträffat mig själv i köket. Gjorde ugnspannkaka i mikron igen. Idag fick lite saffran smaksätta skapelsen och med kanel och sötningsströ på smakar den himmelskt!!!
 
1 dl havregryn
5 äggvitor
en nypa saffran
en lite större nypa sötningsmedel
 
Rör ihop, in i mikron 500W i 2½ min. Toppa med kanel och sötningsströ. Bon appétit!
 
 

Ännu mer Skalman

Jag och vårt underbara barnbarn Alvin kallas ju för Skalman 1 & 2. Detta för att vi har typ samma mattider. Nu är jag ännu mer Skalman då även sovklockan ringer under dagen. Har precis tagit mig en välbehövlig tupplur, men nu är det väl bäst att kliva upp och gå ut med hundarna en sväng. Kanske vill Eddie ha mat snart också (Ella ska tydligen bli bjuden på mat hos sin faster idag). Sedan är det ju dags för mitt tredje kyckling & broccolimål för dagen :)
 
Blev morgonträning idag eftersom jag behöver två maskiner i trippelsetet och en maskin och stång i supersetet. Då det inte är så mycket folk på morgonen minimerar jag risken för att behöva vänta på nån maskin. Än hänger hjärnan med så pass ;)
Det var alltså ben på schemat idag. Gick lite tyngre än vanligt, men jag behövde bara minska vikt på liggande lårcurlen i supersetet. Känns ju bra ändå! 
 
Ska nog köra morgonträning hädanefter så att jag får min eftermiddagslur. Är ju svårt om sovklockan ringer när jag är på gymmet, haha.
 
 

Experimenterat igen

Havregryn och äggvita står numera på kostschemat till frukost. Så vad göra? Jo, experimentera lite. Rörde ihop havregrynen med äggvita och lite sötningsmedel. In i mikron och voilà, ugnspannkaka. Den toppades med kanel och sötningsströ och mums vad gott det blev!
Kan tänka mig att den blir ännu godare toppad med lite kalorifri blåbärssylt som är beställt och på väg till mig :)
 
Tyvärr var jag så hungrig efter en timme på cykeln så den slukades innan jag hann ta någon bild, hehe.
 
Have a nice day!!!

Teamträffen

Det börjar bli väldigt segt och tungt här nu och eftersom jag måste prioritera min kropp just nu så kan det hända att bloggen inte blir uppdaterad lika ofta som förut. 
 
Ska väl berätta lite snabbt om de senaste dagarna iaf. I lördags var ju jag på teamträff i Gävle. Per följde också med. Vi träffades på Proteinbutiken där vi fick kolla in sortimentet och även provsmaka bars och bcaa. Med mig därifrån fick jag en teamoverall, ett linne, en jacka och en shaker. Handlade lite kosttillskott också :)
Sedan åkte vi ut till coach Davids föräldrars sommarställe och körde poseringsträning, fettmätning och käkade. Supermysigt ställe och vi är verkligen ett härligt gäng! Vill inte att det här året ska ta slut, men vi har faktiskt funderat lite på en fortsättning.
Efter träffen åkte jag och Per ner till Sara, Daniel och Alvin där vi övernattade. Söndag morgon började för min del med en pw runt 10,7 kilometersrundan innan frukost. 1 timme 37 minuter med bara kor som vaket sällskap efter vägen, sommaridylligt och mysigt! Sedan umgicks vi bara innan jag satte mig på bussen hem till Härnösand igen. Blev en pw från busstationen också, men med packning den här gången ;)
 
Fick ett nytt kostupplägg i fredags också. Ytterligare strypning av kolhydrater, inga bär längre morgon och kväll och ett proteindrinksmål bytt mot vit fisk eller kyckling. Cardion är ökad till 2 x 50 min varje dag. Då jag fortfarande håller lite vätska måste jag försöka sova så mycket som möjligt. Därför säger jag nu godnatt!
 
Coach Sanna kollar och rättar till under poseringsträningen :)
 
På väg ut på morgonpw i nya teamjackan :)
 
 

Annorlunda fredag

Först lite sovmorgon och dessutom var Per snäll och tog ut hundarna på morgonrundan så att jag skulle få sätta mig på cykeln på en gång. Efter promenader med både våra hundar och daghunden Fibi rensade jag på mitt skrivbord (inte en dag för sent kan jag säga) och tog fram tyg och annat till tävlingsbikinin. Konstruerade mönster och började klippa ut den (inte heller detta en dag för sent). Hur som helst så har jag svårt att sluta när jag har kommit igång med något roligt, så gymträningen fick vänta till kvällen. Då åkte jag, Per och Eddie upp till gymmet på jobbet. För min del blev det rygg och baksida axlar. 
Sen har jag packat lite. Det är nämligen teamträff imorgon!!! Den här gången i Gävle.
 
Idag blev det inga bilder från träningen, men slänger upp några spänn/peppbilder från igår:
 
 
 

Nationaldagsfirande 2013

Många lägger ju ut på fejjan och i bloggar vad de har gjort denna Sveriges nationaldag och jag vill ju inte vara sämre trots att denna dag har mest sett ut som alla mina andra dagar ;)
Cardio morgon och kväll (45 min vardera), en timmes hundpromenad i skogen med blomsterplockning, bröst- och bicepspass på gymmet och solning. That's it...förutom en massa ätande av kyckling och grönsaker förstås och så firade jag med en extra LOKA!
 

Diethjärnan talar igen

Den här resan har nog skänkt mig den största insikten ever om min kropp och hjärna. Igår fick jag erfara hur mycket en ynka halv banan kan betyda, haha. Precis innan jag skulle till gymmet ringde Anders Graneheim. Vi pratade en stund och när han hörde att jag var på väg att träna sa han åt mig att äta en halv banan så att jag fick lite tryck. Eftersom jag nu tar alla chanser att få förse magen med något ätbart kan jag säga att jag inte var sen att följa hans råd och slukade den stackars halva bananen på en mikrosekund. Jag menar man måste ju följa gamla visa rävars råd, eller hur? ;)
Axel- och tricepspasset sen gick bra. Jag har fortfarande hyfsat med energi i gymmet. Värre är det under all övrig tid på dygnet...energilös.nu. Tur att jag har så mycket pepp från så många underbara människor. Fick precis ett mail från min klasskamrat Sara från Skellefteå. Så här skrev hon som svar till ett förslag på träningsupplägg som jag skickade:

Oh, tack så mycket Petra! Så himla kul, känns lite som julafton faktiskt :) Alltså, ditt inlägg om benpasset - så kul! Jag grimaserade helt allvarligt i köket när du beskrev det! Det lät...helt svidande underbart :)

Vi har förresten bokat hotell i Sundsvall och den 6:e juli infinner vi oss taggade till tusen på Tammer, ska bli så roligt att se :) Fortsätt slita som ett djur, du är bäst!

Kram på dig!

All peppning betyder så mycket ska ni veta!!! Särskilt ibland. Det här t ex är inte det första man vill se när man kliver ur bilen för att handla mat. Gahh, älskar både kanelbullar och munkar:

 


Har varit

en lång dag idag. Har precis kört kvällscardion och käkat kvällsmål så nu blir det till att skynda sig in i duschen innan John Blund kommer med sin sand ;)
 
Bjuder på några diethjärnetankar imorgon ist. Godnatt!
 

Gravid för en kväll

Ätarmålet satt så fruktansvärt bra igår!!! Drog i mig ett helt Supermeal från Sibylla, men jag hade nog kunna trycka ett helt meal till faktiskt, hehe. Det enda dryga är så klart att jag får så ont i magen, men det är det f-n värt. Nu kan jag köra hårt i några veckor till!
Naturligtvis visade vågen lite mer imorse. 1,5 kg plus men det är inget jag oroar mig för längre som jag gjorde förra gången jag vägde mig dagen efter ett ätarmål. 
 
Tog en bild innan Supermealet för efter såg jag ut som om jag var gravid i 6:e månaden...
 

Prisa gud - här kommer ätarmålet!

Halleluja, jag får ett ätarmål idag!!! Gissa om det känns välkommet?! Har haft en något tung vecka med många sviktande tankar, men med hjälp av Pers positiva kritik igår och det stundande ätarmålet är jag f-n på't igen och nu kör jag så det ryker! 
Förutom ett ätarmål idag resulterade även veckans uppdatering till coacherna i en ökning av cardion från 2 x 40 till 2 x 45 minuter varje dag. Annars samma gymträning och kost en vecka till. Piece of cake, det känner jag på mig. Åtminstone intalar jag mig det. För är inte hjärnan med på det kommer det att skita sig ändå :)
 
För de som vill få en inblick i hur min hjärna fungerar, eller inte fungerar :/ just nu, tänkte jag avslöja några tankar som uppkommer vid budskapet om ett ätarmål. Hjärnan börjar omedelbart, och fortsätter ända fram till tidpunkten för ätarmålet, att bearbeta vilken sorts måltid som ska intagas. Jag menar, det finns MÅNGA goda maträtter! Jag väger för och emot. Jag skulle t ex kunna dö för en curryburgare från Inez gatukök i Sörberge och skulle mycket väl kunna tänka mig att åka fram och tillbaka dit också trots att det blir några mil. Men nackdelen är då att jag inte kan sitta hemma och mysa i mig maten, vilket jag har upptäckt är väldigt viktigt för mig. Faktiskt det viktigaste. Äter jag borta förtas det underbara med ätarmålet en smula...eller ganska mycket t o m. Låter det skumt? Men så här är det, welcome to my life ;)
 
Igår eftermiddag fick jag till ett väldigt tillfredsställande bröst- och bicepspass. Trots energilösheten jag känt hela veckan så ökade jag i sned hantelpress. Länge sedan jag körde sån här tung träning men det var nog banne mig ett personbästa! Ökade även i trippelsetet för bröst, supernice!  Supersetet för biceps kändes också kungligt bra. Som sagt, ett helt tillfredsställande pass!
 
För er som inte sett det på facebook så fick jag igår en present av älsklingen när han kom hem från Stockholm. Självklart en blomsterbomb modell handgranat som dessutom luktar kanongott ;)
 

RSS 2.0